Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    12. Veljača 2018. 18:12

I me javiiiii seeeee

I_me
    12. Veljača 2018. 19:02

evo nas u bolnici😢😢😢
    Upala zlijezde slinovnice koja je pokraj ocnog zivca pa da ne bi bilo kad bi bilo. Dobiva antibiotik. Imali smo opciju svaki dan dolazit u dnevnu bolnicu ili ostat. Rekla sam ostat..
    Od 8 ujutro smo po doktorima i bolnici i jadna sad je dobila inekciju u guzu i zaspala u sekundi.
    Ali dobra je.. nema febru i smijala se svima.. 
    Ali sto su ju izgnjavili ajme,te skini te obuci, telefon meni i kumu stalno zvoni, ja placem, ona se smije.. najgore kad su joj vadili krv iz vene 😢😢😢
    Ma ne znam.. jos sam u soku i javim se kasnije kad malo nadodjem.
    Citam vas kasnije.

• Romi
    12. Veljača 2018. 19:13

I me drzi se,znam da je tebi gore nego njoj kad oni tako mali ni neznaju sta se dogada,bitno da nije nista opasnije,kazem ja da ta tvoja mala slapica bas pozitiva,bit ce to sve dobro,jos nisam vidjela tako veselo dijetesaljem joj dobre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibre za brzo ozdravljenje,da sto prije dodete doma

luce <3
    12. Veljača 2018. 19:27

I_me bas mi je zao male slapice, al bit ce ona dobro ipak je  ona nas veseljak mali!! Drzi se, dobro da ste na vrime reagirali!! 

Kiki156
    12. Veljača 2018. 19:32

I me slapa je srce malo! ❤️ Sve ce biti dobro, srecom nije nista strasno hvala Bogu! 
    Da, da 500 kn fptpgraf + 400 book ako zelim, al mislim da cu uzeti obican album i razvit slike. 
    Hedgehog, moj je negdje oko 2.mj zavolio gym i mlatarao rukama po igrackama a oko 3 je ciljano hvatao. Najvise voli onog sto susti pa ga grize 😁 a sad vec hvata i igracke iz potrbusnog polozaja koje su ispred njega.  
    Marijana nije ni moj bio odusevljen al nekako sam ga animirala i izvrtila. Probaj ga za pocetak samo ljuljati lijevo desno tako da ga primis za ruke i potkoljenice, da se onako blago savije, i onda ga ljuljaj skroz do kraja lijevo pa desno. Moj to obozava! 
    E da, Hedge, hvat mozes vjezbati tako da bebi dajes igracku na sredini trupa da je hvata s obje ruke. U pocetku nema ljevaka i desnjaka i moraju podjednako hvatati s obje ruke i prema sredini. 
    Iiiiii mamica je odradila prvi trening. Bila sam na pilatesu i umrla 😂 jos sam hodala od doma do teretane (cca 30min ukupno) i docekao me urlajuci mali koji je odmah morao sisati a treba pricekati pol sata nakon vjezbanja. Al sigurna sam da taj pilatesic nije mogao stvoriti mlijecnu kiselinu 😆

kleaiva
    12. Veljača 2018. 19:55

I me …drzte se!😘😘😘
    Kiki…svi misle da je pilates lagan...ustvari ovisi o trenerici i tvojoj kondiciji, ravnotezi i snazi. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Barbi13
    12. Veljača 2018. 20:02

I me,cuvajte se a mala slapica je najljepsi osmijeh😘😘😘😘ako ste u bolnici na kantridi i bilo sta vam treba tu sam🤗🤗🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    12. Veljača 2018. 20:02

Meni je pilates stvarno prelagan i ja ga zbog toga ne volim. Meni su drazi oni zesci treninzi

• sretna
    12. Veljača 2018. 20:04

I me ma bit ce to sve super! Ne daj Boze veceg zla! 😙😙😙😙

• Amore
    12. Veljača 2018. 20:16

I me,drzite se, Slapica ce to brzo rijesiti, borac mali je ona😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.