Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    17. Veljača 2018. 10:46

barbs

barbs

Sretna, aha, da znam da si pisala 😁 i ja tako planiram a svi mi s* da: moram miskat na pocetku…
    Dolores, ciao! 😊 mi imamo iz Lidla, Kika, C&a-a, h&m-a… Iz lidla su dosta veliki br..
    Diego mi ima skoro 70cm i iz lidla nosi 62-68… iz Kika sada imam slabo robice al ugl stane u 68… iz C&A-a stane jos u 68al na knaaaaaap i svakako mu je bolji veci (74)… iz h&m-a nosi samo bodice… br 68… eto nadam se da sam

pomogla 😁

Jesi da, hvala.nama su sad bodici iz lidla 50-56, knap pa se selimo na 62/68.vidim da joj puno robe od drugih proizvodaca koje je dobila vel.62 ne pasu, premalo pa zato pitam.

barbs
    17. Veljača 2018. 10:49

barbs
    17. Veljača 2018. 10:53

Dolores, daaaa, jako se razlikuje. Diego je do prije mj dana cca nosio 50-56 iz lidla pa mu je postalo na knap i isto se prebacili na 62-68 😊

barbs
    17. Veljača 2018. 10:53

P.S.  Koliko je duga?

kleaiva
    17. Veljača 2018. 10:58

Mamasita izmedu Lane i Jakova je 3 i pol godine a izmedu Jakova i Dore 3 godine razlika. Po meni idealno...vec sam prije negdje objasnila zasto...to je dob kad su samostalni i mamu trebaju vecinom samo za mazenje pa se ne osjecaju zakinuto.
    S kravljim mlijekom s Lanom sam cekala godinu dana...tj 11 i pol mjeseci kad je prestala dojit. S Jakovom nisam isprobavala zbog alergije. A s Dorom ako bude sve ok cu isto oko godine dana.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    17. Veljača 2018. 11:01

Robica...ugl. sve su realne velicine osim Zara, c&a i mozda benetton koji su manji krojevi od ostalih. Neke stvari iz h&m i kika su veceg kroja od uobicajenog.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

I_me
    17. Veljača 2018. 12:17

Sretnih 4 mj mamama i bebicama 😆😊😍
    Barbi-jako je slatka ta tvoja kornjacica 😊

Bela
    17. Veljača 2018. 12:56

Bok cure!
    Sretnih 4 mj bebicama!
    Barbi bas je slatkica 
    Moja curka je bolje, sinoc jos imala malu temp ali noc prosla ok, spavala je i nismo stavljali cepic. 
    Ja imam isto nekakvu virozu ili sta vec, temp 37 ali ko da me vlak pregazio
    Samo nek je ona zdrava!

• sretna
    17. Veljača 2018. 13:28

Hvala na cestitkama cure! 
    Barbi, sretna 4 mj i tvojoj ljepotici 😚
    Bela, nadam se da ce te svi brzo ozdraviti!

Giovi
    17. Veljača 2018. 13:38

Sretna 4mj. P&P..😍
    A sad savjete na sunce... ispod podbratka na lijevoj strani vrata nam se malo upalilo,kao zapeklo.namazala sam nekoliko puta sa pavlovicevom i danas sam pospricala octaniseptom malo. Da li da kombiniram oboje ili nesto trece?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.