Ajme predobra je klokanica. Ja imam Boba elastičnu maramu, nisam je još koristila jer me bilo strah stavljati L u taj položaj za novorođenčad, ali sad ću nakon uzv kukova probati. Nakon 4kg može ono da vire noge. Čekam neku dobru ponudu u onoj grupi gdje se prodaju nosiljke. Ja bih ergo, pa čekam da netko objavi. Nije mi za sad hića. Dok ja skužim oglas, već je prodan. Popularan je ergo 🤣🤣🤣🤣
Hedge ja imam adapt ali brijem da cemo se skuhat na ljeto. Sad budem u jednoj majici mooookra setajuci… i idu mi na jetricu debele naramenile kod erga. vjerojatno cu pogledati za one nosiljke sta se sivaju, freda ili bazzinga ili kako se vec zovu, ne znam koje su razlike moram prouciti…
Uf znači nije za ljeto.A ja baš mislila na proljeće si ju kupiti. Joj da, i njih škicam, predivne su 😍😍😍😍. Baš baš. 😍
Sad sam napokon pročitala sve do kraja, ajme električna. Ja bili. Ali ajde, ja s ručnom paralelno i vježbam mišiće na rukama. 🤣🤣🤣 Neko ide u teretanu, a neko koristi ručnu izdajalicu.
Mamasita i moja vec odavno spava noc u komadu nekad 8h, nekad zna i 9-10h odspavat...

Sad sam napokon pročitala sve do kraja, ajme električna. Ja bili. Ali ajde, ja s ručnom paralelno i vježbam mišiće na rukama. 🤣🤣🤣 Neko ide u teretanu, a neko koristi ručnu izdajalicu.
😂😂😂

Aventove posudice 10kom izmedju 120-150kn kako u kojem ducanu. Ali su velike, svaka oko 180-200ml. To mi je glupo a nema manjih tipa od 100ml. Znaci da svaku spremas pola napunjenu. Ili punu pa nakon odmrzavanja cim prije potrositi sve, obrok za obrokom. Ja sam spremila tak 2-3 spremnika ali posto aktivno dojim, polovica mljeka je iskoristena za kupanje (stavljamo uvijek oko 30ml u vodu).
http://www.bubamara.in/hranjenje/avent-via-komplet-za-cuvanje-hrane/6716028710103671602
Idem spavat s psom vani ona ce me barem pustiti da noc prespavam... Seronja me budi svakih sat i pol, dvaaaa
fen ga ne drzi duzeeeee

MAMISITA, WWWOOOOWWWWW, SUPER ZA MLIJEKOOO! Ja toliko izdojit mj ne moooooguuuu.... Ja kad izdojim stavim u vrece za zamrzavanje 😊 al mozes maravno i u posude ili u case za urin 😁😁😁😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji