Stigli nalazi. Krv je ok,jos su leukociti malo poviseni ali padaju.
Punkcija kaze gnoj 😥 ostavit ce nas jos za vikend. Stavili su joj braunilu na stopalo i dobila je neki jebeni antibiotik i zaspala u sekundi. Ako se gnoj ne povuce do nedjelje onda ce joj to rezat i cistit 😢😢😢
I kaze dokt 99.99% neka bakterija od macke,kako su i sumnjali.
A moje mice od kad sam trudna nisu u kuci. Ne damo im da se ne zavlace nit nista. Cijepljene sve. Ako koju i pomazim odmah perem ruke i bas pazimo jer znamo sto su macke. Nije toxoplasmoza ni bolest macjeg ugriza vec vjv maca imala na dlaki nesto.. nemam pojma..i dlaka usla u kuci i do slape 😥😩😢.
Kazu kod bebica dodje do upale tih limfnih cvorova a odraslima koji imaju imunitet nije nista
Kupila sam si haljinu za krstenje 😁 a moci cu je nosit i u ljeti i na svadbu…gore cu sako, dolje salonke i super
Super je! Ali kak ces dojiti? Ili mislis za to vrijeme preskociti podoje? Ja sam gledala svuda nesto prigodno za krstenje, a da se moze lako odmaknuti za dojenje ali nisam nasla na webu nista sto je elegantno, a sestra mi u zg isto nije nista vidjela… tak da mislim da cu sivati po uzoru na haljinu alex dojcinovic ili dijane viljevac. 1200kn nije bas jeftino 🤔
Ulalala. Sexy mamica *-*
Sretna je stara skola 😎 ko moja pedica... p.s. jesi ti necime zalijevala kasice?
I me, jooojjj, nadam se da ce to sve zavrsitiiiii
Sretna je stara skola 😎 ko moja pedica… p.s. jesi ti necime zalijevala kasice?
I me, jooojjj, nadam se da ce to sve zavrsitiiiii
Kak mislis zalijevala? Evo radila sam npr ovako, skuhala krumpir i mrkvu i ako je kasica bila pregusta ili presuha onda sam dodala malo te vode gdje se povrce kuhalo. I tako sa svim povrtnim/mesnim kasicama
Sretna, ovako je nama pedica rekla: nadrobiti keksice, zaliti cajem, naribati jabuku i pomjesati..
Sretna, ovako je nama pedica rekla: nadrobiti keksice, zaliti cajem, naribati jabuku i pomjesati..
To nisam nikad tako. Jabuka je sama po sebi vodena tak da sam ja naribala jabuku i dodavala keksice da zgisne kolko treba
Mi smo ocito pobrali virozu temp i proljev. Ako bude i sutra visoka temp moramo na pedijatriju.
Ne znam di je to mogla pokupiti, jucer smo je slikali za osobnu i tamo su bili neki klinci unutra, a ona dosla kuci vec sa temp. Ne znam da bi tako brzo to izbilo.
Plus ja se osijecam da cu dobiti temp, koma sam. Kad krene onda krene.
I me a valjda ce se to povuci do ned, ako ne bitno samo da prođe dobro sve. Drzite se
Blazinice koristim jos uvijek. Mislila sam da cu samo prvi mjesec dok je koza osjetljiva ali sam nastavila,valjda sam se navikla pa mi nije tlaka.
Kad postane prelazim na maramice.
Sretna haljina je super!
Mi smo ocito pobrali virozu temp i proljev. Ako bude i sutra visoka temp moramo na pedijatriju.
Ne znam di je to mogla pokupiti, jucer smo je slikali za osobnu i tamo su bili neki klinci unutra, a ona dosla kuci vec sa temp. Ne znam da bi tako brzo to izbilo.
Plus ja se osijecam da cu dobiti temp, koma sam. Kad krene onda krene.I me a valjda ce se to povuci do ned, ako ne bitno samo da prođe dobro sve. Drzite se
Blazinicekoristim jos uvijek. Mislila sam da cu samo prvi mjesec dok je koza osjetljiva ali sam nastavila,valjda sam se navikla pa mi nije tlaka.
Kad postane prelazim na maramice.
Sretna haljina je super!
Tnx! Bas mi je zao sto vas je tako pokosilo :( moguce da ste ti ili muz nosili virus, tko zna...oni su tako mali i nemaju jos imunitet jak da sve poberu vrlo lako. Nadam se da joj barem nece temp rast pa da ne morate na hitnu
Sortiraj odgovore
Najstariji