Romi ajme. Ajme. Baš mi je žao. Evo sad mi je suza krenula samo na pomisao da se nešto dogodi mojoj L. 😰😰😰 Ajme. Ne znam, ja mislim da bih ja jednostavno pukla na živce i završila u Vrapču buljit u zid.
Romi grozna tragedija!!! Bas grozno ☹️
Ja odustajem od uspavljivanja, svaku vecer borba s njom do 00 i onda se samo izgasi... 😣
Barbsonda sam ja kokos svaku vecer 😂 idem s P u sobu oko 20:30 i kad on zaspe ja samo ostanem u krevetu. Cekam Kemala pa idem spavati 😁
Nista bez Kemala😊
Mislim da sam zaljubljenja u njega 😂
Jel ga ja jedina ne poznam? 😮😮
Hedg ja isto neznam kako se ti ljudi imaju snage ponovno smijati...divim im se 😑
Mene je tolko ovo sve sa V pogodilo, al opet, mogla sam reci, tu je, ziv je, zdrav je, pa je lakse kako vrijeme ide. Al ovo, nezamislivo....
url=https://lilypie.com]
Romi grozna tragedija!!! Bas grozno ☹️
Ja odustajem od uspavljivanja, svaku vecer borba s njom do 00 i onda se samo izgasi… 😣
Tako je i meni bilo ko i tebi,mogla sam krenut sa uspavljim neznam kad,al nista prije ponoci,pola 2 nekad nije zaspala,i onda vise nisam ni pokusavala...i evo sad se to samo pomaknulo,sad evo ovaj tjedan zaspi oko 10-pola 11,i spava do ujutro...nadam se da ce i tebi tako bit,moja sad ima 3,5 mjeseca
Cure hvala Vam na sucuti...ja sam ko i ti Sretna,inace placem i kad takvo nesto vidim i cujem na tv-u,a sad kad sam to dozivjela evo srce mi puca od tuge,cijelo tijelo me boli i suze samo cure....a ne smijem zbog L.,vjerujem da tim roditeljima koji to dozive jedino Bog daje snagu za dalje,odnosno vjerojatno zive a ne zivi im se...
Romi,stvarno mi je zao.. inace,sve male djece mi je uvijek bilo zao,ali tek sad kad sam postala mama jos vise sam osjecajna.. ne daj Boze,svako zlo neka bude sto dalje od sve djece.. moja A spava a njena mamica je mazi.. zelim ivijek da joj budem ovako potrebna,da uvijek zna da cu biti uz nju i da ce u mn imati najboljeg prijatelja.. 😍
Kiki sretno sutra,saljem dobre vibre da sve bude u redu ~~~~~~~~~~~ako budu trebale kakve vjezbice proci ce i to,bitno da nema krvarenja,ja samo uvijek kazem sve je dobro dok se moze pomoc i izljecit
Romi,stvarno mi je zao.. inace,sve male djece mi je uvijek bilo zao,ali tek sad kad sam postala mama jos vise sam osjecajna.. ne daj Boze,svako zlo neka bude sto dalje od sve djece.. moja A spava a njena mamica je mazi.. zelim ivijek da joj budem ovako potrebna,da uvijek zna da cu biti uz nju i da ce u mn imati najboljeg prijatelja.. 😍
Tako sam i ja jos vise sad osjecajnija,iako sam i prije bila,ali sad znam kakva je to ljubav,i ja cijelu vecer mazim L.,a ona kao da zna da sam tuzna,meni same suze idu ,a ona izvodi neke zvukove,kao nesto cmace pa me nasmijava,nemogu da se ne nasmijem jer je bas smijesna,kao da puse daje tako cmace
Kiki zelim vam sutra uredan nalaz... sretno..
Romi,ah te mrvice.. sa samim mali znakom da im nesto nije dobro te bace na dno,ali isto tako sa tim njihovim nevinim osmjesima te dignu u nebo.. oni su najvece bogastvo.. ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji