Jutro😘😘kavica,danas mi je muz slobodan napokon😆starija kci mi ima rodjendan pa popodne idemo kupit tenisice a nakon toga roditeljski vezano za maturalno putovanje😥😥nocas sam se vrtila u krevetu ko na raznju kad kazu danas cifru koju trba uplatiti a nema prekovremenih sati😢
Uf Barbi razumijem te,nije to lako,al covjek se uvijek za djecu nekako snade...,moramo...,uvijek nesto skemijamo,samo da njima ne fali...sjecam se tako je meni mama uvijek nesto kupila,a nismo imali puno,jer nas je troje bilo i jos kucu radili,al ona je uvijek prije meni kupila nego sebi,zato sam ja kad sam pocela radit kupovala njoj uvijek nesto
Sretan rodendan curki
Barbi, bas mi je zao…A ljudi nekad ne razmisljaju😣Romi, kako je kod vas dns?
Danas je dobro ,za sad…sad smo prvi put jele kasicu od mrkve i dijete je odusevljeno,pojela je 4 zlicice na vrh i jos bi jela,al joj nisam dala dok ne vidim jel alergicna,i mislim za prvi put da je to dosta,sutra cu joj dat vise ,bas sam happy sta joj se svida povrce
suuuuuupeeeeer😍😍😍
Jutro😘😘kavica,danas mi je muz slobodan napokon😆starija kci mi ima rodjendan pa popodne idemo kupit tenisice a nakon toga roditeljski vezano za maturalno putovanje😥😥nocas sam se vrtila u krevetu ko na raznju kad kazu danas cifru koju trba uplatiti a nema prekovremenih sati😢
Uf Barbi razumijem te,nije to lako,al covjek se uvijek za djecu nekako snade…,moramo…,uvijek nesto skemijamo,samo da njima ne fali…sjecam se tako je meni mama uvijek nesto kupila,a nismo imali puno,jer nas je troje bilo i jos kucu radili,al ona je uvijek prije meni kupila nego sebi,zato sam ja kad sam pocela radit kupovala njoj uvijek nesto
Sretan rodendan curki
ISTO 😍😍😍
I me nadam se da ce danas to punktirat tako da konacno vide sta je,u mislima sam s tobom i tvojom malom slapicom i neka bude sve dobro
Sretna prekrasan poklon za dan zena,i super za igraonicu,pa i nije to toliko skupo,tako mozda potrosis i doma a nemas sve ko i igraonica,tako cu i ja kad dode vrijeme za to
Barbi, bas mi je zao…A ljudi nekad ne razmisljaju😣:-))Romi, kako je kod vas dns?
Danas je dobro ,za sad…sad smo prvi put jele kasicu od mrkve i dijete je odusevljeno,pojela je 4 zlicice na vrh i jos bi jela,al joj nisam dala dok ne vidim jel alergicna,i mislim za prvi put da je to dosta,sutra cu joj dat vise ,bas sam happy sta joj se svida povrce
suuuuuupeeeeer😍😍😍
Barbs da sok od mrkve noje htjela,samo jabuka,a evo kasica od mrkve joj se svida ,iskreno i meni je sok od mrkve malo tezak,pa vjerujem da je i njoj,sokice cu joj davat vocne,a kasice sve,prvo povrce pa voce
Romi, kako si radila sok? 😊
Mamisita, evo vani smo... postao je neeeeeervozan... i lijepo je da... prelijepo da bi ostali doma
Netko je sponuo padanje kose? uuuuffff... groooznooo Ja sam jutros oprala kosu i usisala nakon stan... svugdje je bilaaaaa.... a bome i u kanti za smece...
Romi super za kasice 😁
Barbs sretno danas!
Mi u utorak imamo cijepljenje i odmah L vodim na sistematski
Dena sad si me bacila u depru...ja sam onda ocito nesposobna mama. Ja njega ne mogu nikad na silu uspavati ako on to ne zeli. Ako mu se spava zaspi lako, al to nisam ja napravila. Prica mi frendica kako je ona svoju malu izdresirala i sad ona spava od 12 do pol 3, KAKO?? Kaze ona da ja moram biti gospodar djetetovog sna. Ja to sigurno nisam.
Uz to ne zeli se vozit u kolicima. Dakle trenutno sam neuspjesna u svemu sto radim. Beba treba jesti, spavati i setati se i ja falsam u svemu. Pitam se sto ce biti kad odraste. Znaci li ovo da ja nemam kontrolu nad djetetom vec sad??
Jucer mi je frendica u gradu rekla da je razmazen jer naravno nije htio u kolica pa sam ga nosila.
Joj e danas sam totalna banana. 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji