Dolazi nam vegeta sad😨😨😨😱😱😱😱
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
E,ne pamtim kad sam se zadnji put ovako nasmijala..
😂😂😂😂 stomak me boli 😂
Hahahajhahahah
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Cure jel netko koristi Violeta pelene da mu poklonim. Nama ne pasu. 😩
Imam veliki pack br 4. Fali iz paketa 3-4 pelene.
Znaci br 4, od 7-18kg.
Violeta??
Kao prvo, ciao cure 😘😘😘 Jutro nije 😂😂😂
Kao drugo, jucer me muz rasp*
kao trece, Srerna uzivaj... Romi uzivaj 😘
Divno je dns vrijeme.
Ja ujutro zbrisala sa kumom na kavu jer me i ujutro muz rasp* ahahhaha i kad sam se vratila smo isli u setnju 😊 Divan divan dan.. nisam ga iskoristila bas za susenje robe al bas me
Kao prvo, ciao cure 😘😘😘 Jutro nije 😂😂😂
Kao drugo, jucer me muz rasp*
kao trece, Srerna uzivaj… Romi uzivaj 😘
Divno je dns vrijeme.
Ja ujutro zbrisala sa kumom na kavu jer me i ujutro muz rasp* ahahhaha i kad sam se vratila smo isli u setnju 😊 Divan divan dan.. nisam ga iskoristila bas za susenje robe al bas me
*bas me briga!! 😊😊😊😉😉😉😉
D je opet zaj* po noci.... muz ujutro: Joj, Diego, tata je umoran (a spavao je od cca 11 do 8... ok x puta se zbudio al to u polu snu...
Hedge, i meno treba traktor... morat cu pitat kuma (muz je njemu bio vjencani kum!) a mi ga posudi hahhahaha
D-ovo spavanje: odjava 20:30... javljanje 22 - ugurala dudu i spavao je do 23... 23:30 prebacila ga u krevetic... krenuo se buditi.... trljati okice, mlatarati rukama i nogama.. upalila fen i mazila ga... u ponoc je zaspao.. slijedeve javljanje prije 3... pa sam mu opet upalila fen jer HHEEEJJ zasto ne prica
Hedge, i meno treba traktor… morat cu pitat kuma (muz je njemu bio vjencani kum!) a mi ga posudi hahhahaha
D-ovo spavanje: odjava 20:30… javljanje 22 - ugurala dudu i spavao je do 23… 23:30 prebacila ga u krevetic… krenuo se buditi…. trljati okice, mlatarati rukama i nogama.. upalila fen i mazila ga… u ponoc je zaspao.. slijedeve javljanje prije 3… pa sam mu opet upalila fen jer HHEEEJJ zasto ne prica
*zasto ne pricati i smijati se ko da je podne! pa se fiiinooo pokakio i digla sam se presvuci ga... inace nemam tu naviku mijenjati ga po noci da ga ne razbudim al kad je vec bio budan me bilo strah da ce mu sve ici preko... mislim da je bilo preko 3:30 kad je zaspao uz fen do cca 6-6:30 pa opet brbljanje ovo ono do 8:30
TJ. dourali smo sa spavanjem do 8:30...
Dns izdrzi cak po 3-3,5h bez cicanja... taman mi se cice fino napune i napokon se najede ko covjek 😂😂😂
Srnac, ja imam puzzle ali ugl mu stavljamo podlogu od Chicca koju smo dobili... i mi uskoro viper mozemo zaboraviti jer je uzasno dug 😁😁😁😁 Za sada mu je ok ali pita je do kada
Dena, salji malo kiflicaaaaa 😍😍😍 sliiiniiimmm
Barbi, Vegeta??
Podloga iz lidla je meni odlicna, ko poplun je, 115x 115 cm, periva na 30, ja sam uzela neutralnu bez jer mi je gym saren. Ne trèba mi viae od tog. I ja sam u pocetku mislila tepih kupit al mi je draze da sam podlogu zbig odrzavanha
U sve se mijesaS _ _ _ _ _ A.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
Sortiraj odgovore
Najstariji