Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    02. Veljača 2018. 09:29

Barbi13

Ja sam moju kcer vise razumjela kad je bila manja a sad brate mili ja nista ne kuzim😂😂😂😂😂😂

Toga me je već sad strah,kad sam rodila Leu,jedna frendica mi je rekla,budi sretna da je curica dobila si prijateljicu za cijeli život samo ako preživiš njen pubertet 

Maja 3
    02. Veljača 2018. 09:30

Jutrooooo! Stigao vikend,sad cekamo❄❄❄❄❄🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨☃☃☃☃☃☃

• Barbi13
    02. Veljača 2018. 09:31

mamisita27

Amore dobrodosla u klub!😊😙
    Barbi, ja sam jutros odabrala jos malo spavanja jer me glava pocela bolit…Kako si?😚😚😚
    Dena, ljubavni jadi😂😂Moj uvijek spava s rukam uzdignutim al otvorene sakice…
    Ja sam pitala za kupovne kasice, hvala ti za info😘😘

Ujutro sam dobro jer je muz do 11 kuci😊a poslje😥😥al sad je viper tu pa se nadam da cu danas generalno ocistit kupatilo🚽

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Romi
    02. Veljača 2018. 09:32

sanjchi255

Hahhahha isprike uvazene😜
    Moze,moze.. valjda cu se sjetit pitati ju to😅 bas kao sto sam danas rekla: gluposti pamtim a ono sto bih trebala, to zaboravim😂😂

Sanjchi ja sam si počela pisat pitanja za pedicu,to mi je ona savjetovala,da ne zaboravim šta trebam pitat obično pola toga zaboravim

• Barbi13
    02. Veljača 2018. 09:35

Romi

Barbi13

Ja sam moju kcer vise razumjela kad je bila manja a sad brate mili ja nista ne kuzim😂😂😂😂😂😂

Toga me je već sad strah,kad sam rodila Leu,jedna frendica mi je rekla,budi sretna da je curica dobila si prijateljicu za cijeli život samo ako preživiš njen pubertet

😊😊😊

Leptirica.com

Suncokretica
    02. Veljača 2018. 09:35

Upravo zaspala na lopti i sad cupkam i čitam onu knjigu kako uspavati dijete. Nadam se sa će biti od pomoći 

• Barbi13
    02. Veljača 2018. 09:37

Maslacak31

Jutrooooo! Stigao vikend,sad cekamo❄❄❄❄❄🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨☃☃☃☃☃☃

Popodne snjegic😊😊😊

Leptirica.com

Maja 3
    02. Veljača 2018. 09:46

Joj barbi,ja se tom veselim ko malo dijete! Ne treba ga puno..al da je onako lijepo bijelo okolo sve! Valjda zato sto sam zimsko dijete..a vec par godina ga nije bilo za moj rodjendan,al ove godine hoce!
    I jedva cekam da napravimo najveceg snjegovica! 
    Bas sam jucer neke gmo ogromne mrkve kupila,imat ce dobar nos🤣

• sretna
    02. Veljača 2018. 10:07

Jutro! Amore, dobrodosla!!
    Ja ne bi da padne snijeg, kad ga nije bilo za Bozic ni sad ga ne treba. 
    Sta se tice uspavljivanja djece i toga da spavaju noc, nema sta nisam sa prvorodenim probala i citala, al on je jednostavno takvo dijete bio da nije volio spavat i ni jedna metoda nije palila da prespava noc. Tek sa 3.5 godine je poceo sve cesce prespavati cijelu noc. 

Kiki156
    02. Veljača 2018. 10:12

Dooobro juuutro! 😘☕️
    V evo ide vec na drugu turu spavanja, u prvoj je spavao 10 min jeeej 😁👍🏻 
    Suncokretice, bez brige, tako bi i V spavao cesto i cini mi se da kroz jutro nekako najvise hoce spavati. Evo 10 je a on opet sisa i uspavljuje se, prije toga ne u 8:30 isao spavati a u 7 smo ustali 😅
    Ni ja nisam za metodu pusti da place, u svim knjigama koje sam citala ne preporucuju. Kazu, istina je da ce dijete prestati plakati, ali zato jer je iznevjereno i ostavljeno. 
    Amore, dobrodosla! 😊 Bas u ovoj knjizi koju citam ima tablica razvoja pa cu fotkati kad mi se oslobode ruke. Ali svaka beba je za sebe.
    Sanjchi, Vito isto tako nekad drzi ruke. Kad smo bili na pregledu (kod Sabol privatno) rekli su nam da to nisu "stisnute sake" kao kod hipertonusa i cim ih otvara smatra se da je sve ok. Problem je ako su stalno u grcu.  
    V se jos nije poceo okretati i kad je na trbuhu najcesce ima stisnute sake iako ih sad i otvara pomalo, al jos se ne drzi na otvprenoj saci. A vasi? I poceo je potrbuske hvatati igracke, i one na podu, ali i one koje vise. Podigne rukicu pa se vuce za njih. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI