Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    11. Veljača 2018. 10:55

mamisita27

Sad se posrao. Nema veze, imam rezervni rpzi kombimezon u pripremi.

Ovo ce bit zanimljiv dan…😎

HAAHAAAHAA Kako si me nasmijala,super si

• sretna
    11. Veljača 2018. 10:57

mamisita27

sretna

Hlacice za P 😊

jako su lijepe!Gdje si ih uzela?

U h&m-u 😊 sad moram jos bodi kosuljicu nac i premisljam se dal bi mu i leptir masnu stavila 😁 a sta se tice trece srece...vidjrt cemo 😄
    Romi tnx 😁

I_me
    11. Veljača 2018. 10:59

I moj je danas u pms-u 😂😂😂😂
    Dog smo se sa kumova rostilj al smo imak odlucili ici djir do grada i prosetat svi zajedno i otic negdje na pizzu.. i sad je muz razocaran,tuzan i povrijedjen 😂😂😂

• Barbi13
    11. Veljača 2018. 11:01

Sretna,hlacice su prekrasne😍😍i ja sam htjela deckica ali nis od toga,zato cu bit dobra punica😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Romi
    11. Veljača 2018. 11:02

barbs

juuutroo 😘😘
    Sretna, ni ja me.volim knjige 😂😂😂 neko vrijeme sam bila luda i non stop citala 😂😂😂 faza 😂
    Dena, HAHAHAHA, SAAAV 😂😂😂😂😂
    sanjchi, aaaaaa, za tebe me.vise ne cudi sto si se naspavala
    Romi,.kako ie bilooo???
    Amore, aaaaa dnevna doza smijeha je ovdje 😂😂😂 a moze i nocna

Barbs prošlo je začuđujuće dobro,Lea je bila tako dobra u kolicima dok smo pojeli da je i meni bilo čudno,malo smo je držali na rukama da nešto i vidi,i uglavnom bilo je sve ok....ali bilo još puno djece u restoranu,bilo je čak i jedno krštenje tako da nije bila sama...uglavnom moram pohvalit restoran u kojem smo bili,zove se Potkova na hipodromu,imaju čak i organiziranu igraonicu za djecu dok su roditelji tamo,imaju i igralište vani kad je lijepo,uglavnom baš su me iznenadili,tako da razmišljamo da tamo oganiziramo i krštenje...kao rođena u Ri. a krštena u Zg. a svim našim bližnjim je to na pola puta

• Romi
    11. Veljača 2018. 11:06

Barbi13

Dobro jutro😘kavica.Hed tako sam se od srca nasmijala 😂,Romi ides danas na karneval?

Muž kaže da ćemo otić vidjet,ali iskreno meni se ne ide u tu gužvu sa L.,nećemo imat ni gdje parkirat a i neda mi se gurat,al on kaže da idemo,vidjet ćemo,najbolje bi bilo doć busom...ideš li ti?

Marijana12345
    11. Veljača 2018. 11:06

sretna

Hlacice za P 😊

Sretna i ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure... gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice... nesto progodno za ovaj styling...?
    Luce malena je bombon, predivna!

• Romi
    11. Veljača 2018. 11:15

Cure treba mi pomoć,jel zna netko kako se sastavlja Abc putni krevetić,dobili smo ga na poklon ali nemožemo nikako fiksirat stranice,da stoje ravno,probala sam uguglat ali ništa mi ne izbacuje,pa ako netko zna neka viče hvala unaprijed

• Barbi13
    11. Veljača 2018. 11:18

Romi

Barbi13

Dobro jutro😘kavica.Hed tako sam se od srca nasmijala 😂,Romi ides danas na karneval?

Muž kaže da ćemo otić vidjet,ali iskreno meni se ne ide u tu gužvu sa L.,nećemo imat ni gdje parkirat a i neda mi se gurat,al on kaže da idemo,vidjet ćemo,najbolje bi bilo doć busom…ideš li ti?

Ma ni ja ne volim guzvu,gledat cu na kanal ri

Leptirica.com

• Barbi13
    11. Veljača 2018. 11:21

Marijana

sretna

Hlacice za P 😊
    Sretnai ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure… gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice… nesto progodno za ovaj styling…?
    Luce malena je bombon, predivna!

Jesi probala vidjet u baby centru?

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.