Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    16. Veljača 2018. 12:16

Romi

Amore hvala i tebi na savjetima za dohranu,ja sam L. jucer dala 4 zlicice kasice od mrkvice i ona bi bila jos a ja se bojala,danas je pojela 7 zlicica i jos bi htjela,i sad sam rekla da cu joj davat sve pun obrok koliko hoce neka jede,dat cu joj prvo malo da proba da vidim dal ima kakva reakcija i onda cu joj davat pun obrok,jer ako joj dajem po par zlicica svaki dan ona jadna gleda i tako bi mi trajalo cijeli mjesec sam probavanje okusa,tako da sad ako vidim da joj odgovara odmah krecem drugi dan sa cijelim obrokom ze kasice

Tak sam ja s prvim. Prvi dan oar zlicica, drugi dan kolko je htio 😄

• Romi
    16. Veljača 2018. 12:20

Giovi dobrodosla natrag vec sam se pitala gdje si nestala,mislila sam da si odustala od nas....kavica moze,ja cesto setam sa Leom i muzem po Opatiji,a nademo se mi same samo da pocnem sama vozit s njom,sad cu probat jedan dan pa se zaletim do Opatije u setnju dok nema turista i guzve za parking...i ja sam rodila na cr,zbog istog razloga ko i ti,samo su mene porodili tjedan prije termina,jer nisu htjeli vise cekat

Barkleys
    16. Veljača 2018. 12:22

Romi

Sretna ti si zakon,sa nicim ne kompliciras,hvala ti na svim savjetima od prehrane na dalje,i ja koristim vlazne m. skoro od pocetka,mozda samo prvi tj. nisam,olaksala sam si zivot sa vlaznim,hvala ti za palentu i ja cu je kupit,necu pola dana nakuhavat za njezinih par zlica…..haljina je mrak,meni orsay ima supet haljine i isto planiram tamo kupit haljinu za krstenje i kumstvo

E točno to. Zato je meni Sretna zakon. 😍😍😍😍

Barkleys
    16. Veljača 2018. 12:24

Giovi

Hedge-jos me prati trudnicka zaboravljivost i svijetlo u wc cesto zaboravim ugasiti,pelenu bacitu i sl. One bi bile stalno otvorene pa bolje da se drzim vode.. 😂😂😂 i ako i nju cesto zaboravim natociti prije mijenjanja 🤣🤣

E kad se toga sjetim. Skinem ju, a nemam vodu 😂😂😂😂😂

Marijana12345
    16. Veljača 2018. 12:24

Kupila sam si haljinu za krstenje 😁 a moci cu je nosit i u ljeti i na svadbu…gore cu sako, dolje salonke i super

Super je! Ali kak ces dojiti? Ili mislis za to vrijeme preskociti podoje? Ja sam gledala svuda nesto prigodno za krstenje, a da se moze lako odmaknuti za dojenje ali nisam nasla na webu nista sto je elegantno, a sestra mi u zg isto nije nista vidjela... tak da mislim da cu sivati po uzoru na haljinu alex dojcinovic ili dijane viljevac. 1200kn nije bas jeftino 🤔

• Romi
    16. Veljača 2018. 12:25

I me jedva cekam te vase nalaze,i da idete kuci,al bitno je i to da se crp smanjuje i da upala reagira na antibiotik
    Mame svim bebicama koje su navrsile 5 mj. sretno 
    Suncokretice i Senoritakova bebice su premedene 
    Bela nadam se da cete brzo ozdravit 

• Romi
    16. Veljača 2018. 12:34

Hej cure jel netko zna kad sjeda naknada ovaj mjesec?

• sretna
    16. Veljača 2018. 12:41

Marijana

Kupila sam si haljinu za krstenje 😁 a moci cu je nosit i u ljeti i na svadbu…gore cu sako, dolje salonke i super

Super je! Ali kak ces dojiti? Ili mislis za to vrijeme preskociti podoje? Ja sam gledala svuda nesto prigodno za krstenje, a da se moze lako odmaknuti za dojenje ali nisam nasla na webu nista sto je elegantno, a sestra mi u zg isto nije nista vidjela… tak da mislim da cu sivati po uzoru na haljinu alex dojcinovic ili dijane viljevac. 1200kn nije bas jeftino 🤔

Super su mi ove haljine! Ne.mislim tad dojit jer ja ne.mogu dojit pred svima, a u restoranu nema posebam dio za dojenje il nesto, a da.idem s njim na wc mi nije bas higijenski. Tad ce vec imat 5 mj panse nadam da ce imat jedan kruti obrok do tad ak nis, flasica

• sretna
    16. Veljača 2018. 12:43

Hedgehog

Romi

Sretna ti si zakon,sa nicim ne kompliciras,hvala ti na svim savjetima od prehrane na dalje,i ja koristim vlazne m. skoro od pocetka,mozda samo prvi tj. nisam,olaksala sam si zivot sa vlaznim,hvala ti za palentu i ja cu je kupit,necu pola dana nakuhavat za njezinih par zlica…..haljina je mrak,meni orsay ima supet haljine i isto planiram tamo kupit haljinu za krstenje i kumstvo

E točno to. Zato je meni Sretna zakon. 😍😍😍😍

Hahahaha, hvala! 😄😙

I_me
    16. Veljača 2018. 12:44

Romi

Hej cure jel netko zna kad sjeda naknada ovaj mjesec?

U ponedjeljak bi trebala sjesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.