Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Veljača 2018. 10:28

Znam Kiki... morala sam se ispucati 😂
    Pa meni je jucer D  izdrzao 4h bez cicanja... od 11h do 15h. i sitno je cicao oko 22:30... kvalitetno oko 20h... i do 3nije trazio jesti... pa u 6 opet pa prije 9

barbs
    15. Veljača 2018. 10:29

Luce, neeeee buditi! 😊😊😊😊

• Dena1009
    15. Veljača 2018. 10:31

Suncokretice ja sam ti jednom htijela napisati, al mislila sam da ces mozda krivo shvatiti, cinilo mi se da ili sve krivo radis, a to mi je bilo cudno jer svaka normalna mama, (a ti mi se cinis vise nego normalna) zna umirit i uspavat bebu ili je neki zdravstveni problem u pitanju.
    Drago mi je da ste otkrili, da se vise ne patite. ❤

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    15. Veljača 2018. 10:32

Bitno da smo otkrili, koliko mi je teško, toliko mi je lakše jer znam što napraviti i kako joj pomoći. Onako samo gledam kako se pati a ne mogu joj pomoći... 
    Kiki gdje si išla privatno? 
    Jučer nam je ta gastroenterologica rekla da je možda Hipertonus pa bi provjerila kod fizijatra.
    Iako smo bili kod neuropedijatra i na pregledima kod pedijatrice i nitko nije ništa primijetio, svi su rekli da je ok i da kasni mjesec dana koliko je ranije i rođena. Moguće da su i to fulali 

• sretna
    15. Veljača 2018. 10:33

Luce slazem se s tobom i definitivno ne budit bebu dok spava! Uostalom, nije ona vise tako mala 😊
    Suncokretice bas mi je zao da pedijatrica nije posimnjala na to ranije, siroce se ne bi patila toliko...ali sada ce napokon sve biti dobro 😚

Suncokretica
    15. Veljača 2018. 10:34

Netko je tu još pričao da je išao na pregled kod fizijatra u Zagrebu? 
    Gdje se najbrže može doći na red preko uputnice i vježbe ako će trebati ?

luce <3
    15. Veljača 2018. 10:35

Suncokretice super da ste otkrili sta je muci....sad se jadna vise nece patit, a ni ti... Majcin instikt vridi zlata

luce <3
    15. Veljača 2018. 10:37

Barbs izludi covika kad tako komentiraju za majcino mljeko... Umisto da budu podrska oni samo stvari otezavaju...ok da netko to spomene jednom, ali stalno tako upirat 😠 ja ti se divim kako im nisi jos odbrusila posteno... 

barbs
    15. Veljača 2018. 10:38

Diego je u 5mj 2x odspavao 6h u komadu😁😁😁😁😎😎😎😎 Nije mi palo na pamet buditi ga ahahaha uostalom, on je mene zbudio hahahhaa

• sretna
    15. Veljača 2018. 10:45

Mi smo L rezervirali igraonicu za rodendan za klince iz vrtica. Bas im je super tamo, imaju tobogan, onaj ogroman bazen s lopticama, trampolin i svasta jos 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.