Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    12. Veljača 2018. 22:55

sanjchi255

I me, bit ce sve OK😊 na sigurnom ste!😘
    Mene moj zivcira danas isto..sve me nervira a ja sam sva neka slomljena. Tak sam se osjecala prosle godine u ovo doba, nadam se da nijr opet isti razlog😩😩😩 ako je, ubit cu muza😆😆

• Barbi13
    12. Veljača 2018. 23:41

sanjchi255

I me, bit ce sve OK😊 na sigurnom ste!😘
    Mene moj zivcira danas isto..sve me nervira a ja sam sva neka slomljena. Tak sam se osjecala prosle godine u ovo doba, nadam se da nijr opet isti razlog😩😩😩 ako je, ubit cu muza😆😆

Yeeeeeeeee sanjchi😘😘fale nam cari trudnoce pa da nas podsjetis😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    12. Veljača 2018. 23:42

Romi

Barbi13

barbs

Barbi, sto bi?
    D je zaspao tocno u 21h… A muz me dns nazivciraaaaooo… jucer smo primjetili da ne voli pljeskanje.. poceo nam je plakati.. i dns mu je zapljeskao popodne i opet je poceo plakati i prije nego sam isla na trening OPET… bio je kod sveki… aaajmeeee, toliko je neutjesno plakao i jecao da sam ja morala ostati duze da ga smirim i svejedno su rekli da nije bio mir

Cijeli dan nije spavala,nismo bili vani i odmah je kenjkava.Jedva cekam toplije dane🌷🌷🌷

Tako i moja,navikle smo ic svaki dan van i ako ne idemo van odmah je sva nikakva,nit spava nit jede kako treba,sutra bi trebale ic na cjepljenje ,a tako mi je tlaka to

Kod kojeg pedica idete?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    13. Veljača 2018. 06:33

Jutro mame.. 
    Nesto miran forum nocas..
    Slapa dobiva inekcije u guzu svakih 8h,
    Ona je nasmijana i raspolozena..
    Jedina cura na odjelu pa je glavna faca 😂😂😂
    Ja ok,smirila se.. nema pomoci od kukamja i plakanja 😊
    Vidim fa ste pisali o 50 nijansi.. 😂😂😂
    Ja sam isto nadobudno kupila sve knjige i zali boze tih 100kn 😂😂 mogla sam otic za te novce na par piva,jer meni pivo koje popijem tu i tamo pravi veci uzitak nego te knjige.. 
    Al ajd nekom je suler ali mene nije taklo..

• sretna
    13. Veljača 2018. 07:54

Marijana  evo next ima elegantnije cipelice za krstenje

• Amore
    13. Veljača 2018. 08:08

Bravo, I me, samo pozitivno! Sta joj daju, antibiotik neki? Kod nas jutros snijeg, i hladno jako, ne izlazimo do rucka sigurno❄❄⛄⛄

• Amore
    13. Veljača 2018. 08:10

Sancjchi, pa super bi ti bilo po ljeti trudnoj, jos ako cete biti na moru, samo plutas, kao bova, tako sam ja proslo ljeto, jos sam si najlaksa u vodi bila😀

Bela
    13. Veljača 2018. 08:19

Jutroooo!
    I me izdrzite, samo pozitivno. Ako bi morali svakih 8h na injekciju bolje da ste tamo, jos vise bi se izmrcvarile onako.

• Romi
    13. Veljača 2018. 08:29

Dobro jutro 
    I me zelim maloj slapici da sto prije ozdravi i  da sto prije izadete iz bolnice i neka si malo dosla sebi,nedaj boze goreg,ja samo uvijek kazem" sve je dobro dok se moze pomoc odnosno izlijecit",jeste u Pulskoj bolnici?

• Romi
    13. Veljača 2018. 08:33

Barbi13

Romi

Barbi13

barbs

Barbi, sto bi?
    D je zaspao tocno u 21h… A muz me dns nazivciraaaaooo… jucer smo primjetili da ne voli pljeskanje.. poceo nam je plakati.. i dns mu je zapljeskao popodne i opet je poceo plakati i prije nego sam isla na trening OPET… bio je kod sveki… aaajmeeee, toliko je neutjesno plakao i jecao da sam ja morala ostati duze da ga smirim i svejedno su rekli da nije bio mir

Cijeli dan nije spavala,nismo bili vani i odmah je kenjkava.Jedva cekam toplije dane🌷🌷🌷

Tako i moja,navikle smo ic svaki dan van i ako ne idemo van odmah je sva nikakva,nit spava nit jede kako treba,sutra bi trebale ic na cjepljenje ,a tako mi je tlaka to

Kod kojeg pedica idete?

Mi ti spadamo pod Kastav,tako da smo tu kod dr.Danculovic Skalamera,za sad sam zadovoljna ,kod koga si ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.