Romi nadam se da ce i moja uhvatit brzo neki ritam tako ko i tvoja jer posjedim od njenog uspavljivanja… Bas kao sto kazes, ne bitno u koliko sati krenemo s uspavljivanjem ona je do ponoc ko na baterijama 😂😂
Nisam od turskih serija, jedino sam sulejmana gledala jedno vrime 😂😂… Aurora Morgan, i meni u oku zaiskri kad ga vidim 😂😂😂
Ja nekad nisam vise znala sta da radim s njom u to doba,nemogu se jos igrat s njom,nju uhvati nervoza,za poludit je znalo bit,znala sam ju stavit na krevet i pitat i sta sad hoces da radimo,a ona se smije...mm ode spavat jer ujutro radi,a ja setam...nekad mi se dogodilo da samo osjetim kako mi glava lupa u zid,iza kteveta,ja zaspala a ona gleda,tad me najvise bilo strah da mi ne ispadne iz ruku,reko ja cu zaspat a ona jos gleda....a onda sam rekla dobro ,bitno da si zdrava pa ce proc i to uspavljivanje,tako i je bilo,izdrzi jos malo...drzim fige da ti bude ko i meni
Pacici spavaju..muz spava..ja neznam sto cu sa sobom..nemogu zaspat…sve si razmisljam da ga probudim za jedan na brzinu..
😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hvala Vam cure,prave ste…kao sta je Sanjchi rekla bas kao mala velika obitelj….neke stvari su lakse u drustvu,bile one dobre ili lose
Potpisujem
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Uhh kad vidim sve te tipove..
ja osobno nemam neki tip muškarca, uvijek pogledam lijepog muškarca i zadržim malo pogled 😂😂 ali mene uvijek privuku muškarci s posebnom vibrom bili zgodni ili ne.. kad bih vam napisala tko me sve privukao mislim da bi krepavale od smijeha! Ali evo jedan od tipova koji me privukao sa svojom vibrom je Morgan iz serije Criminal minds ako ju je itko gledao!
Daaaaa. Morgan. 😍😍😍 Od kad ga nema u zločinačkim umovima serija je postala bezveze. -. -
L je zaspala u 10, i to baš topić. Htjeli smo otvoriti pivu da nazdravimo, kao jer je rano zaspala.... I dok sam se otuširala itd. Budna moja mala sovica. Evo sad sam ju polegla, odustajem od pive. Idem spavat. Meni načelno ne smeta njeno kasno uspavljivanje. Jer svi volimo dugo spavati ujutro i piti kavu u miru. A ona nekad uz buđenja za sisanje zna spavati do 10. Samo ne volim ako ju uhvati nervoza jer i ja sam nervozna i sve... 😑
Curke ja danas nikako stici tu k vama...mlatili smo danas po vani😂 nauzivali se sunca i svjezeg zraka.
Bas ste me nasmijale sad s mackom u masini, pelenim u pranju, PC-om i ostalim😂😂😂
Imali smo i prigled danas pa smo rukomet gledali i tak😊
Sad ne mogu spavat...al rekli su kisu pa cemo sutra nadoknadit😂
Idem sad spat jer nisam u stanju vise tipkat...cujemo se ujutro😘
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Romi totalno te razumin, tako bi i ja legla je na nasrid naseg kreveta i luda vise ne bi znala sta cu a ona bi se pocela smijat... Sinoc sam je nakon sto je pojela dala muzu da je uspava pa je poludio nakon 15min, veceras sam mu je opet dala al je bilo lakse vcrs
Hedgehog ja ni ne znam da njega nema 😱😱 di ti gledaš seriju?
Na netu. Mislim da se sad u Americi prikazuje 13.ta sezona. I svake srijede je nova epizoda, pa se već u četvrtak može skinuti/gledati online. Tijekom čuvanja trudnoće sam se navukla na hrpu serija. Sad mi je ostalo još par koje pratim. Čak znam si narihtat seriju pa kad dojim gledati. Pogotovo u dane kada sam doslovno 0-24 prištekana. -. -
Nije moj tip, ja inace ne volim klasican tip miskarca, crn, tamnoput i visok. Mene su uvijek privlacili njezniji svjetloputiji muski, pa cak i plavusani. Moj tip je totalno Patrick Jane aka Mentalist.
E da.. on ima ono nesto 😆😊
Sortiraj odgovore
Najstariji