I me ja mislila da je na prodaju veš😉😉
Jadna mica maca 😆 Imala sam i ja takvog bijelog, zvao se Bojan. Jel i tvoj gluh?
Aurora ti si napisala PC, a ja sam automatski mislila da je personal computer, tek sam danas skuzila da je to kratica za premium care, malo sam si tupi-glupi 😅😅
Maslačak zavidim van!! Tu duva i duva 😣😣
Nije. Iako smo mislili da nesto ne stima snjim. Do 6 mj starosti se nije odazivao niti nista.. i odjednom poceo mjaukat i odazivat se.
Imala sam milijun maca al ovaj je bas karakter za sebe.
Ne jebe nikog, voli se kupati, kad prede curi mu nos i sve mili se sljeva niz brkove.. presmijesan je
Mi smo bile vani ujutro 2h i sad 1h.
Kaze muz samo skitamo 😂😂😂
Al danas je bas lijepo, burica,napokon zraka 😄
Lagano radimo svoj park..za sad je tobogan,ljuljacka i pjescanik..do ljeta mislim da ce bit kucica i klackalica-nadam se.
I me ja mislila da je na prodaju veš😉😉
Jadna mica maca 😆 Imala sam i ja takvog bijelog, zvao se Bojan. Jel i tvoj gluh?
Aurora ti si napisala PC, a ja sam automatski mislila da je personal computer, tek sam danas skuzila da je to kratica za premium care, malo sam si tupi-glupi 😅😅
Maslačak zavidim van!! Tu duva i duva 😣😣
Nije. Iako smo mislili da nesto ne stima snjim. Do 6 mj starosti se nije odazivao niti nista.. i odjednom poceo mjaukat i odazivat se.
Imala sam milijun maca al ovaj je bas karakter za sebe.
Ne jebe nikog, voli se kupati, kad prede curi mu nos i sve mili se sljeva niz brkove.. presmijesan je
Hahaha, nasa mljacka dok jede i to jako glasno, a mlijeko prvo s capom prolijeva na plocice i onda lize sa plocica i nosi stvari u ustima ko pas. I također ne slusa nikog, tvrdoglava ko mazga. Znala sam je lupnuti novinama po guzi kad me nije slusala, a ona umjesto da se splasi, okrene se i skoci na mene.
url=https://lilypie.com]
Lagano radimo svoj park..za sad je tobogan,ljuljacka i pjescanik..do ljeta mislim da ce bit kucica i klackalica-nadam se.
To vam je dvorište? Predobro. Bit će pravi park! 😍 Ja sam cijeli život u stanovima. Ima svojih prednosti i to naravno. Ali sad što više razmišljam o budućnosti i obitelji, kućica mi zvuči bolje.
To vam je dvorište? Predobro. Bit će pravi park! 😍 Ja sam cijeli život u stanovima. Ima svojih prednosti i to naravno. Ali sad što više razmišljam o budućnosti i obitelji, kućica mi zvuči bolje.
Dio dvorista,prostor uz kucu,malo mi je nezgodno jer nam je terasa ispred kuce,al tu je jedino popodne hlad da se moze igrat preko ljeta..a palete su postavljene tako da ne odjuri na cestu bas,jer ima tog vrta oko cijele kuce i nema ograde..
Malo je ubrdo teren..al ja se ionako nadam selidbi..pa mi se ne kopa bas to..
Sve ima svoje prednosti i nedostatke,i kuca i stan.
Dio dvorista,prostor uz kucu,malo mi je nezgodno jer nam je terasa ispred kuce,al tu je jedino popodne hlad da se moze igrat preko ljeta..a palete su postavljene tako da ne odjuri na cestu bas,jer ima tog vrta oko cijele kuce i nema ograde..
Malo je ubrdo teren..al ja se ionako nadam selidbi..pa mi se ne kopa bas to..
Sve ima svoje prednosti i nedostatke,i kuca i stan.
Slazem se sve ima nedostatke i prednosti,ja sam prije zivjela u kuci i nisam si mogla zamislit zivot u stanu,a sad zivim u stanu i ok je,jer nije uz prometnu cestu i ima zelenila okolo,al ipak mi fali dvoriste najvise,gdje bi L. mogla pustit da se igra a da nisam stalno uz nju...samo sad neznam kad bi stigla cijelu kucu pospremit kad jedva stignem po stanu l
Prije kad sam cula mame kako pricaju da nista ne stignu napravit nije mi bilo jasno kako to,al sad ih razumijem...sad mi je bitnije otici sa L. van u setnju nego obrisat prasinu po kuci,najbitnije mi je da ona ima popeglano a za nas kad stignem,prije sam to radila kao mora bit sad i odmah,volim kad je sve tip top,al malo sam popustila,bit ce kad stignem
Sortiraj odgovore
Najstariji