Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amore
    11. Veljača 2018. 06:46

Jutro! Ovaj forum postaje dnevna doza smijeha, Sanjchi, danak😂😂,i Barbs 50 nijansi spavanja😂😂. I ja volim knjige, rijetko koji film mi opravda ocekivanja nakon knjige, tako da ovaj nisam ni pogledala, jer bas kao sta ste rekle, glumci mi nisu pogodjeni, pogotovo on, u mojoj glavi je sasvim drukciji😀Vidila pocetak, i otisla u krevet, s knjigom to mi je najdraze uspavljivanje

Barkleys
    11. Veljača 2018. 07:49

Jutrooooo! 50 nijansi spavanja. 🤣🤣🤣
    Nama je noć bila okej, sama sam si kriva za oba buđenja. Mi još spavamo na povišenom madracu, a jučer sam joj mijenjala plahtu i nešto prtljala po tome i izgleda da sam joj previše nakosila. A kak je sinoć zaspala bez vreće za spavanje, samo sam ju umotala u dekicu. U tri ujutro sam ju našla u donjem ćošku s 1 čarapom. Pa sam ju povukla gore i obukla čarapu, pa se razbudila, pa sam joj i dala sisu. A drugi put oko 5,pol 6 sam ju opet našla u donjem ćošku kak nabija nogama po vrtuljku. Opet bez obje čarape! Bila je dobra, samo se ljutila jer je vrtuljak ugašen. 🤣🤣🤣 (Mi preko noći maknemo ono gore što se vrti, ali ta kutija, ne znam kak da to nazovem, "playeri" je prikačen dolje u ćošku). Inače, po danu, vrtuljak joj je najdraži. Zna biti po 20 min pod njim. Nogama lupa taj player, mijenja glazbu i zvukove i gleda u ovo kak se okreće gore. Mi se šalimo i zovemo ju "L DJ".Pouka priče: djeca bi spavala, ali mame su te koje im nedaju" 🤣🤣🤣🤣

barbs
    11. Veljača 2018. 09:01

juuutroo 😘😘
    Sretna, ni ja me.volim knjige 😂😂😂 neko vrijeme sam bila luda i non stop citala 😂😂😂 faza 😂
    Dena, HAHAHAHA, SAAAV 😂😂😂😂😂
    sanjchi, aaaaaa, za tebe me.vise ne cudi sto si se naspavala
    Romi,.kako ie bilooo???
    Amore, aaaaa dnevna doza smijeha je ovdje 😂😂😂 a moze i nocna

barbs
    11. Veljača 2018. 09:02

Hedge, ja sam jucer primjetila da se Diego ljuti kad ne moze iscupati svijetlece sunce i puza s vipera... da se razumijemo, to stoji na "vrtuljku"... logicno da ne moze iscupati hahahhahahaha

• Barbi13
    11. Veljača 2018. 09:03

Dobro jutro😘kavica.Hed tako sam se od srca nasmijala 😂,Romi ides danas na karneval?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    11. Veljača 2018. 09:08

I mi smo imali ok noc... Samo sto je od 3
    d:30 do 4:20 bio tulum... gospodin je pricao i ljutio se sto ne moze zaspati a ja sam upalila fen i mazila ga... ruka mi se ukocila skoro  i onda se probudio nakon nekog vremena i vicem: Dieeeego, dosta... moram spavati i pogledam na sat: u je ,6:30 cca.. gladan je 😂😂😂😂 i dogurali do 8
    Moram stavit susit robuuu A muz u krevetu... uuuumireee 😂😂😂😂 a Diego na kaucu a nezgodno mi je pustiti ga samo jer su mi sva susila na gornjoj terasi

barbs
    11. Veljača 2018. 09:10

Hedge, fora su mi ti playeri gdje udaraju nogama.. jednom je u Plodinama bila akcija i trcaka sam kupiti al se vec rasprodalo... steta..
     super je cijena bila...

barbs
    11. Veljača 2018. 09:24

Suskalice su MRAK 😍😎
    evo ja sam digla muza da pogleda Diega dok stavljam susit ves hahahaha 😂😂😂 vratio se u sobu cim sam se vratila 😂😂😂

barbs
    11. Veljača 2018. 09:25

Mamisita, zasto si ljuta? 

barbs
    11. Veljača 2018. 09:26

Ja radim kompon od jabuka i stavit cu prati robum. Jednu masinu sam jucer pred vecer stavila.. drugu po noci 😂😂😂 i evo sad cu trecu da se rijesim dok je divno vrijeme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.