Sad se posrao. Nema veze, imam rezervni rpzi kombimezon u pripremi.
Ovo ce bit zanimljiv dan…😎
HAAHAAAHAA Kako si me nasmijala,super si
Hlacice za P 😊
jako su lijepe!Gdje si ih uzela?
U h&m-u 😊 sad moram jos bodi kosuljicu nac i premisljam se dal bi mu i leptir masnu stavila 😁 a sta se tice trece srece...vidjrt cemo 😄
Romi tnx 😁
I moj je danas u pms-u 😂😂😂😂
Dog smo se sa kumova rostilj al smo imak odlucili ici djir do grada i prosetat svi zajedno i otic negdje na pizzu.. i sad je muz razocaran,tuzan i povrijedjen 😂😂😂
Sretna,hlacice su prekrasne😍😍i ja sam htjela deckica ali nis od toga,zato cu bit dobra punica😆😆😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
juuutroo 😘😘
Sretna, ni ja me.volim knjige 😂😂😂 neko vrijeme sam bila luda i non stop citala 😂😂😂 faza 😂
Dena, HAHAHAHA, SAAAV 😂😂😂😂😂
sanjchi, aaaaaa, za tebe me.vise ne cudi sto si se naspavala
Romi,.kako ie bilooo???
Amore, aaaaa dnevna doza smijeha je ovdje 😂😂😂 a moze i nocna
Barbs prošlo je začuđujuće dobro,Lea je bila tako dobra u kolicima dok smo pojeli da je i meni bilo čudno,malo smo je držali na rukama da nešto i vidi,i uglavnom bilo je sve ok....ali bilo još puno djece u restoranu,bilo je čak i jedno krštenje tako da nije bila sama...uglavnom moram pohvalit restoran u kojem smo bili,zove se Potkova na hipodromu,imaju čak i organiziranu igraonicu za djecu dok su roditelji tamo,imaju i igralište vani kad je lijepo,uglavnom baš su me iznenadili,tako da razmišljamo da tamo oganiziramo i krštenje...kao rođena u Ri. a krštena u Zg. a svim našim bližnjim je to na pola puta
Dobro jutro😘kavica.Hed tako sam se od srca nasmijala 😂,Romi ides danas na karneval?
Muž kaže da ćemo otić vidjet,ali iskreno meni se ne ide u tu gužvu sa L.,nećemo imat ni gdje parkirat a i neda mi se gurat,al on kaže da idemo,vidjet ćemo,najbolje bi bilo doć busom...ideš li ti?
Hlacice za P 😊
Sretna i ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure... gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice... nesto progodno za ovaj styling...?
Luce malena je bombon, predivna!
Cure treba mi pomoć,jel zna netko kako se sastavlja Abc putni krevetić,dobili smo ga na poklon ali nemožemo nikako fiksirat stranice,da stoje ravno,probala sam uguglat ali ništa mi ne izbacuje,pa ako netko zna neka viče hvala unaprijed
Dobro jutro😘kavica.Hed tako sam se od srca nasmijala 😂,Romi ides danas na karneval?
Muž kaže da ćemo otić vidjet,ali iskreno meni se ne ide u tu gužvu sa L.,nećemo imat ni gdje parkirat a i neda mi se gurat,al on kaže da idemo,vidjet ćemo,najbolje bi bilo doć busom…ideš li ti?
Ma ni ja ne volim guzvu,gledat cu na kanal ri
Leptirica.com
Hlacice za P 😊Sretnai ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure… gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice… nesto progodno za ovaj styling…?
Luce malena je bombon, predivna!
Jesi probala vidjet u baby centru?
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji