Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    15. Veljača 2018. 11:13

barbs

Barbi, feestaaaaa!!! 😍😍 Sretan rockaaaaaas curki! 😘😘😘 Koliko puni?
    Mamisita, zelena stolica je normalna 😊😉
    I me, aaaaaaa!!!! Tako je, punkcija se trebala odmah napraviti… Jadna slapa. Puk k* joj je… Koja doktorica???? Mrzim kad su mutave!!! Takva je meni bila prva ginicka!!!

Hvala Barbi😘😘17 godina ima

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    15. Veljača 2018. 11:15

mamisita27

Barbi13

Jutro😘😘kavica,danas mi je muz slobodan napokon😆starija kci mi ima rodjendan pa popodne idemo kupit tenisice a nakon toga roditeljski vezano za maturalno putovanje😥😥nocas sam se vrtila u krevetu ko na raznju kad kazu danas cifru koju trba uplatiti a nema prekovremenih sati😢

Drzim fige da cifra bude sta manja😊
    Hjaooo, I me, hvala ti, moguce da je to jer nije kakao dan il dva vise ne znam. Izluduju me te kakice! Nekad kaka svaki dan po par puta a neka 2-3 dana uopce ne kaka!
    Nek nam se drzi slapica!Mogu mislit kako ti je A ko i svugdje, uvijek zaluta jedan zaposlenik crna ovca, ovdje samo zbog nesto novca!😅

Racunam oko 4000kn,a te kakice i mene izlude🤔🤔

Leptirica.com

• sretna
    15. Veljača 2018. 11:16

mamisita27

Barbs, jel ti pedic potvrdio da mozes dohranu? S cim planiras poceti? Zanima me jer mi imamo pregled pocetkom ozujka pa da znam sta ocrkivati…
    Sretna, cujem da su te igraonice super. Kolko to platite?
    Sretan rodendan, Lukasu!😊

Prosle godine je prvi put slavio u igraonici, to je za klince iz vrtice, a doma je uvijek proslava za kumove i prijatelje 😊 600 kn je za 2h. Hvala, ali rodendan mu je tek 08.03. 😁

• sretna
    15. Veljača 2018. 11:20

Barbi sretan rodendan starijoj kceri! 😊

• Barbi13
    15. Veljača 2018. 11:28

sretna

Barbisretan rodendan starijoj kceri! 😊

Hvala😘

Leptirica.com

barbs
    15. Veljača 2018. 11:35

Kod nas se igraonice placaju min 800kn...
    Barbi, aAAAAAAAA lude godine 😂😂😂😂
    Nemojte da vas kakice izludjujuuuuu 😊😊😊😊😉😉😉😉
    Sretna, lijep poklon za dan zena si dobila 😍😍😍😍
    Dosao mi je pack od Dade &Rocco 😍😍😍😍😍 Zastita za ogradicu 😍😍😍😍

barbs
    15. Veljača 2018. 11:35

Dosadno mi je domaaaaaa...  Ne mogu se niti ici kvartovski prosetati da mi ne zaspi prije nego krenemo doktoru

barbs
    15. Veljača 2018. 11:37

Bas se lijepo osjecam 😍 Oprala sam kosu, nasminkala se, jos samo da se obucem ... #mam 😎

barbs
    15. Veljača 2018. 11:38

Trebalo je biti #mama 😂😂😂

• Romi
    15. Veljača 2018. 11:51

mamisita27

Barbi, bas mi je zao…A ljudi nekad ne razmisljaju😣Romi, kako je kod vas dns?

Danas je dobro ,za sad...sad smo prvi put jele kasicu od mrkve i dijete je odusevljeno ,pojela je 4 zlicice na vrh i jos bi jela,al joj nisam dala dok ne vidim jel alergicna,i mislim za prvi put da je to dosta,sutra cu joj dat vise ,bas sam happy sta joj se svida povrce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.