Ma i meni bi pio 150ml kad sam se izdajala al ovako pustim za rezervu dok me nema... al prije ga nahranim, proje treninga i prakticki nikad ne pojede... kad dodjem doma i tusnem se mu dam to izdojeno + cicu

Dobro jutro😘😘😘kavica.Juhuuuuu mamisita za izdajalicu i mljeko😍😍😍i meni je doslo da idem nocas na hodnik spavat😂😂dodje mi da zovem seficu od muza i da joj kazem da mu da jedan jebe....slobodan dan😢😢😢

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Inace, 2x tj mu pusti. to izdojeno... Kad se izdojim ima malo mlijeka jer se nama stvorila ponuda i potraznja izdajem se kad on spava nakon setnje... ili i prije... i to ne ispraznim cicu da on ima kad se probudi...
Jednom sam mu pustila 120ml a nisam ga nahranila prije odlaska i to je pojeo... jednom Sam isla kod kime na 2h i pustila 100ml (nahranila ga prije!) i pojeo 50ml...

Zna li netko gdje kupiti masu za otiske šake i stopala?
Nije nam uspjela, a dobili smo u kompletu s okvirom, ne bi htjela kupovati cijeli komplet nego samo masu...

Zna li netko gdje kupiti masu za otiske šake i stopala?
Nije nam uspjela, a dobili smo u kompletu s okvirom, ne bi htjela kupovati cijeli komplet nego samo masu…
ebay, wish... ako ne mozes i sama napraviti 😯😊😊

Ugl, Maslacak, nemam pojma koliko on pojede jer se ne izdajem cesto... samo po potrebi i to sve stavljam u freezer da ima kad mene nema...

U biti, sad mi je proslo kroz glavu... on bi RIJETKO kas popio cijelu bocicu a znala.bih mu pustiti 150ml... i kad nas ne bi bilo 2-3h... uvijek bi nesto ostalo... al ok ja pricam kad je imao niti mj dana..

Dobro jutro cure
Mamisita ja sam kupila lansinoh vrećice za pohranu mlijeka u mulleru,25 kom. nekih 60 kn,i jednokratne su,ali su praktične jer se lijepo pohranjuju u ladice od friždera.Rok za iskoristit to mlijeko je 6 mj.,tako da ću ja sad to iskoristit za kašice,od drugog tjedna krećemo jeeeeee
Mamisita, sve vrecice su jednokratne 😊 posudice se mogu vise x iskoristiti

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji