Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Veljača 2018. 15:25

Sretna, jesi kuhala jabuku ili samo ribala?
    Bela,aaaajmeeee...brz oporavaaaak 😘 nadam se da ce sto prije proci... 

• sretna
    16. Veljača 2018. 15:48

barbs

Sretna, jesi kuhala jabuku ili samo ribala?
    Bela,aaaajmeeee…brz oporavaaaak 😘 nadam se da ce sto prije proci…

Nikad nisam kuhala voce

• Romi
    16. Veljača 2018. 15:57

I me super za nalaz,zao mi je da je to pokupila,ali sva sreca pa je samo to,nadam seda ce sad to brzo proc i da ste u pon. doma

• Romi
    16. Veljača 2018. 16:07

Bela brzo oni to pokupe nehdje kad im jos imunitet nije kako treba,al nadam se da ipak necete na pedijatriju

I_me
    16. Veljača 2018. 16:17

Bela

Mi smo ocito pobrali virozu temp i proljev. Ako bude i sutra visoka temp moramo na pedijatriju.
    Ne znam di je to mogla pokupiti, jucer smo je slikali za osobnu i tamo su bili neki klinci unutra, a ona dosla kuci vec sa temp. Ne znam da bi tako brzo to izbilo.
    Plus ja se osijecam da cu dobiti temp, koma sam. Kad krene onda krene.I me a valjda ce se to povuci do ned, ako ne bitno samo da prođe dobro sve. Drzite se
    Blazinicekoristim jos uvijek. Mislila sam da cu samo prvi mjesec dok je koza osjetljiva ali sam nastavila,valjda sam se navikla pa mi nije tlaka.
    Kad postane prelazim na maramice.
    Sretna haljina je super!

Ajoj bela... nadam se da ce sve biti ok i nece vise imati temp.

• Srnac
    16. Veljača 2018. 16:27

Hej mamice,
    Giovi welcome back.
    I me uff vidis koliko pazis i opet se dogodi. Mogu misliti kako ti je kad gledas koliko ju pikaju 
    Uskoro je to sve iza vas.
    Suncokretice i Senorita cure su medene 
    Barbs nisam skuzila zasto ti je dr rekla da ti nece reci koliko bi trebao biti dug da se ne stresiras?
    Klea hvala ti puno na svim info. Zvala sam pedicu i kaze da nije nista alarmantno i da ne mora biti alergija na km. Da pratim do pon pa da joj se javim. Svejedno bi ja da ona meni da uputnicu i za to i za prick test jer sam si obecala da cu slusati svoju intuiciju a govori mi da to provjerim. Ja sam od jucer izbacila mlijecno i prosao je prvi dan bez slatkisa. Odgovorno tvrdim da se to nije dogodilo moguce nekoliko godina. Ja sam najveci ovisnik o slatkom ikada..imam laganu apstinencijsku
    Zguglala sam vec sve slatkise bez ziv porijekla i kakav bi ja to ovisnik bila da nemam cak i jedne takve keksice doma u kolekciji..tako da za danas spasena a sutra cu u nabavku.
    Mamasita kao da slusam sebe..moj muz (isto slavonac) jedva ceka da mali krene na kobaju a špek a meni samo daj cokse 
    Mi smo jos na vodi i blazinicama. Tako smo se navikli pa mi nije tlaka ali kako je netko napisao kad pocne biti prelazimo na vlazne maramice.
    Sretna haljina je mrak.
    Pojma nemam vise sta sam procitala..sjetit cu se 

• Srnac
    16. Veljača 2018. 16:29

Bela bas mi je zao zbog viroze. Nadam se da ce tempaca past i da bolnicu vidjeti necete 

Giovi
    16. Veljača 2018. 18:06

Bela i meni je zao da ste to pokupili...😣 i vibram da prodje brzo...

I me bitno da joj ide na bolje i da dobro reagira na antibiotik...a i imate grijanje i jedna drugu pa ce vam vrijeme proci...😉

Evo mi bili do maloprije u setnji,od 13h...malo sr skuhali na suncu pa popili kavu,popapali i na povratku se malo smrznuli...mama zapravo...😂
    A ona je sad zaspala kao top...😊
    Romi zasto ne vozis sama?
    Ja dam inace cijeli zivot zivjela u Opatiji i radim na Voloskom ali zadnje dvije godine zivim kod dragog u Brgudu dok ne uspijemo kupiti nesto svoje. Dok nisam rodila doma bi bila po potrebi (posao,izlazak i sl) a sad sam stalno tu gore ali se cim je lijepo vrijeme obavezno spustim dolje i da sam cekala dragog da bude free vjerojatno nikad sunca,osim tu u sumi i kroz prozor,nebi vidjela. Zato se od starta vozimo same...imamo tu i tamo situacija gdje ona pocne plakati tijekom voznje,pogotovo u pocetku,pa stanem negdje i umirim je,ali sto smo cesce u autu to je bolje...

Giovi
    16. Veljača 2018. 18:09

Mamice,sto najvise utjece na odluku kada krenuti sa kasicama?  Feeling ili pedijatar? Ja razmisljam,s obzirom da kada ona napuni 6mj ja pocinjem raditi a dragi ide na porodiljni,da ja to pocnem polako uvoditi sa 4 ili 5mj tako da njemu bude spremno sve...🤣

barbs
    16. Veljača 2018. 18:52

Hvala na info, Sretna 😊
    Srnac, neee... nego nece reci koliko kg bi po duzini trebao imati... jer on je duuuug a ima ok kg po normi... Po tablicama bi vjerojatno puno vise kg trebao imati radi duzine... a on isao u duzinu dosta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.