Samo kratko da vas pozdravim curke!
Veceras idem na taj rockas. Frendica me kupi za 25 min. Ja u sobi uspavljem maloga, nisam jos obucena, nasminkana jesam, svezat cu rep.
Mali za sad spava na sisi, hoce li i kad ga legnem pitanje je.
Ovo je napetije od najnapetijeg trilera. Jucer se budio svaka 2 sata, noc je bila koma.
Prvi put odlazim negdje navecer.
Ajme, ajme, ajme 😱😱😱😰😰😰😂
Ej cure, bilo je lijepo u sopingu. P je bio bas dobar 😊 kupili smo mu hlacice za krstrnje, bodi kosulju ce mi frendica u zg kupit pa poslat jer u areni nisam nasla. L smo kupili hkace i kosulju za krstenje i tenisice nove. Narasla mu noga za 2 broja 😄
Sebi sam kupila preedobre i preudobne trapke u levisu i tajice za vjezbanje u h&m. Trazila sam si neku haljinu za krstenje, al ja ne znam dal je do mene ili stvarno nigdje nema nista lijepog :/ cak ni sos neki pa da ga iskombiniram s necim nisam nasla
Mmmm krafneeeeee, izludit cete me s krafnama, morat cu ih i ja probat napravit...
Dena drago mi je da V ide nosic na bolje, a ti sad kad ti ga ima ko cuvat iskoristi to i odmori se malo 😉
Evo da vidite moju N malu gulozacu
Mmmm krafneeeeee, izludit cete me s krafnama, morat cu ih i ja probat napravit…
Dena drago mi je da V ide nosic na bolje, a ti sad kad ti ga ima ko cuvat iskoristi to i odmori se malo 😉
Evo da vidite moju N malu gulozacu
Ajme, ajme, koliko ljepote!!😍😍🤗
hahahahahaha Vegeta…Bome je! Al ak mene moja snajka bude zvala Vegeta, odletit ce brze od brzine svjetlosti😎hehehe
Barbs, slusaj samo sebe! 😚
Sanjchi, super za podlogu i krafne😚
😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Luce, bomboncic pravi, a i outfit je 🔝🔝Ne znam sta sam jos procitala, samo mi Vegeta ostala😂😂😂..Divno vrijeme kod nas danas, oprala sve moguce posteljine, navlake s kauca, brdo robe, bila u setnji s dragim, pa na kavici, i do sad mi bile prijateljice, bas,bas aktivan dan..Mala spava, muz dolazi kasno, jos se malo pomazim s velikom i u krpe, sudje se mozda samo opere dok se probudim
Sanjchi, nema veze, salji svejedno!! Lako mi napunimo hajajajhahahahahhhaa
Sretna, juuuuppppiiii 😍😍😍
Ajmeeeee, Kikiii, divnooo!! Lijepo se provediii 😘😘😘😘
Mamisita, ahahhahahaa, tako ja pricam sa frendicama o vegetama a sve mi mame DECKICA😂😂😂😂😂😂😂😂
hedge, uuuffff, koj' dan! Srecom da je uskoro vrikeme spavanja!!!
Amore, super za aktivan dan 😍😍😍
Mi smo okupali Diega. Diego je okupao nas ahahhahaha i dok ga je muz nosao sam oprala sudje... pa sam mu dala jesti, pa ga je opet nosao pa sam ga ja preuzela jer se spremao za izlazak i taman dosla sestra djir dok sam malog uspavljivala... 2x mi zaspao, spustila ga, galama... i probala je moja sestra i nista... onda ga stavila u kolica i upalila fen i sestra je otisla, kaze, da ga ne dekonc. i 5min kasnije poceo kljucat, digla ga i zanunala i evo spava vec 10akmin... vidim da pocinje 50nijansi pa budem malo pogledala i u krpeee
Sortiraj odgovore
Najstariji