Hvala curke...
Hedge,super smo...😍
Pohvatali ovdje sve sto se pohvatati dalo ali zaboravim u jednom komentaru napisati sve sto sam mislila a u medjuvremenu dodju novi...😂
Meni ona spava svaki dan do 12h-13h sa budjenjima samo za klopu. I ako je dignem zaspi mi nakon pola sata i odvali svoje...tu je valjda na tatu...😂
Pelene-Mi smo do sad potrosili jednu tortu od pelena,jedan veci paket violetinih i dva ona mala pampersa 1-ce u startu i to je to...ja sam kupila samo taj jedan mali pampers na pocetku a ovo je sve sto smo dobili.
Meni je ona zadjih 20 dana pocela kakati svaka 2-3dana bez obzira na biogaiu..
Vlazne maramice- za sta koristite? Ja imam jedno 7 paketa violetinih i pampersovih sto sam dobila i samo mi stoji. S njima cu izgleda prasinu cistiti...🤣🤣
Suncokretice, prekrasna vesela curka😍😍I me, drzimo fige da i nalaz punkcije bude super!
Giovi dobrodosla nazad 😊
Sladak ti je sticker 😆😊
Suncokretice ajme secera 😍
Mi smo bili sada na uvz jetre i slezene i sve ok. 😊
Jos uvijek cekamo ostale nalaze.
Bili majstori pregledat grijanje i radijatore,bit ce toplo nocas spavat 😆😂
Suncokretice preslatka je!! 😍
I me super za dobre nalaze 😊
Giovi dobrodosla! Vlazne maramice koristimo za guzu brisat, prelijena sam za blazinice i vodu 😂 tako sam i s L. Ni jedan mi nije osjetljiv tak da ne brinem.
Palenta ne znam tko je pitao..ja sam s L koristila onu franck instant palentu i tako cu i s P
I me nocas cete se doma grijati..😉
Hedge,javim svakako...cim dodje i slikam nas...😊
Na nekim stranicama ste pisale o jos djece i kontracepciji i sl. Uglavnom,ja sam dragom odmah nakon sto sam rodila rekla da ja svakako zelim jos djece (ostao je sokiran jer je mislio da valjda necu htjeti) jer ja imam i brata i sestru i njoj zelim bar jedno jos ali kako je bio carski da treba cekati. Naravno,ono sto je on zapamtio je samo da ja zelim jos djece tako da ne samo da nema kontracepcije (nismo je nikad ni imali osim vadjenja van) sada je isto kao i u trudnoci. Ne vadi se. Ja se iskreno ne bunim jer smatram da tijelo najbolje zna ako i kad je spremno. Jedino sto jos uvijek nemam zelje bas. Zapravo uopce..🙄 a ni m nisam jos dobila...
Giovi, super napreduje 😘
Vlazne-kad idem kod nekoga, a unatoc tome, imam ih na tone... uvalit cu nekome u tortu od pelena 😁😁😁😁
Sretna, ja sam pedijatricu pitala za neke stvari i rekla je: sve sto vi jesete moze i on... cak i rizu! 😉
Ja trosim na toneeeee blazinica 😂😂😂😂😂
Mamisita, rekla sam joj da... i svojima.... moji su rekli: eto vidis da ti je preporucila sto i mi za vecernji obrok (btw. Diegova pedica je bila i moja 😂) sveki je rekla: pa sigurno... nisam glupa... meni su rekli sa 3mj da krenem sa sokicima... nisam izmislila a svekar: pa da... kao, djeca se u 30g
Giovi, super napreduje 😘
Vlazne-kad idem kod nekoga, a unatoc tome, imam ih na tone… uvalit cu nekome u tortu od pelena 😁😁😁😁
Sretna, ja sam pedijatricu pitala za neke stvari i rekla je: sve sto vi jesete moze i on… cak i rizu! 😉
Ja trosim na toneeeee blazinica 😂😂😂😂😂
Mamisita, rekla sam joj da… i svojima…. moji su rekli: eto vidis da ti je preporucila sto i mi za vecernji obrok (btw. Diegova pedica je bila i moja 😂) sveki je rekla: pa sigurno… nisam glupa… meni su rekli sa 3mj da krenem sa sokicima… nisam izmislila a svekar: pa da… kao, djeca se u 30g
mijenjaju... ugl... malo su me i oni opustili.. a i vi.. bas sam rekla Violeti isto... i ona mi je rekla: ej zaj* svih... skuliraj se.. ne fali ti nista... napuni se energijom! treba ti! ako se ti stresiras i on ce... nemoj se preispitivati sto, kako, zasto.... reci: tako je kako je!
Sretna,meni je nekako jednostavnije samo sa vodom i blazinicama...mozda zato jer kod tih maramica me zivcira sto se izvlace jedna za drugom pa se suse a mi dnevno promijenimo 3-4 pelene uvrh glave kako ne kakamo cesto...meni se osula na johnsonovo ulje kada sam je mazala zbog suhe koze odmah nakon rodjenja tako da nista ne koristimo od preparataa...jedino za kupanje malo maslinovog u vodu i na glavicu jer smo dobili laganu tjemenicu prije 20tak dana i to je to.
I me, super za grijanje!! 😊😊😊😊
P.S. sad mi je zao sto sveki nije doma sa joj pokazem bocici mlijeka iz JEDNE sise... al onda bi rekla: da, ali ima dio dana kad je mlijeko jace 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 moram se smijati 😂😂😂
Lijep je dan... Diego spava. Ne radim.nista 😂😂😂😂 Uzivam u tisini majkemi 😂
Rucak kuhaju njegovi nonici (ribu) njam njam njam...
mame, je l vam fali socijalizacija????
Barbs meni fali i ako smo od njenog 20tog dana cim ne pada kisa vani i sad odem u lokal gdje radim ali svejedno,fali...zato cekam da jos malo zatopli da budemo po cijele dane vani...
I pusti sveki neka prica ti radi po svom osjecaju jer sigurno neces pogrijesiti...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji