Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 07:15

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 07:19

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 07:27

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 07:32

Jutro cure! Mamasita,super za izdajanje! I za el. izdajalicu,ja sam ju 2 mj koristila,cim sam na rucnu presla..nestalo mi mlijeka.
    Barbs,koliko ti diego cica po danu? Ili koliko popije kad mu izdojis?
    Po mojoj procjeni,ili si jako malo popije pa je brzo gladan,ili ti se igra s cicom. Moj sef jos spava..sad ja njega idem probudit za hranjenje,inace mi cijeli dnevni raspored pomrda.

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 07:33

Bela
    31. Siječanj 2018. 07:34

Jutrooo! Citala sam sve nocas, ima toga.
    Mi se prehladili, sva je zastopana, nis nismo spavali
    I me i ja sam dobila klokanicu, mai tai ako se tako pise. Curka nije odusevljena njome, moram ju privikavati malo po malo.

Bela
    31. Siječanj 2018. 07:36

mamisita27

Barbs bas mo je zao za budenje :((
    Jel pricvrstite vi te posudics jos gumicom? Nekako mi posudice za urin nisu precvrste, onaj crveni cep gore, ne cini mi se full stabilno al mozda se varam?

Trebale bi biti, kao cep se zatvore. Ja sam ih iskuhala pa su se neke iskrivile i nisam ih zatvorila kako treba.

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 07:37

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 07:41

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 07:46

https://www.coolinarika.com/recept/756725/
    Po tom receptu sam radila,ali sam stavila duplo vise kvasca,i nisu bas slatke..pa mislim da bi ttebalo jos malo vise secera.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI