Sretna, aha, da znam da si pisala 😁 i ja tako planiram a svi mi s* da: moram miskat na pocetku…
Dolores, ciao! 😊 mi imamo iz Lidla, Kika, C&a-a, h&m-a… Iz lidla su dosta veliki br..
Diego mi ima skoro 70cm i iz lidla nosi 62-68… iz Kika sada imam slabo robice al ugl stane u 68… iz C&A-a stane jos u 68al na knaaaaaap i svakako mu je bolji veci (74)… iz h&m-a nosi samo bodice… br 68… eto nadam se da sam
pomogla 😁
Jesi da, hvala.nama su sad bodici iz lidla 50-56, knap pa se selimo na 62/68.vidim da joj puno robe od drugih proizvodaca koje je dobila vel.62 ne pasu, premalo pa zato pitam.
Dolores, daaaa, jako se razlikuje. Diego je do prije mj dana cca nosio 50-56 iz lidla pa mu je postalo na knap i isto se prebacili na 62-68 😊
Mamasita izmedu Lane i Jakova je 3 i pol godine a izmedu Jakova i Dore 3 godine razlika. Po meni idealno...vec sam prije negdje objasnila zasto...to je dob kad su samostalni i mamu trebaju vecinom samo za mazenje pa se ne osjecaju zakinuto.
S kravljim mlijekom s Lanom sam cekala godinu dana...tj 11 i pol mjeseci kad je prestala dojit. S Jakovom nisam isprobavala zbog alergije. A s Dorom ako bude sve ok cu isto oko godine dana.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Robica...ugl. sve su realne velicine osim Zara, c&a i mozda benetton koji su manji krojevi od ostalih. Neke stvari iz h&m i kika su veceg kroja od uobicajenog.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sretnih 4 mj mamama i bebicama 😆😊😍
Barbi-jako je slatka ta tvoja kornjacica 😊
Bok cure!
Sretnih 4 mj bebicama!
Barbi bas je slatkica
Moja curka je bolje, sinoc jos imala malu temp ali noc prosla ok, spavala je i nismo stavljali cepic.
Ja imam isto nekakvu virozu ili sta vec, temp 37 ali ko da me vlak pregazio
Samo nek je ona zdrava!
Hvala na cestitkama cure!
Barbi, sretna 4 mj i tvojoj ljepotici 😚
Bela, nadam se da ce te svi brzo ozdraviti!
Sretna 4mj. P&P..😍
A sad savjete na sunce... ispod podbratka na lijevoj strani vrata nam se malo upalilo,kao zapeklo.namazala sam nekoliko puta sa pavlovicevom i danas sam pospricala octaniseptom malo. Da li da kombiniram oboje ili nesto trece?
Sortiraj odgovore
Najstariji