Kupila sam si haljinu za krstenje 😁 a moci cu je nosit i u ljeti i na svadbu…gore cu sako, dolje salonke i super
Mrak 😍
Socijalizacia- da,fali! Al na kraju me dodje na isto.. pricamo o djeci...sad smo sve cure u ekipi rodile ( osim kumove cure) pricamo o tome koliko koja beba jede, dal su kakile i polufila sam.. jucer mi salju sliku njih 5 na rivi sa kolicima setaju i pisu: jos samo ti falissss.. sve sam im rekla po spisku!!! 😂😂😂😂
Sretna-super je haljinica 😍
Barbs-slusaj ti svekra! Mudar covjek 😊
Sretna ti si zakon,sa nicim ne kompliciras,hvala ti na svim savjetima od prehrane na dalje,i ja koristim vlazne m. skoro od pocetka,mozda samo prvi tj. nisam,olaksala sam si zivot sa vlaznim,hvala ti za palentu i ja cu je kupit,necu pola dana nakuhavat za njezinih par zlica.....haljina je mrak,meni orsay ima supet haljine i isto planiram tamo kupit haljinu za krstenje i kumstvo
Sretna, super je haljina! Moze i proso vec, samo sto kazes ni meni nije fin😣, ona pojede..
Hedge-jos me prati trudnicka zaboravljivost i svijetlo u wc cesto zaboravim ugasiti,pelenu bacitu i sl. One bi bile stalno otvorene pa bolje da se drzim vode.. 😂😂😂 i ako i nju cesto zaboravim natociti prije mijenjanja 🤣🤣
I me, uskoro cete se skupa setati 😍
Ja imam 4 frendice s djecom... ali 2 nisu tu.... a ta jedna, mali joj je non stop bolestan... al super mi dodje kad idem s nekime tko nema djecu hahhaha
Mudar covjek, da 😉😁
Ciconja pojeo cijelu bocicu i sad iz cice 😂
Sretna ti si zakon,sa nicim ne kompliciras,hvala ti na svim savjetima od prehrane na dalje,i ja koristim vlazne m. skoro od pocetka,mozda samo prvi tj. nisam,olaksala sam si zivot sa vlaznim,hvala ti za palentu i ja cu je kupit,necu pola dana nakuhavat za njezinih par zlica…..haljina je mrak,meni orsay ima supet haljine i isto planiram tamo kupit haljinu za krstenje i kumstvo
I ja obozavam orsay i njihove haljine 😊 imam par haljina od njih. Da su mi blize imala bi puno vise 😁
Sretna , bas je lijepa haljina! 😍 Sta obicno kupujete ostaloj djeci kad idete tak na rodendane? Ja gledam sogi pa rodicu-to su stalno rodendaniiii ….
Barbs, ajme ha ne bi rekla rijec sam bi sturo rekla…al briga te. Ja miskim da ce ti bit smijesno to za god dana…😆
Joj, ovima iz vrtica je uvijek tesko j ne bi htjela prijeci 100 kn, a nekima je i to puno, a i ima ih puno pa je i tu izdatak velik. Ali nade se na akciji dobrih stvari. Evo jucer sam kupila covjece ne ljuti se na jurica za 45 kn jos cubuz to majicicu ili neki autic. Set za izradu ponija od plastelina, drustvene igre...a za klince od frendova uvijek pitam i to su malo veci pokloni
Amore hvala i tebi na savjetima za dohranu,ja sam L. jucer dala 4 zlicice kasice od mrkvice i ona bi bila jos a ja se bojala,danas je pojela 7 zlicica i jos bi htjela,i sad sam rekla da cu joj davat sve pun obrok koliko hoce neka jede,dat cu joj prvo malo da proba da vidim dal ima kakva reakcija i onda cu joj davat pun obrok,jer ako joj dajem po par zlicica svaki dan ona jadna gleda i tako bi mi trajalo cijeli mjesec sam probavanje okusa,tako da sad ako vidim da joj odgovara odmah krecem drugi dan sa cijelim obrokom ze kasice
Sortiraj odgovore
Najstariji