Romi, kako si radila sok? 😊
Mamisita, evo vani smo… postao je neeeeeervozan… i lijepo je da… prelijepo da bi ostali doma
Nisam ga radila,kupila sam hipp
rekla mi je pedica da mi se to u početku više isplati,jer sad kad joj dajem po žlicu dvije,kao zamažem cijelu kuhinju a ona pojede malo,kasnije kad počne jest cijeli obrok ću joj kuhat,sad sve kupujem hipp,koliko sam istraživala oni imaju najviše kontrola kod proizvodnjea ja ti isto sve uspoređujem i sastav i sve one deklaracije(malo sam frik za to),a kasnije ću kombinirat sve i kupovne kašice i domaće
Ciao cure... evo nas...
Cijepilo su ga. Samo je zakmekuo... Rekla je perica da dobro motoricki napreduje... Ima 69,5cm... ostali smo u soku... i samo 7400g... mislim, rekla je da to nije lose... na doljnoj granici je.. 1kg je dobio u 2mj... ali da je isao dooosta u duzinu(5cm) i da slobodno od sl.tj. krenem sa kasicama... i navecer kasicu za laku noc da ga drzi dovoljno da mi potakne vise mlijeka... rekla je da vjerojatno imam manje mlijeka navecer i da se radi toga cesto budi... sve u svemu, sve nam je lijepo objasnila... tek sl.tj. da krenemo jer 3-4d treba proci od cijepiva...
*pedica a ne perica ahahaha 😂😂😂😂😂
Ugl... rekla je da mi nece ni reci koliko bi trebao imati po duzini da me.ne stresira..
Romi, aha, ti si kupila od hippa? Ok... dobro znati 😁 a i dobro zbori tvoja pedica...
Nama je rekla npr da nadrobim kekse, polijem cajem (bilo kojim) s malo naribane jabuke i to pomjesam i dam...
E sad mamice, koje ste vi cajeve savale?
Ciao cure… evo nas…
Cijepilo su ga. Samo je zakmekuo… Rekla je perica da dobro motoricki napreduje… Ima 69,5cm… ostali smo u soku… i samo 7400g… mislim, rekla je da to nije lose… na doljnoj granici je.. 1kg je dobio u 2mj… ali da je isao dooosta u duzinu(5cm) i da slobodno od sl.tj. krenem sa kasicama… i navecer kasicu za laku noc da ga drzi dovoljno da mi potakne vise mlijeka… rekla je da vjerojatno imam manje mlijeka navecer i da se radi toga cesto budi… sve u svemu, sve nam je lijepo objasnila… tek sl.tj. da krenemo jer 3-4d treba proci od cijepiva…
Bas je dugacak 😊 sretno s kasicama 😄
KIKIII, AHAHAHHAA ,DOBrA JE SRETNA!! kakva vrajza vladarica sna?????????????? ne falsas ti u nicemu!!!!!!! Jbt kako se sve prame pametne eeeeej!!!! samarcinu bi im odvalila!
Ciao cure… evo nas…
Cijepilo su ga. Samo je zakmekuo… Rekla je perica da dobro motoricki napreduje… Ima 69,5cm… ostali smo u soku… i samo 7400g… mislim, rekla je da to nije lose… na doljnoj granici je.. 1kg je dobio u 2mj… ali da je isao dooosta u duzinu(5cm) i da slobodno od sl.tj. krenem sa kasicama… i navecer kasicu za laku noc da ga drzi dovoljno da mi potakne vise mlijeka… rekla je da vjerojatno imam manje mlijeka navecer i da se radi toga cesto budi… sve u svemu, sve nam je lijepo objasnila… tek sl.tj. da krenemo jer 3-4d treba proci od cijepiva…
Bas je dugacak 😊 sretno s kasicama 😄
Hvalaaaa 😘
Sad sam malo u bedu radi mlijeka al ne smijem biti!!! 😂😂😂😂😂 jos da si ne sj* dojenje!
Uhhh koliko str za citanje
Suncokretica najlakse im je za sve reci to su grcevi i oni su normalni, kako se prije nisu sjetili poslati te na koju pretragu. Ali eto bar sad znas sta je i rijesit ces problem.
Kiki ovo gospodarica sna mi je smijesno sory, kakve gluposti nece ljudi izvaliti
Svako dijete prica za sebe, ono sto pali s jednim, s drugim ne. Vjerujem da je tesko sto nece biti u kolicima, ja zivim za tu setnju. Probaj ga staviti u sportski dio da vidis.
Barbi sretan rođ curi!
I me drzi se, mozda sutra odete doma
Barbs mislim da cu i ja sljedeci tjedan krenuti, ova samo sto mi zlicu ne pojede kad joj dajem kapi.
D ti je udvostrucio tezinu i vise od tog, pa to je super, ne moze bas dobivati 1,5 kg svaki mj.
Mislim da u tablici koju imam, nakon 4 mj dobitak na tezini prosjecni je 400-600 gr mjesecno.
Kiki, nemoj misliti da si losa mama!!! Cure su ri sve vec napisale.... i ja ponekad samu sebe zapiitam kako si vlastito dijete ne mogu uspavati ali to ovisi o njemu 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji