Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Veljača 2018. 21:11

I me, drz' seeee!!! Pusa slapi i tebi! 😘 Za cas cete bi vani 😘😘😘😘

barbs
    12. Veljača 2018. 21:12

Pilates ne volim.
    Kiki, ja mislila 400kn slikanje s fotobookon!   Aaaa ne neeee... pa book si i sama mozes napraviti ako zesli...
    Sretna, jesi bookice napravila?

Barkleys
    12. Veljača 2018. 21:13

I_me, bit će sve u redu. Ne znam koliko je to opasno, ali bitno da se šlapa dobro drži. 💪💪💪💪

barbs
    12. Veljača 2018. 21:15

Ciao, Bela, dugo te nije bilo! 😊
    Mamisita, ahaaaa 😊😊😊😊 Opcenito i nama ostane meso iz juhe za 2 dana 😊
    Ajde curke do Pule prodjite 😊😊😊😂😂😂😂

barbs
    12. Veljača 2018. 21:20

Barbi, sto bi?
    D je zaspao tocno u 21h... A muz me dns nazivciraaaaooo... jucer smo primjetili da ne voli pljeskanje.. poceo nam je plakati.. i dns mu je zapljeskao popodne i opet je poceo plakati i prije nego sam isla na trening OPET... bio je kod sveki... aaajmeeee, toliko je neutjesno plakao i jecao da sam ja morala ostati duze da ga smirim i svejedno su rekli da nije bio mir

barbs
    12. Veljača 2018. 21:22

*rekli su da nije bio miran dok ja nisam doska i nahranila ga.. tek 10ak min kasnije se poceo smijuljiti... 
    Kiki, a koliko ranije je jeo?
    Meni je dns D ceeeesto bio na cici...
    Izgleda da ovo vrijeme + zatvoreni doma + zubici (vjerojatno!)= su ucinili svoje

Barkleys
    12. Veljača 2018. 21:39

Kiki156

I me slapa je srce malo! ❤️ Sve ce biti dobro, srecom nije nista strasno hvala Bogu!
    Da, da 500 kn fptpgraf + 400 book ako zelim, al mislim da cu uzeti obican album i razvit slike.
    Hedgehog, moj je negdje oko 2.mj zavolio gym i mlatarao rukama po igrackama a oko 3 je ciljano hvatao. Najvise voli onog sto susti pa ga grize 😁 a sad vec hvata i igracke iz potrbusnog polozaja koje su ispred njega.
    Marijana nije ni moj bio odusevljen al nekako sam ga animirala i izvrtila. Probaj ga za pocetak samo ljuljati lijevo desno tako da ga primis za ruke i potkoljenice, da se onako blago savije, i onda ga ljuljaj skroz do kraja lijevo pa desno. Moj to obozava!
    E da, Hedge, hvat mozes vjezbati tako da bebi dajes igracku na sredini trupa da je hvata s obje ruke. U pocetku nema ljevaka i desnjaka i moraju podjednako hvatati s obje ruke i prema sredini.
    Iiiiii mamica je odradila prvi trening. Bila sam na pilatesu i umrla 😂 jos sam hodala od doma do teretane (cca 30min ukupno) i docekao me urlajuci mali koji je odmah morao sisati a treba pricekati pol sata nakon vjezbanja. Al sigurna sam da taj pilatesic nije mogao stvoriti mlijecnu kiselinu 😆

Uvijek te zaboravim pitati jesi jesi išla na kraju na baby handling u onu udrugu? To za hvatanje su nam tamo pokazali, i tako su nas špotali jer nismo često na trbuhu 😂😂😂 zanimalo me samo okvirno s koje dobi to krenu hvatat. Ono, mlatarat zna. 😂😂😂
    Bravo za pilač! Priznaj, trening je bio lagan jer si odrijemala malo u ćošku 😂😂😂😂

• Barbi13
    12. Veljača 2018. 21:41

barbs

Barbi, sto bi?
    D je zaspao tocno u 21h… A muz me dns nazivciraaaaooo… jucer smo primjetili da ne voli pljeskanje.. poceo nam je plakati.. i dns mu je zapljeskao popodne i opet je poceo plakati i prije nego sam isla na trening OPET… bio je kod sveki… aaajmeeee, toliko je neutjesno plakao i jecao da sam ja morala ostati duze da ga smirim i svejedno su rekli da nije bio mir

Cijeli dan nije spavala,nismo bili vani i odmah je kenjkava.Jedva cekam toplije dane🌷🌷🌷

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    12. Veljača 2018. 21:58

barbs

Pilates ne volim.
    Kiki, ja mislila 400kn slikanje s fotobookon!Aaaa ne neeee… pa book si i sama mozes napraviti ako zesli…
    Sretna, jesi bookice napravila?

Ma jesam vraga! Proci ce jos.4.godine dok ih napravim 😂 nemam vremena

• Romi
    12. Veljača 2018. 22:54

Barbi13

barbs

Barbi, sto bi?
    D je zaspao tocno u 21h… A muz me dns nazivciraaaaooo… jucer smo primjetili da ne voli pljeskanje.. poceo nam je plakati.. i dns mu je zapljeskao popodne i opet je poceo plakati i prije nego sam isla na trening OPET… bio je kod sveki… aaajmeeee, toliko je neutjesno plakao i jecao da sam ja morala ostati duze da ga smirim i svejedno su rekli da nije bio mir

Cijeli dan nije spavala,nismo bili vani i odmah je kenjkava.Jedva cekam toplije dane🌷🌷🌷

Tako i moja,navikle smo ic svaki dan van i ako ne idemo van odmah je sva nikakva,nit spava nit jede kako treba,sutra bi trebale ic na cjepljenje ,a tako mi je tlaka to 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.