Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    30. Siječanj 2018. 23:46

Mamasita sve su ti curke objasnile. Ti stvarno imas puno mlijeka ako si toliko uspjela izdojiti.
    I ja imam aventove posudice i ovo mi je dobra fora sa posudicama sa ledom.
    Moja elektricna je Medelina, vrijedi svake kune..da nije bilo nje sumnjam da bi mi dojenje uopce ikada profunkcioniralo.

[OBRISANO] 30. Siječanj 2018. 23:48

• Srnac
    30. Siječanj 2018. 23:51

Mamasita dobra je ta fora sa termo torbicom, moja frendica jos prije torbice stavi bocicu u jednu termo carapu..jos bolje joj drzi.

[OBRISANO] 30. Siječanj 2018. 23:51

[OBRISANO] 30. Siječanj 2018. 23:53

Marijana12345
    30. Siječanj 2018. 23:58

mamisita27

Romi

mamisita27

Mm sad snjofa mlijeko pa gleda, ja reko nemoj ujutro da nema mlijeka hahahaha😂Da slucajno ne bi naoravio kavu s tim😂😂Odvratna sam al smijesni smo gledamo u to mliko ko da smo s Marsa pali😂😂😁😃
    Ja sam ga probala i piti da vidim kakvog je okusa,nisam sigurna jel i muz,al u svakom slucaju finije je frisko izdojeno nego zamrznuto,meni se nekako skroz promjeni okus kad se zamrzne,zato ga sad cuvam za kasice radit….sve kako je Marijana napisala radim ti i ja….ja da sam znala da cu se izdajat 3 mjeseca i sama bi kupila elektricnu,ovako su mi ruke otpadale nisam ih vise osjecala

Kako mislis za kasice raditi? Kolko ga mozes cuvati za kasice, pretpostavljam isto kao i ovako za dojenje?

Da, rok cuvanja je propisan, bilo za hranjenje na flasicu bilo za kasice. Upravo zato mi se cini ta fora s vrecicama za led super jer za temeljac za kasice izvadis samo jednu ili dvije kockice. 

luce <3
    30. Siječanj 2018. 23:58

Romi medelina izdajalica je ekstra!! U splitskom rodilistu imaju medelinu i ja sam jebpar puta koristila dok sam bila tamo...znaci zvuk koji izdajalica proizvodi vrlo je slican zvuku kad beba sisa... Vrhunska je, ima bas veliki raspon usisa... 

[OBRISANO] 30. Siječanj 2018. 23:58

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 00:00

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 00:05

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI