Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    18. Siječanj 2018. 21:16

mamisita27

Barbs, hvala ti, po 35 kn su majica i kombinezonic u hmu, albumceki ofertisima 20 kn veliki 80 slika stane i 11 kn manji, 40 slika. Imaju takve i roze za baby girl.
    Romi, imala sam par bliskih tragedija, obitelj i prijateljica. Prijedu majke preko toga al ne prebole, ostanu psiholoske rane a i tikovi i svasta…

Koje su dimenzije velikog? Slike se lijepe ili umecu?

url=https://lilypie.com]

barbs
    18. Siječanj 2018. 21:23

Romi, to je u-zas... uuuuu-zas... ne dao Bog nikome...
    P.S. Ma ja ne brinem... ja znam da cu sigurno biti svekr(i)va na meti snahinih tracanja HAHAHAHHHA to je (ne)zapisano pravilo 😁 Hvala 😘😘😘😍😍😍
    Mamisit, eeee, nista od toga nemamo
    Zeneeeee, ja sam legla u krevet ko prava kokooosssss... oprala sudje, sredila kupatilo i legla... bas sam kooomaaaaa...

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 21:30

Romi,uzasno je tako nesto i cut..a ne zelim znat kako je to dozivjet..ni kod bliznjih..ni kod sebe..
    Sanjchi-super obleka...minnie je totalno in! Moja mala sve na minnie ima!
    Barbs,bas si kokos!
    Ajmo cure,rukomet je!
    🤾🤾🤾🥅

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 21:32

Diego je mali slatkis! 
    Mamasita-super za shoping!

barbs
    18. Siječanj 2018. 21:38

Mamisita, navijaj i za mene.. ja cu sanjat lopte ahahahaha 😘😘😘😘😘

Barkleys
    18. Siječanj 2018. 22:00

Kiki156

Bok cure! 😘
    Moj malac vec spava, u 18 smo ga kupali, u 20 do 19 jeo i u 19 zaspao 😂
    Prosla nam je noc bila s budenjima svaka 2 sata, NADAM SE da ne to samo slucajnost i da ne pocinje ono nesto sa spavanje sto je trenutno kod vas Barbs 😴😴😴😰
    Cukrice su premedene i Lucija je dobila super robicu ☺️
    Danas smo se s V igrali "ide mama", tata ga drzi a ja kao trcim prema njima i smijem se, e mali je vristao od smijeha, bas se onako iz dubine duse smijao 😍😂
    I mi smo bili u setnji, ovaj put sam ga stavila u kosaru i bio je dobar! Nije uopce plakao i cak je i odspavao. E presretna sam bila, jos je bilo predivno i suncano ma milina! ❤️
    Meni je jedina mana kuca izolacija, barem tu u Zg, malo je prostora u gradu gdje mozes imati kucu s dvoristem pa fali sadrzaja, ali mi je inace kuca odlicna za obitelj! Koliko sam puta pomislila da smo bar u kuci i da imam dvoriste u koje samo izadem i na zraku sam! Mi zivimo medu zgradama, bez previse zelenila i s ful malim balkonom… Kroz koju godinu cemo seliti i bas smo pricali i o kucama al je mana ta izoliranost. Meni je idealan kvart Vrbani 3, novi vrtic, nova skola, Jarun preko puta, shopping centar, hrpa mladih obitelji s djecom, ma idalno al cijena kvadrata brutalna pa sad…vidjet cemo.
    Sutra nas ceka ona pregled, molim Boga da sve bude dobro! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bas sam nervozna i uplasena 😓

Držim fige za sutra. 🤞🤞🤞

Barkleys
    18. Siječanj 2018. 22:03

sanjchi255

Hocu evo idmaram upravo, Barbs😁
    Nego majke, kako razlikovat proljev? Msm stolica im jr svima jos mekana pa kak da onda znam jel to proljev il?

Pitaj Mamuku na bebama. Njen Ivan ima. 😑

• sretna
    18. Siječanj 2018. 22:09

Romi moje saucesce! Srce mi puca samo dok citam..moja najgora nocna mora. Ne mogu ni zamislit kako je sirotoj zeni..

• sretna
    18. Siječanj 2018. 22:11

Barbs Diego je predivan!
    Kiki sretno sutra!
    Mamasita bas je slatka robica 😊

• sretna
    18. Siječanj 2018. 22:13

Barbs onda sam ja kokos svaku vecer 😂 idem s P u sobu oko 20:30 i kad on zaspe ja samo ostanem u krevetu. Cekam Kemala pa idem spavati 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.