Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    10. Veljača 2018. 21:52

Hvala vam cure 😊😊😊

barbs
    10. Veljača 2018. 22:10

50 Niiansi sive nije nista nasprem 50 nijansi spavanja 😂😂😂

• sretna
    10. Veljača 2018. 22:15

barbs

50 Niiansi sive nije nista nasprem 50 nijansi spavanja😂😂😂

barbs

😂😂😂😂 evo ja prvi put sad gledam taj film i uopce ne kuzim cemu tolika pomama za tim filmom. Meni skroz bezveze, ova si je zagrizla usnu 100 puta u 30 sekundi 😂 nis posbno. Idem spat rade

barbs
    10. Veljača 2018. 22:16

sanjchi255

barbs

😂😂
    Mm i ja gledamo..sve se bojim pogleda kojr upucuje😂😂😂😂😂😂😂😂😂

HAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH

barbs
    10. Veljača 2018. 22:17

Sretna, prvi dio mi je KOMA ... a drugi vec bolji... mozda jer sam ga gledala u kino 😁😁😁 Zato ja eto - lezim u kreveti u tisini hahahaha u biti, cuje se centrifuga moje masine i sakupljac vlage al eto 😂😂😂

• Dena1009
    10. Veljača 2018. 22:41

Ja sam gledala 3 nastavka, al kak sretna veli, nista posebno. 
    Hahhahaaa 50 nijansi spavanja🤣🤣
    Mozda je šav steže pa zato grize usnu😅😅
    Sanjchi totalno se slazem, Harry Potter mi je totalno razocaranje, procitala kao klinka svih 7 nastavaka i ocekivala cudo od filma, na kraju jedva odgledala prvi. Idem leci, drzite fige. Laku noc 😪😪😪

url=https://lilypie.com]

• sretna
    10. Veljača 2018. 22:46

Ja ne volim knjige, obozavam filmove tako da me film naspram knjige ne moze razocarat 😄 
    I ja idem spavat. Laku noc

luce <3
    10. Veljača 2018. 23:00

HahHahahahahaha a jeste me nasmijale 😂😂😂

• Romi
    10. Veljača 2018. 23:21

Barbi vegeta tako do me nasmijala,a dosla sam tako umorna doma 
    Ni meni se film ne svida pedeset nijansi,bolje su knjige,iako je sve vise razvikano nego sta vrijedi....iskreno nisu mi pogodili glumce u filmu

• Barbi13
    11. Veljača 2018. 04:47

Umirem od smijeha😂😂😂😂😂😂😂jedina dobra scena u filmu je kad je stisne u liftu💋knjiga je puno bolja....odoh jos malo odspavat😴

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.