Sretna, weeee!! 😍😍😍
Kiki, tek kasnije sam 2x procitala.i skuzila sta si napisala... ja krivo skuzila..
Sanjchi, ja nisam prije T imala problema s migrenom i skuzila sam da kae je.ovulacija me glava pocne boljeti... !cca 2tj prije ocekivane menge...
Ja sam oprala i osusila kosu... uspavala Diega... usisala stan... napravila krevete sad cu se nasminkati i spremiti Diegovu torbu za odlazak doktoru... u 13:30 smo naruceni...
Do 12:30 bi mi trebao doci pack iz Dada&Rocco 😍😍😴
Barbs jesi ti rekla da danas imate kontrolu i cijepljenje,sretno sa cijepljenjem
Dena zaboravila sam ti reć super za večeru i iskoristi ovo vrijeme dok ti ga ima ko čuvat,kad se vratite u De.,opet će sve bit na tebi
Suncokrerice, ah jooojjj....... dobro da ste NAPOKON otkrili u cemu je bio problem!!!
I me, slapa veseljak 😍😍😍😍😍 Nadam se da je nece punktirati ...
Ja sam sva napeta... Veceras idem na dogovor za djevojacku... cca sat vremena me nece biti. nadam se da nece biti drame... nahranit cu ga prije nego idem i javiti da cu kasniti... ako dodje do toga naravno...
s bzirom da je sinoc kasno zaspao strah me za sutra kad idemo na veceru oko 21h... da sveki nema drame... a i strah me za subotu kas budem isla na pice s kumom aaaaaaaaaaaa
Dena, super za veceru!! Treba se opustiti 😊
Mamisita, dns sam mirnija... ja sam ionako planorala krenuti s papicama ovaj vikend 😂😂😂😂 da napolon krenemo s time, obzira sto kazu da do 6.mj ne treba... bla blabla bla blaaaaaaaaaaa... svatko zna za sebe... 😊 nama se ponuda i potraznja uspostavila jos davno.... I imam mlijeka... to znam... super napreduje po svemu... dns cu pitati pedicu sto kako s tim kasicama...
Jedva frendica je imala iste probleme ko i ja... i mlijeka na "bacanje"... mali se svako malo budio nocu... sve dok nije krenula s kasicama... a tupila.je da ce cekati 6mj... s 4mj je krenila... i jucer ona.meno: a mozda ti nije mlijeko dovoljno masno i jako.... znaci super mi je kad netko tko je imao iste probleme (budjenje svako malo!!!) soli pamet a hvalisala se da ima mlijeka na bacanje... znaci, njeno m nije masno???????? svi se prave pametno ugl....
Sanjchi bas bzvz kad se poklopi😣 Uzmi sad oduska, kupi si nesto, manje ce boljeti😉
Iskreno, umornija sam nego prije, ova prehlada nas satrla. Pa onda stalno pazim dal ga mogu drzati, kad je mama bila na operaciji, a baka je kolko god se dobro drzi ipak starija, tatu neki misic u nozi zeza...I onda me to izmori vise nego dok sam sama i znam da sta i kako unaprijed. Ne mogu se opustit, kad i odem na kratko, znaci, do sada 2 puta, sprovod i jucer na veceru,samo razmisljam o njemu.
Frizura me inace ljuti, ne mogu slozit ko sto mi je ona u salonu. I mislim da mi olaplex masti kosu, prosli put sam mislila da je zbog trudnoce al evo opet isto.
url=https://lilypie.com]
Barbs jesi ti rekla da danas imate kontrolu i cijepljenje,sretno sa cijepljenjem
daaaa 😘😘😘 hvalaaaa...
samo ne znam ako ce ga cijepiti... mislim da mi je prehladjen... boooo... vidjet cemo dns
Dena, zao mi je sto se tako osjecas.. sto se zurke tice, jaaaooo, to je normalno
frizerke imaju carobne ruke
Ma Barbs pusti ih! Tvoje je mlijeko dobro, pa pogledaj mene. V ima jos manje kila od D i isto ima dana kad se budi svako malo ili kao danas kad je dobro odspavao noc. U 23 sam ga na silu stavila na sisu jer su mi bile prepune i posisao je samo malo i nastavio spavati. Do 3 su mi eksplodirale skoro. I isto sam primjetila da manje trazi jesti nego prije. Kreni s kasicama pa ces vidjeti 😘
Sretna tnx! Probat cu i to...
Suncokretice tako mi je drago sto ste konacno otkrili. Mama uvijek zna najbolje i dobro predosjeca za svoje dijete, a zdravstvo nam je takvu kakvo je. Kad su V sumnjali na hipertonus ja se nisam ni trudila narucivat u bolnici nego sam odmah isla privatno, poludila bi od brige da sam morala mjesecima cekati! Sad znas sto je i rijesit ce se!
Hedgehog ma prvo hranjenje u jutro nam je super, to bas ljepo papi i zadnje prije spavanja... Imamo problem preko dana tu me do ludila dovodi... Ja se drzim one ne diraj lava dok spava... Meni je ona pocela s 1.5mj spavat noc u komadu i unatoc tome i refluksu ona super napreduje, prosli tj je imala 6200g,nosimo robicu br68 tako da je ne planiram budit... Sestrine obe kceri su isto tako vrlo rano pocele spavat cilu nocn i eno ih 2 cure jedna 20 druga 13, zive zdrave, imunitet super...
Sortiraj odgovore
Najstariji