Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    06. Siječanj 2018. 10:13

Kiki - ma joj, sigurno to svi pomisle za prvo dijete.  Što sam ja sve radila i dan danas kad smo kao već uhodani brljavim. Jel gladna jel umorna. Toliko puta sam joj pokušala ugurat sisu u usta na silu  jer sam mislila da je gladna. A ona neće i vrišti još više, pa je naravno moj zaključak uvijek bio: sigurno je pregladna pa dok ona skuži da je to sisa i da iz nje ide mlijeko... A ono dijete nakon 5 minuta prdne i prestane plakat. XD xD XD. A da ne pričam o nošenju ili položaju za podrigivanje... Toliko smo pretumbali to dijete dok nismo našli položaj koji joj odgovara... Ali tješim se da svi prvorođenci to moraju proći...😎

[OBRISANO] 06. Siječanj 2018. 10:43

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    06. Siječanj 2018. 10:48

Mi smo na uzv kukova išli s mjesec dana.
    Roditeljske greške - i ja sada uočavam što sam pogriješila, al mislim da je to normalno a pogotovo s prvim. Ne krivim se jer mislim da sam napravila sve što sam tada smatrala da je najbolje. Na greškama se uči, bit će lakše za drugo 

• sretna
    06. Siječanj 2018. 11:01

Mamasita uzivajte!! 😙

barbs
    06. Siječanj 2018. 11:01

Juuutrooo 😘😘😘
    Znaci, Treca, dobre su te silikonce zlice?? Tj. ono sto si postala? Ja to nisam vidjela kod nas... mozda i jesam al nisam bas gledala jer me do sada nije zanimalo ali izgleda zgodno.... Pa bih rekla muzu da naruci s ebaya..
    E i narucila sam si torbu za pelene i bocice itd 😍😍😍 Dugo sam ju htjela ali do sada nije bila na popustu... 

barbs
    06. Siječanj 2018. 11:02

Sanjchi, bas je slatka! 😘
    Violeta, uuuu, kuma je nesto predivno 😍😍😍😍 Naravno, ako ostanes s njom najbolja do kraja zivota eeeee to je ono pravo 😍😍😍😍😍😍 
    Greske-uuuufffff, dalo bi se o tome pisati ali svaka mama, tj. roditelj radi najbolje sto moze za svoje dijete i kako zna... i svi smo od krvi i mesa... grijesimo svakodnevno... 

• sretna
    06. Siječanj 2018. 11:02

Ova zlicica sta je treca sreca stavila meni nije nesto..realno, sta ce mi to. Meni je jednostavnije normalno davat iz zdjelice nego stiskat non stop. A i kako nikad nisam miksala kasice, tko zna dal bi uopce hrana prosla kroz taj otvor

barbs
    06. Siječanj 2018. 11:04

Dena, sretnih 4 mj!! 😘😘😘
    Sanjchi, super L napreduje 😘 

• sretna

Cekam da se P probudi da ga nahranim i idemo van malo

barbs

Sretna, hm da... menu je frendica preporucila da ne miksam nego gnjecim zlicom da se kasnije lakse privikne na krutu hranu??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI