Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    15. Veljača 2018. 14:38

barbs

Romi, kako si radila sok? 😊
    Mamisita, evo vani smo… postao je neeeeeervozan… i lijepo je da… prelijepo da bi ostali doma

Nisam ga radila,kupila sam hipprekla mi je pedica da mi se to u početku više isplati,jer sad kad joj dajem po žlicu dvije,kao zamažem cijelu kuhinju a ona pojede malo,kasnije kad počne jest cijeli obrok ću joj kuhat,sad sve kupujem hipp,koliko sam istraživala oni imaju najviše kontrola kod proizvodnjea ja ti isto sve uspoređujem i sastav i sve one deklaracije(malo sam frik za to),a kasnije ću kombinirat sve i kupovne kašice i domaće 

barbs
    15. Veljača 2018. 14:44

Ciao cure... evo nas...
    Cijepilo su ga. Samo je zakmekuo... Rekla je perica da dobro motoricki napreduje... Ima 69,5cm... ostali smo u soku... i samo 7400g... mislim, rekla je da to nije lose... na doljnoj granici je.. 1kg je dobio u 2mj... ali da je isao dooosta u duzinu(5cm) i da slobodno od sl.tj. krenem sa kasicama... i navecer kasicu za laku noc da ga drzi  dovoljno da mi potakne vise mlijeka... rekla je da vjerojatno imam manje mlijeka navecer i da se radi toga cesto budi... sve u svemu, sve nam je lijepo objasnila... tek sl.tj. da krenemo jer 3-4d treba proci od cijepiva... 

barbs
    15. Veljača 2018. 14:46

*pedica a ne perica ahahaha 😂😂😂😂😂
    Ugl... rekla je da mi nece ni reci koliko bi trebao imati po duzini da me.ne stresira..
    Romi, aha, ti si kupila od hippa? Ok... dobro znati 😁 a i dobro zbori tvoja pedica... 

barbs
    15. Veljača 2018. 14:48

Nama je rekla npr da nadrobim kekse, polijem cajem (bilo kojim) s malo naribane jabuke i to pomjesam i dam...
    E sad mamice, koje ste vi cajeve savale?

• sretna
    15. Veljača 2018. 14:51

barbs

Ciao cure… evo nas…
    Cijepilo su ga. Samo je zakmekuo… Rekla je perica da dobro motoricki napreduje… Ima 69,5cm… ostali smo u soku… i samo 7400g… mislim, rekla je da to nije lose… na doljnoj granici je.. 1kg je dobio u 2mj… ali da je isao dooosta u duzinu(5cm) i da slobodno od sl.tj. krenem sa kasicama… i navecer kasicu za laku noc da ga drzi dovoljno da mi potakne vise mlijeka… rekla je da vjerojatno imam manje mlijeka navecer i da se radi toga cesto budi… sve u svemu, sve nam je lijepo objasnila… tek sl.tj. da krenemo jer 3-4d treba proci od cijepiva…

Bas je dugacak 😊 sretno s kasicama 😄

barbs
    15. Veljača 2018. 14:51

KIKIII, AHAHAHHAA ,DOBrA JE SRETNA!!  kakva vrajza vladarica sna?????????????? ne falsas ti u nicemu!!!!!!! Jbt kako se sve prame pametne eeeeej!!!! samarcinu bi im odvalila!

barbs
    15. Veljača 2018. 14:53

sretna

barbs

Ciao cure… evo nas…
    Cijepilo su ga. Samo je zakmekuo… Rekla je perica da dobro motoricki napreduje… Ima 69,5cm… ostali smo u soku… i samo 7400g… mislim, rekla je da to nije lose… na doljnoj granici je.. 1kg je dobio u 2mj… ali da je isao dooosta u duzinu(5cm) i da slobodno od sl.tj. krenem sa kasicama… i navecer kasicu za laku noc da ga drzi dovoljno da mi potakne vise mlijeka… rekla je da vjerojatno imam manje mlijeka navecer i da se radi toga cesto budi… sve u svemu, sve nam je lijepo objasnila… tek sl.tj. da krenemo jer 3-4d treba proci od cijepiva…

Bas je dugacak 😊 sretno s kasicama 😄

Hvalaaaa 😘
    Sad sam malo u bedu radi mlijeka al ne smijem biti!!! 😂😂😂😂😂 jos da si ne sj* dojenje!

Bela
    15. Veljača 2018. 14:59

Uhhh koliko str za citanje
    Suncokretica najlakse im je za sve reci to su grcevi i oni su normalni, kako se prije nisu sjetili poslati te na koju pretragu. Ali eto bar sad znas sta je i rijesit ces problem.
    Kiki ovo gospodarica sna mi je smijesno sory, kakve gluposti nece ljudi izvaliti
    Svako dijete prica za sebe, ono sto pali s jednim, s drugim ne.  Vjerujem da je tesko sto nece biti u kolicima, ja zivim za tu setnju. Probaj ga staviti u sportski dio da vidis.
    Barbi sretan rođ curi!

Bela
    15. Veljača 2018. 15:03

I me drzi se, mozda sutra odete doma
    Barbs mislim da cu i ja sljedeci tjedan krenuti, ova samo sto mi zlicu ne pojede kad joj dajem kapi. 
    D ti je udvostrucio tezinu i vise od tog, pa to je super, ne moze bas dobivati 1,5 kg svaki mj.
    Mislim da u tablici koju imam, nakon 4 mj dobitak na tezini prosjecni je 400-600 gr mjesecno.

barbs
    15. Veljača 2018. 15:05

Kiki, nemoj misliti da si losa mama!!! Cure su ri sve vec napisale.... i ja ponekad samu sebe zapiitam kako si vlastito dijete ne mogu uspavati ali to ovisi  o njemu 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.