I me i Bela…kako su djecica?
Tata je pravi! Svaka mu cast!❤️
Jucer u 20h je dobila cepic jer je bas bolno plakala, pa papala i odspavala do 5. Dobila bocu i mastavila spavat do 7 😆😊.
Evo je,raspolozena i vesela.
Kao da nije bolesna, siroce moje..
Cekamo vizitu sta ce nam reci.. u biti jucer su nam manje vise rekli sve.. promjenili su joj antibiotik i sad cekamo da to splasne..
A nalaz za toxoplasmozu ce biti gotov iduci tj.
Bila je ujutro dokt vidjet kako prosla noc, kaze da se kvrga smanjila.. jucer je bila 3.5cm×3cm, danas je vec 2.5×2.5cm i nije jako crveno.
Moji su se stariji klinci jutros probudili s temp. Pokupili su virozu neku s temp. od klinaca od sogija na maskarama…zakurili su bas kad su moji bili tamo i eto ga na…a mi veceras idemo na veceru svi skupa…prikrpali nam se i sogiji😂 nekako cemo organizirat cuvanje…veci kod moje mame a Doru cu kod seke…restac nam je min od seke i mojih tak da mi je to super za Doru zbog dojenja…a klincima je dobro cim temp padne id sirupa.
Mama lijep provod i nadam se da klinci nece biti bolesni i da je to samo jednodnevna virozica 😊
Mene P u 6 probudio 😴
Kleaiva, lijep provod danas i vibrice za djecu da brzo ozdtave.
I me, nadam se da ce te doma uskoro 😊
Ne znam sta sam htjela jos komentirat..spava mi se i fali mi mm
Helloooo 😘
Jutro svima 😘 Mi se zbudili u 8h... Svi troje se izlezavali... Noc je prosla ok. 😊
I me, drago mi je sto ide na bolje. Nadam se da ste stoooo prije vani.
Bela, kako si?
Dena, braaaavooooo za seku i V-a... meni su se svi zivi ponudili da ga uzmu ali je problem sto ga dojim i nemam viska mlijek
Violeta nas nije napustila. tu i tamo se javi 😂
Nema Trece vec duuuuzeeee... nema.ni Aurore? A javile se Pupy i Giovi 😂😂😂😂
Klea, i mi smo isli u Francusku i Spanjolsku 😍
Ja sam isto za jesti i piti ali i trenirati 😁😁😁😁😁
Hrana za bebe-ma naravno da je super sto mogu jesti sto i mi... na kraju krajeva, kad smo bile male nije postojalo baby ovo baby ono 😉😉😉😉
Sretna, vjerujem ti da ti muz fali... Meni jako znaci kad je on doma da ja mogu predahnuti
klea, brz oporavak djecici i uzivajte 😘
Hedge, oh jooojjjj, jesi barem uzivala u trenutku dok spavaju?
Ovo smo mi dobili od pedice
Rekla je naravno da nije nuzno pratiti tocno kalendar jer ovisi o sezonskim namirnicama, djetetu i slicno... ne forsirati...
Mame, jeste miskale kasice na pocetku ili u startu gnjecile?
Sortiraj odgovore
Najstariji