Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Veljača 2018. 17:03

Moja vegeta je opet rekla da imam slabo mlijeko... jer se mali cesto budi... i par min kasnije je rekla kako njen drugi sin nije do 3.god spavao noc... a nije ga dojila 3god... znaci, sigurno ga je slabo hranila?? ah

barbs
    10. Veljača 2018. 17:06

Mislim da sam procitala sve??????
    Ako nisam jbg ahahahaha
    Muz je otisao na pice a veceras ide vani... Rekla sam mu da ga sigurno ne planiram stediti sutra ako ide vani 😂 Neka razmisli hoce li biti do jutra ili ne...
    u

Barkleys
    10. Veljača 2018. 17:17

Barbi13

mamisita27

Barbi, Vegeta??
    Podloga iz lidla je meni odlicna, ko poplun je, 115x 115 cm, periva na 30, ja sam uzela neutralnu bez jer mi je gym saren. Ne trèba mi viae od tog. I ja sam u pocetku mislila tepih kupit al mi je draze da sam podlogu zbig odrzavanha

Svekrva😂😂😂😂u sve se mijesa kao vegeta😂😂😂😂

Ajme hahahha. Predobro. Još ja gledam. Što sam propustila. 😁😁😁😁

• Dena1009
    10. Veljača 2018. 17:19

Idem jos malo da se pozalim....eto, V mi se cini bolje, veseliji je i nema vise tolko smrkljica, nadam se da ce kroz par dana biti bolje.
    Ja se osjecam ko mljeveno meso. Otisla sam spavati , jer sam zadnje donekle spavala pred vise od tjedan dana, i zaspala onim snom iz kojeg se probudis pa se osjecas umornije nego prije, da nisam sanjala mislila bih da nisam spavala😥😥
    Sad sam u kadi, mozda vratim malo energije. Mm i roditelji su dolje sa V. Inace se super slaze sa bakom i dedom, bas je bakina maza. 🙄🙄 

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    10. Veljača 2018. 17:19

kleaiva

Ja imam iz ikee podlogu kao popluncic sa suskalicama i sad smo dobili podlogu ovcicu i jos imam gym…puzzle su mi isle na zivce jer im je fora to raskopati a mi mame nek skupljamo stalno😂

Mi to zovemo janje. Ali sad kad malo bolje gledaaam.... 🤣🤣🤣🤣. Mi imamo janje i puzzle. Ako kupujete puzzle sami obradite pozornost da su EVA foam.

• Dena1009
    10. Veljača 2018. 17:20

Vegeta 🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com]

I_me
    10. Veljača 2018. 18:14

barbs

Moja vegeta je opet rekla da imam slabo mlijeko… jer se mali cesto budi… i par min kasnije je rekla kako njen drugi sin nije do 3.god spavao noc… a nije ga dojila 3god… znaci, sigurno ga je slabo hranila?? ah

😂😂😂

barbs
    10. Veljača 2018. 18:25

Dena, joojj, tako moja frendica cesto spava dok djeca spavaju i kaze da se nakon toga osjeca ko da ju je poplava izbacila
    I me, tragikomicno jel?
    Hedge, EVA FOAM?
    Sanjchi, posalji koju krofnu! Muz voli s marmeladom ja cok! 😂😂😂😂

Barkleys
    10. Veljača 2018. 18:34

barbs

Dena, joojj, tako moja frendica cesto spava dok djeca spavaju i kaze da se nakon toga osjeca ko da ju je poplava izbacila
    I me, tragikomicno jel?
    Hedge, EVA FOAM?
    Sanjchi, posalji koju krofnu! Muz voli s marmeladom ja cok! 😂😂😂😂

Vrsta punjenja, te pjene, tih podnih puzzli. Ako naručujete s ebaya i slično. 🤣

Barkleys
    10. Veljača 2018. 18:35

E i da! Šugavs kiša. Šugavs hladnoća .Šugavo nespavanje. Di je Sanjchi da se zamijenimo za L???😧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.