Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    18. Siječanj 2018. 14:34

Aurora1611

Jutro 😂😂
    Dena znala sam ja da je PC za premium care pa sam zato i napisala da me cudi da nitko osim mene nije zadovoljan active baby dry! Mozda je zabuna nastala di sam napisala da sam imala pampers PC 1. I bile su mi katastrofa 😂😂 Dena negdje je zabuna nastala 😂
    Spavanje- prasica mala je zaspala u 9, probudila se u 11 i onda do pola 4 jutros smo bile budne 😭😭
    I_me slapica mala preslatka 😍😍😍😍😍
    Diego sretna 4 velika ❤️
    ZABA- meni nije sjelo a inace uvijek par minuta poslije 12 sjedne 😱😱

Aurora da nije tebi Una zamjenila dan za noc

• Romi
    18. Siječanj 2018. 14:40

Barbi13

I mi smo vani😍😍😍😍sunce sija a prasica mala spava😂😂😂😂

Mi smo isto bile vani u setnji skoro 2 sata,i mama je cak uspjela popit kavu sa jednom kolegicom sta je isto rodila par dana iza mene,to je prvi put nakon poroda da sam negdje na nekoj terasi kafica popila kavu,al lijepi je dan,pa steta ne iskoristit vrijeme kad sutra opet dolazi kisa :-(:-(

• Romi
    18. Siječanj 2018. 14:45

Marijana

Dohrana nama su jucer rekli, dakle s 3mj i 3tj da mozemo poceti ako zelimo. Iskreno, ne da mi se jos… a i zbog njega zelim nastaviti samo s dojenjem jos… lijepo napreduje, ne vidim razloga jos za uvodjenjem dohrane. Zato mislim da cemo cekati do navrsenih 6mj. Tan je i moja seka i eno mali je pravi bomboncic.

Ma ja isto ne bi pocinjala sa dohranom do 6 mj.,da je dojim,al s obzirom da je na ad-u jedva cekam da pocnemo sa kasicama,al jos cemo se strpit 2 tjedna,pa krecemo....ja sam se tako veselila dojenju,a na kraju nazalost nula bodova 

• Barbi13
    18. Siječanj 2018. 14:53

I_me

O
    peglat ili ribat kupatilo? 😥

Umirem😂😂😂😂😂😂I me imamo isti problem😂😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    18. Siječanj 2018. 14:53

Romi

Barbi13

Mi smo isto bile vani u setnji skoro 2 sata,i mama je cak uspjela popit kavu sa jednom kolegicom sta je isto rodila par dana iza mene,to je prvi put nakon poroda da sam negdje na nekoj terasi kafica popila kavu,al lijepi je dan,pa steta ne iskoristit vrijeme kad sutra opet dolazi kisa :-(:-(

Grad koji tece😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Leptirica.com

• Barbi13
    18. Siječanj 2018. 14:58

Barbi13

Romi

Barbi13

Grad koji tece😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Bravo za kavicu☕

Leptirica.com

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 15:12

Mi isto uzivamo vani!

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 15:14

Upravo mi sjele pare!

• Dena1009
    18. Siječanj 2018. 15:19

I me ja mislila da je na prodaju veš😉😉
    Jadna mica maca 😆 Imala sam i ja takvog bijelog, zvao se Bojan. Jel i tvoj gluh?
    Aurora ti si napisala PC, a ja sam automatski mislila da je personal computer, tek sam danas skuzila da je to kratica za premium care, malo sam si tupi-glupi 😅😅
    Maslačak zavidim van!! Tu duva i duva 😣😣

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 15:23

E nisam macka iskomentirala,imao srece siromasak! Ja sam imala jednog kojeg je mali susjed zatvorio u vesmasinu...baka nije skuzila..tako da je macak bio u masini jedno sat vremena...poslije malog nije mogao vidjet!
    Dena,i ovdje puse..al obuceni su..pa nek hvataju malo zraka-bure..bolje nego da u kuci budu stalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.