Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Veljača 2018. 11:30

Marijana

sretna

Hlacice za P 😊
    Sretnai ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure… gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice… nesto progodno za ovaj styling…?
    Luce malena je bombon, predivna!

Ne znam za cipele..ja bi na to starke, al je kuma zapela da cr ona nesto nac pa cemo vidjet. I ona bi mu sako uzela makar je meni to nepotrebno al ak joj je to gust, neka 😄

Marijana12345
    11. Veljača 2018. 12:07

sretna

Marijana

sretna

Hlacice za P 😊
    Sretnai ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure… gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice… nesto progodno za ovaj styling…?

Ne znam za cipele..ja bi na to starke, al je kuma zapela da cr ona nesto nac pa cemo vidjet. I ona bi mu sako uzela makar je meni to nepotrebno al ak joj je to gust, neka 😄

A nesta treba preko kosulje svakako... ili vestica ili sako 😊 ono za fotkanje ispred crkve...  ja sam vidjela ove u nextu ali mi je malo presportski 

Barkleys
    11. Veljača 2018. 12:42

sretna

Mamasita 😂😂veselo vam je danas!
    Btw, moj plan i san je bio oduvijek da prvo imam decka pa onda curu (stariji braco cuva seku 😁) i eto me sa 2 decka 🤣

I mooooj. Ili takva kombinacija brat + sestra, ili dva brata. Curicu nisam planirala 😁😁😁😁

Barkleys
    11. Veljača 2018. 12:50

Romi

Cure treba mi pomoć,jel zna netko kako se sastavlja Abc putni krevetić,dobili smo ga na poklon ali nemožemo nikako fiksirat stranice,da stoje ravno,probala sam uguglat ali ništa mi ne izbacuje,pa ako netko zna neka vičehvala unaprijed

Mi smo isto satima pokušavali sastaviti isto neki putni, jel na sredini šipka imaš ono kao što ih spaja/drži?

• sretna
    11. Veljača 2018. 12:51

Marijana

sretna

Marijana

sretna

Hlacice za P 😊

A nesta treba preko kosulje svakako… ili vestica ili sako 😊 ono za fotkanje ispred crkve… ja sam vidjela ove u nextu ali mi je malo presportski

Ma meni ti je ljepse bez toga. A mislim da ce 17.03 jos biti prehladno da bude samo u tome imao sako ili vesticu, da.nece moci biti bez jakne neke. 

• sretna
    11. Veljača 2018. 12:51

Hedgehog onda drzim fige da drugo bude decko 😁

Barkleys
    11. Veljača 2018. 12:58

sretna

Marijana

sretna

Marijana

sretna

Hlacice za P 😊

A nesta treba preko kosulje svakako… ili vestica ili sako 😊 ono za fotkanje ispred crkve… ja sam vidjela ove u nextu ali mi je malo presportski

Ma meni ti je ljepse bez toga. A mislim da ce 17.03 jos biti prehladno da bude samo u tome imao sako ili vesticu, da.nece moci biti bez jakne neke.
    Ja bi ovakve starkice, volim kad nije strogo elegantno na klincima.

Ajme bit će tip top! Žao mi je, ali uopće ne gledam odjeću za dečke po dućanima. Tako da M nemam pojma. ☹️

Barkleys
    11. Veljača 2018. 13:00

Čuj mene, "ne gledam odjeću po dućanima", zadnji put sam bila u dućanu s odjećom dok sam bila trudna XD XD XD XD. Ako ne računamo Lidl. 🤣🤣🤣
    Ali Marijana, palo mi je na pamet ako hoćeš nešto elegantnije, ima slatkih cipelica na vezanje. Ono, nisu mokasinke, nego na vezanje...joj, ne znam kak da objasnim XD 

Barkleys
    11. Veljača 2018. 13:02

sretna

Hedgehogonda drzim fige da drugo bude decko 😁

Hahahha, čist okej mi je i s jednim djetetom. Kažu da sve važne odluke treba prvo prespavati. Pa kad se naspavam ću onda vidjeti. 😁😁😁

Barkleys
    11. Veljača 2018. 13:08

Marijana, ovako nešto sam mislila samo ljepše 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.