Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    15. Veljača 2018. 13:09

Kiki156

Dena sad si me bacila u depru…ja sam onda ocito nesposobna mama. Ja njega ne mogu nikad na silu uspavati ako on to ne zeli. Ako mu se spava zaspi lako, al to nisam ja napravila. Prica mi frendica kako je ona svoju malu izdresirala i sad ona spava od 12 do pol 3, KAKO?? Kaze ona da ja moram biti gospodar djetetovog sna. Ja to sigurno nisam.
    Uz to ne zeli se vozit u kolicima. Dakle trenutno sam neuspjesna u svemu sto radim. Beba treba jesti, spavati i setati se i ja falsam u svemu. Pitam se sto ce biti kad odraste. Znaci li ovo da ja nemam kontrolu nad djetetom vec sad??
    Jucer mi je frendica u gradu rekla da je razmazen jer naravno nije htio u kolica pa sam ga nosila.
    Joj e danas sam totalna banana. 💔

Ma daj, molim te! Kakva vrazja gospodarica djetetovog sna?! Ajde nek netko kontrolira kolko ces ti spavat. Glupost!
    Nemoj uopce pomislit da.si losa majka! Neka djeca jednoatavno.ne vole kolica, mozda ce ih zavoljet, mozda nece..vidjet ces. Ako im se ne spava, nema sanse da ces ih na silu uspavat, tak da to nemoj ni pokusavat. Uostalom, zasto bi ga na silu uspavljivala.
    Dobra si mama i ne grizi se bezveze

Kiki156
    15. Veljača 2018. 13:09

Suncokretice ja sam isla u polikliniku Sabol. Slove za najbolje i bila sam zadovoljna. 
    Marijana, jesi ga probala onako rotirati da ga drziz za ruke i noge? Dakle primis ga za sake ili malo iznad i za potkoljenice, spojis tako ruke i noge i rotiras lijevo desno. Ne treba ti igracka za to, samo da ga zainteresiras za rotaciju.
    Barbi sretan rockas starijoj kceri! 🎂

Kiki156
    15. Veljača 2018. 13:26

Hvala Sretna i Mamasita. Evo budan je, danas je spavao 25 min u 2 pokusaja. Sad je u gymu, ja sam na rubu i jedem jabuku jer trebam slatko a necu slatkise jer vjezbam. 
    Mamasita mudra si. I taj je savjet zlata vrijedan. 

I_me
    15. Veljača 2018. 13:30

mamisita27

Kiki156

Dena sad si me bacila u depru…ja sam onda ocito nesposobna mama. Ja njega ne mogu nikad na silu uspavati ako on to ne zeli. Ako mu se spava zaspi lako, al to nisam ja napravila. Prica mi frendica kako je ona svoju malu izdresirala i sad ona spava od 12 do pol 3, KAKO?? Kaze ona da ja moram biti gospodar djetetovog sna. Ja to sigurno nisam.
    Uz to ne zeli se vozit u kolicima. Dakle trenutno sam neuspjesna u svemu sto radim. Beba treba jesti, spavati i setati se i ja falsam u svemu. Pitam se sto ce biti kad odraste. Znaci li ovo da ja nemam kontrolu nad djetetom vec sad??
    Jucer mi je frendica u gradu rekla da je razmazen jer naravno nije htio u kolica pa sam ga nosila.
    Joj e danas sam totalna banana. 💔

Ja da sam na tvom mjestu stavila bih frendice s takvim komentarima na veliku distancu. Bi li ti rekla bilo cijem djetetu da je razmazeno? Ja sigurno ne bih.

Slazem se sa Mamasitom!

• Srnac
    15. Veljača 2018. 13:35

Hej curke u zaostatku sam.
    I me slapica se super drzi. Sva sreca da je takva mala pozitivica onda je odmah i tebi lakse.
    Suncokretice drago mi je da ste nasli gdje je problem. Mislim da dijelimo istu sudbinu 
    Vec sam pisala kako je Tomi nos vec dugo negdje duboko zastopan i nedavno se poceo buditi sa natecenim kapcima i vidim ds ga to svrbi. S obzirom da inace ima atopijski dermatitis i da smo i muz i ja alergicari a muzu se isto alerg manifestira sa tim crvenilom i svrbezom kapaka rekla sam pedici da mu je to 100% alergija. Dala nam je fenistil kapi i maxitrol za oci i nos. Sinoc kad sam ga presvlacila u stolici je bilo malo krvi. Ful malo ali je bilo. I to su sluzave stolice i on kaka 5x dnevno na vise. To sam vec prije prijavljivala ali kao sve te stolice dojene djece su normalne.  Tako da sam sad sigurna da je to alergija na kravlje mlijeko. Danas cu zvati pedicu da nas posalje na sva ta testiranja. Sad sam sigurna da sa nadohranom cekam 6mj. Suncokretice jel vi inace dojite? Ja cu od danas izbaciti sve mlijecno iz prehrane.
    Klea kad su tvom Jakovu otkrili alergiju? Jesi tad dojila?

I_me
    15. Veljača 2018. 13:38

I nemoj nikada pomisliti da si nesposobna mama.. 
    Otisao mi komentar prije.. 
    Svi mi imamo padove i uspone, pogotovo mi 1x mame..
    Ja sad kad gledam unazad ovih 5mj.. ajme koliko sam gluposti radila 😂😂😂
    Sad da imam drugo, bi znala.
    I plakala i vikala i ljutila se i smrdila danima, pila jutarnju kavu navecer😂😂😂
    Al jedno znam, ak se njoj ne spava, nema tog boga da ja nju uspavam!
    Sad sam se cula sa susjedom ( starija zena) pita kako slapa.. kazem ja danas cendrava, stalno hoce da ju nosim, trazi utjehu vjerovatno.. a ova neeeee na rukeeee, gotova si!!!!
    Cek malo, dijete mi je u bolnici, ispikano od glave do pete, svi ju prepipavaju, nervozna jer nije izasla van 4 dana i sada kada ona place da ju pustim da place???? Ma fak of!
    Nosit cu je u rukama dok ne bude punoljetna ak treba!
    Bas me briga!!! 

I_me
    15. Veljača 2018. 13:41

Romi-bili smo na punkciji. Mene su poslali iz sobe van. Ona place unutra, ja vani.. 😢😢😢 sutra ce biti nalaz gotov. Sad je dobila cepic u guzu i pajki
    Sretna- super za igraonicu. To za klinve odlicno, a nije ni skupo toliko.. toliko a i vise bi kod kuce potrosila i jos morala spremat za njima 😂
    Barbi- sretan rodjendan maloj/velikoj curi 😊

• sretna
    15. Veljača 2018. 13:50

Cure, kome treba, od iduceg cetvrtka lidl ima rajice za vjezbanje. Njihove su mi super tak da jedva cekam da kupim 😁

• sretna
    15. Veljača 2018. 13:54

*tajice 😂

• Romi
    15. Veljača 2018. 14:33

mamisita27

Romi

barbs

Romi

mamisita27

Barbi, bas mi je zao…A ljudi nekad ne razmisljaju😣:-))Romi, kako je kod vas dns?

Danas je dobro ,za sad…sad smo prvi put jele kasicu od mrkve i dijete je odusevljeno ,pojela je 4 zlicice na vrh i jos bi jela,al joj nisam dala dok ne vidim jel alergicna,i mislim za prvi put da je to dosta,sutra cu joj dat vise ,bas sam happy sta joj se svida povrce

suuuuuupeeeeer😍😍😍
    Barbs da sok od mrkve noje htjela,samo jabuka,a evo kasica od mrkve joj se svida,iskreno i meni je sok od mrkve malo tezak,pa vjerujem da je i njoj,sokice cu joj davat vocne,a kasice sve,prvo povrce pa voce

Romi

barbs

Romi

mamisita27

Barbi, bas mi je zao…A ljudi nekad ne razmisljaju😣:-))Romi, kako je kod vas dns?

Danas je dobro ,za sad…sad smo prvi put jele kasicu od mrkve i dijete je odusevljeno ,pojela je 4 zlicice na vrh i jos bi jela,al joj nisam dala dok ne vidim jel alergicna,i mislim za prvi put da je to dosta,sutra cu joj dat vise ,bas sam happy sta joj se svida povrce

suuuuuupeeeeer😍😍😍
    Barbs da sok od mrkve noje htjela,samo jabuka,a evo kasica od mrkve joj se svida,iskreno i meni je sok od mrkve malo tezak,pa vjerujem da je i njoj,sokice cu joj davat vocne,a kasice sve,prvo povrce pa voce

Romi

barbs

Romi

mamisita27

suuuuuupeeeeer😍😍😍

Romi kolko tvoja curka ima mj?:)
    Barbs; lijepo je vani suncekooo trebw izaci:)
    Barbi, vjerujem tu za trosak, drzim fige i sretan joj rodos!😁😚
    Ja se nadam da moja djeca ce uvijek imat sta trebaju:))Meni su moj8 uvijek priustilo

4 i pol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.