Srerna, to je fora 😊😊😊😊 A je l svake godine slavi tako?
Mamosita, 100ljudi 100cudi..
Suncokretice, mozda Kiki??
Barbs izludi covika kad tako komentiraju za majcino mljeko… Umisto da budu podrska oni samo stvari otezavaju…ok da netko to spomene jednom, ali stalno tako upirat 😠 ja ti se divim kako im nisi jos odbrusila posteno…
Ne znam sta cekam hahahahaha PREVISE SAM FINA
Suncokretice aleluja! Sad bar znate sto je .. siroce malo ona se patila.. dobro da si isla kod privatnika.. jer ja tek sad na zalost vidim nase zdravstvo i ljecnike ..
Mamasita-ne brini za zelenu stolicu, ili si nesto papala zeleno ili je stolica malo duze ostala u crijevima pa je oksidirala.
Ja sam jucer navecer jela blitvu a ujutro kakica zelena
Bila sad vizita. Ipak ide na punkciju. Kada? Nemam pojma.. mora neki doktor doci.. a krv ce vadit sutra. Tak da u biti ne znam nista. Nista konkretno nisu rekli. Luda sam. A ema danas cendrava za poludit. I njoj pun klinac.. samo place.😢😢😢..a meni ruke otpadaju. 😢
Kazu punkcija sutra, a trebala jucer biti.. kazem dokt jel oni mene zajebavaju?? Ta punkcija se trebala obavit odmah da se vidi sta je to..
Ja sam kao mala isla na punkcije limfnih cvorova i imala sam kvrgu na sisi koju sam isto punktirala. Pa je sestra vidjela da sam popizdila i rekla kad je dokt otisla da ce odmah ici zvati da dodje taj neki dokt..
Inace ova u viziti je bas neka mutava.. komunikacija sa roditeljima 0 bodova. Trebala bi na tecaj za komunikaciju sa roditeljima cija su djeca bolna!
A ostalo dokt i sestre stvarno super.
Jutro😘😘kavica,danas mi je muz slobodan napokon😆starija kci mi ima rodjendan pa popodne idemo kupit tenisice a nakon toga roditeljski vezano za maturalno putovanje😥😥nocas sam se vrtila u krevetu ko na raznju kad kazu danas cifru koju trba uplatiti a nema prekovremenih sati😢
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dns ima rockas??? Sretna? a sad sam se sjetila... on je mali... ovo je prvi put da ce tako slaviti?
Mamisita, dns imam 😊 u 13:30 imamo pregled..
Moja frendica je bez odobrenja krenula, odnosno, kad je mali imao 4,5mj je krenula davati voce... i kad su isli na pregled s 5-6mj joj je pedica rekla da slobodno krenu... imamo istu pedicu... to neka druga ne ova koja mi je fantazirala...
Barbi, feestaaaaa!!! 😍😍 Sretan rockaaaaaas curki! 😘😘😘 Koliko puni?
Mamisita, zelena stolica je normalna 😊😉
I me, aaaaaaa!!!! Tako je, punkcija se trebala odmah napraviti... Jadna slapa. Puk k* joj je... Koja doktorica???? Mrzim kad su mutave!!! Takva je meni bila prva ginicka!!!
Cure cija djeca spavaju cijelu noc stvarno vam zavidim jer se ja budim svako sat i pol do dva i dajem mu u polusnu ciku. Gurala sam i dudu ali uzalud, ne prestaje se meskoljiti. Nije da samo malo potegne, on stvarno aktivno jede u tom polusnu, isprazni mi skroz cicu u podoju, bolje nego preko dana.
No imamo zatvor, evo danas 4.dan kako nije kakao. Ne planiram mu dati kamilicu, nego sam dala malo maslinovog ulja na kapaljku. Sestra mi je rekla da mu to nista nemre skoditi jer cu ionako u kasice kad pocnemo stavljati par kapi ulja. Prosli tj nije 3 dana kakao i nakon malo maslinovog ulja na zlicicu se istrpao, no ne onoliko koliko sam ocekivala. Primjetila sam da se bas zbuckao pogotovo u rukicama i nogicama, sto mi govori da mu tijelo iskoristava to sto je pojeo zato nema puno "otpada". I dalje samo dojimo tak da stvarno ne kuzim od cega se tak malo dijete zacepi.
Ugl BARBS reci ti tim ljudima koji ti stvaraju pritisak da je Diego po svim tablicama iznad prosjeka kilaze ako ima blize 8kg. Al stvarno. Nije on gladan nego si oce cugnuti cesce puta, boze moj pa i mi smo zedni usto sto smo i gladni.
PUPY ta tvoja sveki nije bas pri cistoj... ko da je bitno tko se pise, pa valda je bitno tko drzi bebu na krstu i tko ce biti uvijek tu za njega... svasta....
SENORITAKOVA drago mi je da su otkrili uzrok vasih problema, sad cete biti mirniji.
KIKY ova moja mala vristalica se i dalje ne okrece. Uopce nije zainteresiran da sam dohvaca igrackice. Pokusala sam onu tvoju metodu no uopce ne poseze za igrackom. Igra se s onim kolutom ili zveckom samo kad mu ih stavim u ruke. I grize ih. Pocela sam mu malo mazati desne s onim gelom jer je uzasno nervozan, placljiv i kenjkav... skuzili smo da stalno grebe desne, cak se raskrvario nokticima, a stalno pazim da su kratki...
DENA i ja sam kukavica, nema sanse osisati se. Imam dugu plavu kosu, nikad farbanu, nema hrabrosti promijeniti frizuru. Mijenjam samo siske, na ravno ili na stranu kad ih pustim... ljetos me glupa frizerka osisala 15ak cm a rekla sam da mi samo prorijedi odozdola da mi ne bude tako teska, mm je poludio hahahaha! Valjda ce do krstitki narasti jos malo da mogu napraviti lokne. Sad se prirodno prorijedila od dojenja, svako cesljanje puna cetka vlasi... uzas!
Marijana, zao mi je radi ne kakanja... i ja sam cula za maslinovo... to ca cuganje sa strane bebaca, i ja sam cula i ja sam skuzila...aktivno i on cica po noci a i vidom po njemu da dobova na masi hahhahaa
K cica otkad se posrao! Cica ce mi otpast!😥😁
treba vratiti iskakano hahahahhahaha
to i meni Diego radi... pojede... pokaki se... pricekam malo da ga presvucem da mu se slegne i kad mu promijenim oooopeeeeet hoce cicu... ne znam koja je to fora!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji