Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    31. Siječanj 2018. 05:26

I me, maxi cosi je jedna a druga ne znam... O klokanixama pricam 😁😁😁 kad ides na pregled kukica? Mi kad se setamo uzmemo i Ruvi pa se muz i ja mijenjamo.. malo ju on vodi a ja vozim kolica i obrnuto... sama ne idem..

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:28

I ka bi voljela napravit krofniceeeee... Maslacak, recept! 😊😊😊
    Srnac, ma 9D prije termina sam rodila... 😁😁😁 nije da sam puuuunooo ranije a i kazu da sve sto je od 37.tj je u terminu 😊😊😊

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:29

U DMu sam vidjela Aventove casice za 70-80kn... mozda i manje... ako nisam krivo vidjela...

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:30

Ja sam ih kupila polovno... 20 komada za 100kn(pt ukljuxena) al sta kad ja nemam na hektolitra mlijeka...

barbs
    31. Siječanj 2018. 05:31

Ovaj x se gura scugdje 😂😂😂😂
    A ja vodim monolog dok mali spava na meni 

dzenny
    31. Siječanj 2018. 06:48

Uhuu,i moja je mn sinoc budila svako 3h 😤 i u 5h se probudila ii nece spavati.. teek sad zaspala.. ideem ii ja.. 
    Mamsita,bravo za toliko mlijeka.. ja se isto trudim ostavljati mlijeko u zamrzivac za kasice (zbog alergije na kravlje mlijeko),ali nemam bas toliko viska.. 😕
    Krofe suu njamiii 😍😍

dzenny
    31. Siječanj 2018. 06:49

Barbs,nama mamama je cak i monolog zanimljiv.. bitno je da se javis 😉😉

barbs
    31. Siječanj 2018. 07:02

dzenny

Barbs,nama mamama je cak i monolog zanimljiv.. bitno je da se javis 😉😉

HAHAAHAHA dobra si
    jaaaoo, pa ja sam se naspavala prosle noci kad se budio svaka 3h... ovo sada je uzasnooo

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 07:09

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 07:11

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI