Jel ima koja mama blizu Dubrave u Zg. da dogovorimo spoj,ja sam skoro svaki drugi vikend u zg…..a sa Barbi mora past kava u Ri.
Kava i setnja uz more😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Madlacak i ja bi cistila snijeg zavidim ti,bas volim to,tako se dobro poslije osjecam,na svjezem zraku i malo fizickog rada ,kud ces bolje
Jutro, cure! Opet kisa i jak vjetar, opet osudjene na 4 zida😩,ali danas konacno svi doma na okupu, pa je milina😀 Hedge, potpuno te razumijem za stalkanje, ja u selendri zivim, i dok radim brzinski odem u kupovinu, ni ne gledam ljude da mi se ne bi obracali, i pocinjali dosadne spike, jer uvijek zurim, kuhati, spremati, voziti curku na trening i sl., a sada kada odem, sve polako, jedva cekam bilo koga sresti, pa makar pricali o vremenu,s prodavacicama bliska totalno, smijali se neki dan muz i ja, kao ocajnica😀..Susjedi mi svi 70+, i svekiji mi blizu, ali s njima nismo previse bliski, nisu zainteresirani previse za djecu, ono pogledaju ih malo, pridrze malu par minuta,ali im je teska, ili samo mene zeli, pa im krivo, a realno,pogledaju ju svakih 10 dana malo, naravno da joj nisu poznati..
Jel ima koja mama blizu Dubrave u Zg. da dogovorimo spoj,ja sam skoro svaki drugi vikend u zg…..a sa Barbi mora past kava u Ri.
Kava i setnja uz more😘😘😘
Moze Barbi,samo da se ovo vrijeme proljepsa,evo kod mene leprsa snijeg
Sta se tice peseka, mi smo u pocetku gym stavili u vrtic, jer su mu njene igracke bile jako napete, htio ih je uzimati, ali sada je sve ok, pustim ju i na podu, on joj vise nista ne dira..Oblize ju povremeno i pronjuska, pogotovo pelenu😀, ako bas vidim, obrisem rukice vlaznom, ali nisam jako opterecena, ne smeta mi previse, ne steriliziram..i dlaka naravno se uvijek neka nadje i na njoj, ali protiv toga ne mozes, mada 2 puta dnevno usisavam( tj.jednom ja,jednom robot)
Romi jaaaaa, ja sam trenutno izmedju dubrave i dubeca tako da slobodno se javi kad si blizu
Pa mozemo i potanko utanacit sve oko kave iz trsta
Jutro curke!
Ja sam se urekla sinoc jer se K probudio u 2 i sisal do 3 al je srecom zaspao na sisi pa sam ga pospremila u kinderbet samo. I ponovno se probudio u 5. Daklem…😂Tolko o mojim procjenama, a vec mj dana sigurno se nikako ne budi po noci…Doduse, poslije je spavao do 8.30.
Kako ste vi?
Sanjchi, i ja cekam ljepse vrijeme i ne volim uopce ovaj snijeg, ali nekoliko dana ne skodi za izlezavanje …
Dzenny, nadam se da ce Alara biti bolja. Citala sam da se nekoj djeci zastopaju ti ocni kanalici i to treba grublje masirati, ako je to to. Jesi trazila misljenje pedijatra?
Ne znam ostalo sta sam procitala…
Sta dns kuhate? Ja cu pohati pilece snicle i napraviti spinat i uz to stavit salatu od cikle. A sutra sam mislila lasagne bolognese. I jos cu ponovno napravit pilecu juhu za pon i uto pa cu saml zakuhat a u pon leso meso iz juhe i kuhanu mrkvu, brokulu i cvjetacu. To prelijem domacim maslinovim uljem i malo soli i bude mljac!😁
To i ja znam skuhat ovo juhom od piletine ili junetine sa povrcem,jako volimo to,ja sam isto mislila danas pilece snicle i nesto uz to....mi uglavnom jedemo piletinu,ribu i povrce,rijetko neko peceno meso,tipa svinjetina,to jedem samo kod svojih kad dodem
Za obican kasalj kod virusne prehlade smo inhalirali dva puta dnevno 2,5 ml sinomarina (naputak pedice) proslo za cca pet sest dana
Bela, koliko fizioloske po ciscenju joj spricas?
A kapam joj stalno, i kad cistim i kad ne.

Kava i setnja uz more😘😘😘
Moze Barbi,samo da se ovo vrijeme proljepsa,evo kod mene leprsa snijeg
Ja sam ti kod towera

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji