Barbs, hvala ti, po 35 kn su majica i kombinezonic u hmu, albumceki ofertisima 20 kn veliki 80 slika stane i 11 kn manji, 40 slika. Imaju takve i roze za baby girl.
Romi, imala sam par bliskih tragedija, obitelj i prijateljica. Prijedu majke preko toga al ne prebole, ostanu psiholoske rane a i tikovi i svasta…
Koje su dimenzije velikog? Slike se lijepe ili umecu?
url=https://lilypie.com]
Romi, to je u-zas... uuuuu-zas... ne dao Bog nikome...
P.S. Ma ja ne brinem... ja znam da cu sigurno biti svekr(i)va na meti snahinih tracanja HAHAHAHHHA to je (ne)zapisano pravilo 😁 Hvala 😘😘😘😍😍😍
Mamisit, eeee, nista od toga nemamo
Zeneeeee, ja sam legla u krevet ko prava kokooosssss... oprala sudje, sredila kupatilo i legla... bas sam kooomaaaaa...
Romi,uzasno je tako nesto i cut..a ne zelim znat kako je to dozivjet..ni kod bliznjih..ni kod sebe..
Sanjchi-super obleka...minnie je totalno in! Moja mala sve na minnie ima!
Barbs,bas si kokos!
Ajmo cure,rukomet je!
🤾🤾🤾🥅
Bok cure! 😘
Moj malac vec spava, u 18 smo ga kupali, u 20 do 19 jeo i u 19 zaspao 😂
Prosla nam je noc bila s budenjima svaka 2 sata, NADAM SE da ne to samo slucajnost i da ne pocinje ono nesto sa spavanje sto je trenutno kod vas Barbs 😴😴😴😰
Cukrice su premedene i Lucija je dobila super robicu ☺️
Danas smo se s V igrali "ide mama", tata ga drzi a ja kao trcim prema njima i smijem se, e mali je vristao od smijeha, bas se onako iz dubine duse smijao 😍😂
I mi smo bili u setnji, ovaj put sam ga stavila u kosaru i bio je dobar! Nije uopce plakao i cak je i odspavao. E presretna sam bila, jos je bilo predivno i suncano ma milina! ❤️
Meni je jedina mana kuca izolacija, barem tu u Zg, malo je prostora u gradu gdje mozes imati kucu s dvoristem pa fali sadrzaja, ali mi je inace kuca odlicna za obitelj! Koliko sam puta pomislila da smo bar u kuci i da imam dvoriste u koje samo izadem i na zraku sam! Mi zivimo medu zgradama, bez previse zelenila i s ful malim balkonom… Kroz koju godinu cemo seliti i bas smo pricali i o kucama al je mana ta izoliranost. Meni je idealan kvart Vrbani 3, novi vrtic, nova skola, Jarun preko puta, shopping centar, hrpa mladih obitelji s djecom, ma idalno al cijena kvadrata brutalna pa sad…vidjet cemo.
Sutra nas ceka ona pregled, molim Boga da sve bude dobro! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bas sam nervozna i uplasena 😓
Držim fige za sutra. 🤞🤞🤞
Hocu evo idmaram upravo, Barbs😁
Nego majke, kako razlikovat proljev? Msm stolica im jr svima jos mekana pa kak da onda znam jel to proljev il?
Pitaj Mamuku na bebama. Njen Ivan ima. 😑
Romi moje saucesce! Srce mi puca samo dok citam..moja najgora nocna mora. Ne mogu ni zamislit kako je sirotoj zeni..
Barbs Diego je predivan!
Kiki sretno sutra!
Mamasita bas je slatka robica 😊
Barbs onda sam ja kokos svaku vecer 😂 idem s P u sobu oko 20:30 i kad on zaspe ja samo ostanem u krevetu. Cekam Kemala pa idem spavati 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji