Diego nije zaradio nista za maskare ahahahha al ok mi ga nismo ni oblacili 😂😂 meni je iskreno premali za te kerefeke 😂
Jutro! Ajme kak su mi super djecji rodendani u igraonici, onda mame imaju 2 h za sebe da.se ispricaju 😄 u nedjelju imamo jos jedan rodendan i sljedeci tjedan opet 2 rodendana 😄
Diego nije zaradio nista za maskare ahahahha al ok mi ga nismo ni oblacili 😂😂 meni je iskreno premali za te kerefeke 😂
Ja maskare nikako ne volim i jedva cekam da produ 😂 izgleda dw je i stariji na mene jer se nije htio maskirat za vrtic makar su skoro svi bili maskirani
Jutro! Ajme kak su mi super djecji rodendani u igraonici, onda mame imaju 2 h za sebe da.se ispricaju 😄 u nedjelju imamo jos jedan rodendan i sljedeci tjedan opet 2 rodendana 😄
Dva sata bez obaveza🎉🎉🎉
Daaa, divota! Odmor za dusu i tijelo 😁
Barbs, nisam mu davala navecer jer je popodne to sve ispovracao pa nisam htjela da i po noci povraca. Sisao je.
Ja sam danas u depri, suncano je i lijepo vani a nemam snage opet krenuti pa da urla i nece se vozit...bas me to baca u ocaj 😭😭😭😭
Od kad bebe mogu u onaj sjedeci dio kolica? Jel ga mogu vec sada voziti u tome ali onako u skroz lezecem polozaju? Makar vec vidim da ce se iz tog polozaja samo htjeti podici u sjedeci 😭
Barbs, nisam mu davala navecer jer je popodne to sve ispovracao pa nisam htjela da i po noci povraca. Sisao je.
Ja sam danas u depri, suncano je i lijepo vani a nemam snage opet krenuti pa da urla i nece se vozit…bas me to baca u ocaj 😭😭😭😭
Od kad bebe mogu u onaj sjedeci dio kolica? Jel ga mogu vec sada voziti u tome ali onako u skroz lezecem polozaju? Makar vec vidim da ce se iz tog polozaja samo htjeti podici u sjedeci 😭
Mozes ga staviti u sportski dio, vise ce vidjet nego iz kosare. Ja sam L s 3.5 mj stavila u sportski i podigla naslon za 1, tak da je bio u blago povisenom i super mu je to bilo
Hej žene!
Mene muž jučer na Valentinovo vodio dječjem gastroenterologu.
U bolnici smo dobili termin tek za 6 mjesec pa smo otišli privatno jer sam više bila luda od njezinih grčeva koji dan i noć ne popuštaju.
Otkrivena je alergija na proteine kravljeg mlijeka i zato se jadna muči i pati cijelo vrijeme od rodilišta
Dobit ćemo posebnu hranu i trebali bi s tim stati. Eto nije imala nikakve druge simptome osim grčeva dan i noć.
Ljuta sam na naše zdravstvo jer ispada da moraš sve ići privatno i platiti sa dobiješ skrb koju treba! Njezina pedijatrica samo govorila proći će i mene pravila ludom. Ajd čak mi je dala uputnicu za gastroenterologa al šta mi znači kad se čeka dugo, dijete bi se patilo dugo vremena .
Uzalud mijenjali hranu i kupovali sve kapi kad problem nisu bili klasični grčevi. A još kao da sam znala da je nešto više jer ju 24 h to muči, al eto sve si mislim proći će, to svi prolaze i eto dobro da smo otišli na pregled.
Nek je samo otkriveno pa sad bar znam kako joj pomoći
Jutro mi smo budni od 7,sad se svako jutro počinje tako budit,al ne žalim se jer zaspi navečer u 10 i do ujutro se ne budi
samo da tako i ostane,meni odgovara taj ritam
Sanjchi zavidim ti na svekrvi ,i ja bi mamu il svekrvu blizu smrc,da mogu na miru otić obavit šta moram a ne da se maoram žurit natrag ko luda,i isto mm pita ko i tvoj,pa di si dosad a nema me samo sat vremena
Mm je danas uzeo go i otišao na skijanje,meni se nije dalo ić sa L.,da budem u domu,još da nemoram vuć kolica još bi možda i išla,sutra je na službenom putu i opet smo same
Sretna super za druženje sa mamama,tako mi fali ta socijalizacija,mene mm pita neki dan tebi baš fali pričanje sa drugim mamama,jer smo bili kod dr.,na cijepljenju pa sam pričala sa ovom drugom mamom dok smo čekali red,mislim kako mi nebi falilal kad sam svaki dan samo sa Leom i ne pričam s nikim nego samo s njom,sva sreća na ovom forumu i normalnim mamama na njemu
Hej žene!
Mene muž jučer na Valentinovo vodio dječjem gastroenterologu.
U bolnici smo dobili termin tek za 6 mjesec pa smo otišli privatno jer sam više bila luda od njezinih grčeva koji dan i noć ne popuštaju.
Otkrivena je alergija na proteine kravljeg mlijeka i zato se jadna muči i pati cijelo vrijeme od rodilišta
Dobit ćemo posebnu hranu i trebali bi s tim stati. Eto nije imala nikakve druge simptome osim grčeva dan i noć.
Ljuta sam na naše zdravstvo jer ispada da moraš sve ići privatno i platiti sa dobiješ skrb koju treba! Njezina pedijatrica samo govorila proći će i mene pravila ludom. Ajd čak mi je dala uputnicu za gastroenterologa al šta mi znači kad se čeka dugo, dijete bi se patilo dugo vremena .
Uzalud mijenjali hranu i kupovali sve kapi kad problem nisu bili klasični grčevi. A još kao da sam znala da je nešto više jer ju 24 h to muči, al eto sve si mislim proći će, to svi prolaze i eto dobro da smo otišli na pregled.
Nek je samo otkriveno pa sad bar znam kako joj pomoći
Baš mi je drago da ste konačno otkrili u čemu je problem i da će se konačno riješit ti grčevi,nažalost Suncokretice kod nas ti je tako da mi sami moramo djelovati kad dr. neće,ja sam to probala na svojoj koži tako da znam da često bez privatnika i osobnog inzistiranja na nekim pretragama kod nas u redovnom sustavu bi čekala i dočekala tko zna šta,al sad će ti bit lakše,samo mi je žao šta je to toliko trajalo,al nažalost tako se naučimo da pušemo i na hladno
I me nadam se da ju neće morat punktirat,al ako i to se mora,neka bude samo da bude dobro...drži se i bravo za muža šta te je razveselio neka nama šlapica bude samo nasmijana i vedra i svojom pozitivom će ona to sve prebrodit
Dena super ti je zurka,sviđa mi se boja
Luce ako joj se neda cicat,probaj se izdajat i davat joj na bočicu i tu i tamo ad,da vidiš razliku,ja sam nažalost to morala od početka,jer je moja štrajkala sa cicanjem od kad se rodila
Sortiraj odgovore
Najstariji