Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    18. Siječanj 2018. 23:51

mamisita27

Nije moj tip, ja inace ne volim klasican tip miskarca, crn, tamnoput i visok. Mene su uvijek privlacili njezniji svjetloputiji muski, pa cak i plavusani. Moj tip je totalno Patrick Jane aka Mentalist.

I ja volim plavuse..mislim da smo u manjini 😄
    Iako eto na kraju sam zavrsila sa totalnom suprotnoscu. 
    Ali je moj Toma pokupio mamin gen pa bi on mogao biti plavusica.
    Romi moja sucut..jako mi je zao.
    Oduvijek sam pekmez ali od kada imam dijete bas sam osjetljiva jako. Ne daj Boze nikome 😥

• Romi
    18. Siječanj 2018. 23:53

sanjchi255

Kad smo vec kod toga…najsavrseniji muskarac na svijetu: George Clooney❤❤❤❤❤❤ obozavam ga..znala sam rec: da mi dode i kaze podi samnom, sve bi ostavila…sad bi i Luciju popremila😂😂😂

Potpisujem ♥♥♥♥

• Barbi13
    18. Siječanj 2018. 23:55

Aurora1611

Uhh kad vidim sve te tipove..
    ja osobno nemam neki tip muškarca, uvijek pogledam lijepog muškarca i zadržim malo pogled 😂😂 ali mene uvijek privuku muškarci s posebnom vibrom bili zgodni ili ne.. kad bih vam napisala tko me sve privukao mislim da bi krepavale od smijeha! Ali evo jedan od tipova koji me privukao sa svojom vibrom je Morgan iz serije Criminal minds ako ju je itko gledao!

Aurora,zgodan je😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 23:56

Aurora1611

Uhh kad vidim sve te tipove..
    ja osobno nemam neki tip muškarca, uvijek pogledam lijepog muškarca i zadržim malo pogled 😂😂 ali mene uvijek privuku muškarci s posebnom vibrom bili zgodni ili ne.. kad bih vam napisala tko me sve privukao mislim da bi krepavale od smijeha! Ali evo jedan od tipova koji me privukao sa svojom vibrom je Morgan iz serije Criminal minds ako ju je itko gledao!

A nisi ti ni luda,meni Morgan totalno sexy!
    Mamasita,nije ni Patrick za bacit,obozavam tu seriju..
    A ja tek sad saznala da je taj vas Kemal,u biti Bali Beg Malkocoglu! Zgodan,nema kaj.

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 23:58

Pacici spavaju..muz spava..ja neznam sto cu sa sobom..nemogu zaspat...sve si razmisljam da ga probudim za jedan na brzinu..

• Barbi13
    18. Siječanj 2018. 23:58

Ma ni Richard Gere nije los,obozavam film "zgodna zena"ahhhhhhh😍😍😍😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Romi
    19. Siječanj 2018. 00:00

Hvala Vam cure,prave ste...kao sta je Sanjchi rekla bas kao mala velika obitelj....neke stvari su lakse u drustvu,bile one dobre ili lose

• Romi
    19. Siječanj 2018. 00:05

Barbi13

Ma ni Richard Gere nije los,obozavam film "zgodna zena"ahhhhhhh😍😍😍😍😍😍

Slazem se,mogla bih njegove filmove gledat neprestano,kao i od Clooneya,a mm lud pogotovo na Juliu Roberts,a meni to super film..sva sreca imamo 2 tv-a 

luce <3
    19. Siječanj 2018. 00:06

Romi nadam se da ce i moja uhvatit brzo neki ritam tako ko i tvoja jer posjedim od njenog uspavljivanja... Bas kao sto kazes, ne bitno u koliko sati krenemo s uspavljivanjem ona je do ponoc ko na baterijama 😂😂
    Nisam od turskih serija, jedino sam sulejmana gledala jedno vrime 😂😂... Aurora Morgan, i meni u oku zaiskri kad ga vidim 😂😂😂 

• Romi
    19. Siječanj 2018. 00:09

Maslacak31

Pacici spavaju..muz spava..ja neznam sto cu sa sobom..nemogu zaspat…sve si razmisljam da ga probudim za jedan na brzinu..

Dobra ideja,probaj ,moj bi rekao jesi ti luda ja ujutro radim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.