Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Veljača 2018. 18:54

Giovi, ja sam po feelingu... odnosno, htjela sam ja i ranije ali sad mi je i pedica dala zeleno svijetlu ugl... po meni radi po feelingu.😊
    Kod nas dosla djir kuma...Diego spava... vjerojatno od cijepiva... on dosta spava kroz dan... samo da ne bude problema za vecernje spavanje

I_me
    16. Veljača 2018. 18:57

Giovi-meni su i pedica i patronazna savjetovali sa 5.5mj.. a i da nisu rekle nista,tu negdje bi krenuli..
    A tako sam i ja mislila krenuti.. feeling..
    Vidim po njoj da je spremna..tako da cemo mi uskoro krenuti sa kasicama..

I_me
    16. Veljača 2018. 19:18

tata nam je stavio lampice na kavez!  😂😂 I ostalim bebacima je ukrasio da im bude lijepo. 😊

barbs
    16. Veljača 2018. 19:20

Aaajjj, braaaavooo tataaaaaa 😍😍😍😍

• Srnac
    16. Veljača 2018. 19:44

barbs

Hvala na info, Sretna 😊
    Srnac, neee… nego nece reci koliko kg bi po duzini trebao imati… jer on je duuuug a ima ok kg po normi… Po tablicama bi vjerojatno puno vise kg trebao imati radi duzine… a on isao u duzinu dosta

Ahaa kuzim, kuzim

• Srnac
    16. Veljača 2018. 19:44

I_me

tata nam je stavio lampice na kavez! 😂😂 I ostalim bebacima je ukrasio da im bude lijepo. 😊

Prekrasno 😍

Barkleys
    16. Veljača 2018. 20:20

I_me i Bela. Držite seee! 

• sretna
    16. Veljača 2018. 20:38

I_me

tata nam je stavio lampice na kavez! 😂😂 I ostalim bebacima je ukrasio da im bude lijepo. 😊

Ma bravo!!

• Romi
    16. Veljača 2018. 20:51

I_me

Bravooooo taaata

Giovi
    16. Veljača 2018. 21:26

Svaka cast tata...😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.