Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    18. Siječanj 2018. 19:41

Sanjchi mislim da onda ima sluzi, ali nisam sigurna. Iskusne mame ce znati bolje 

• Romi
    18. Siječanj 2018. 20:15

Sanchi zaboravila sam ti reci da ti je L. prava šarmerica,već sad ima neke poze,jadni ti dečki u njenoj blizini,preslatka je...i već sam par puta primjetila da imamo neku istu robicu ,vidim da si sad dobila ove jednobojne pamučne majice iz Hm a,i mi smo nedavno dobili takve,opet će biti iste 

• Romi
    18. Siječanj 2018. 20:20

sanjchi255

Hocu evo idmaram upravo, Barbs😁
    Nego majke, kako razlikovat proljev? Msm stolica im jr svima jos mekana pa kak da onda znam jel to proljev il?

Moja L. često ima rijetku stolicu,pa sam pitala pedicu za to,jer sam mislila da ima proljev,ali mi je rekla ako je stolica onako kao rijeđa pasta neznam kako da ti to objasnim drugačije,uglavnom rekla je da je to u redu,da nije proljev,proljev je kao dosta rijedak i vodenast,makar se meni čini da je nekad i tako,al sljedeća stolica joj bude ok,pa nisam nikad išla nikud za to.

I_me
    18. Siječanj 2018. 20:22

Šlapa ima prvi madež 😊😍
    Na lijevoj ruci ispod lakta 😆

• Romi
    18. Siječanj 2018. 20:27

Cure ja sam tako žalosna,dobila sam tužnu vijest da mi je umro od bratića sin koji ima 13 god.,do pred 2 tjedna je bio zdravo dijete i nakon nove godine dobio je temp.,i na kraju meningokok,od toga meninongokoknu sepsu i danas je umro,prestrasno,a tata mu je umro prije 3 godine od karcinoma i danas on.Gledala sam to dijete skoro svaki dan kako raste i igra se s mojim nećakom i sad ga nema,nemozeš vjerovat da se to događa.  

barbs
    18. Siječanj 2018. 20:40

I me, uuuu, prvi madez 😍😍😍
    Kiki, drzim fige da je nesto prolaznoooo... i da se nece to nastaviti jer ja sam KO-MA... evo spava mi se za pop* a osjecala bih se ko kokos da sada idem spavat a jedva stojim na nogama 

barbs
    18. Siječanj 2018. 20:48

Romi, aaajmeeee, nisam ovo smjela procitati 
    Mamisita, jako lijepe stvarcice si sincicu kupila 😊

• Romi
    18. Siječanj 2018. 20:58

Barbs meni srce puca od tuge,a nesmijem pokazat,ipak me moje dijete treba....ja neznam kako to roditelj prezivi,ako je meni ovako tesko nemogu zamislit kako je toj mami

• Dena1009
    18. Siječanj 2018. 21:00

Romi bas mi je zao, jadna majka, zelim joj svu snagu svijeta ❤
    Sanjchi ja sam to jednom mami spomenula, pa je rekla, dok je proljev da je vodenasto i da leti stalno, znaci, ovo mekano sto ima dva puta dnevno je normalna stolica.
    Madez oni ze formiraju kasnije? To nisam znala, nisam nikad ni razmisljala o tome.

url=https://lilypie.com]

• Romi
    18. Siječanj 2018. 21:02

Barbs stavit cu se na popis  za snahe,samo ti moram prvo  pokazat svoju L.,ti ces biti dobra svekrva,nekako to znam...Diego ti je prezgodan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.