Kiki - ma joj, sigurno to svi pomisle za prvo dijete. Što sam ja sve radila i dan danas kad smo kao već uhodani brljavim. Jel gladna jel umorna. Toliko puta sam joj pokušala ugurat sisu u usta na silu jer sam mislila da je gladna. A ona neće i vrišti još više, pa je naravno moj zaključak uvijek bio: sigurno je pregladna pa dok ona skuži da je to sisa i da iz nje ide mlijeko... A ono dijete nakon 5 minuta prdne i prestane plakat. XD xD XD. A da ne pričam o nošenju ili položaju za podrigivanje... Toliko smo pretumbali to dijete dok nismo našli položaj koji joj odgovara... Ali tješim se da svi prvorođenci to moraju proći...😎
Mi smo na uzv kukova išli s mjesec dana.
Roditeljske greške - i ja sada uočavam što sam pogriješila, al mislim da je to normalno a pogotovo s prvim. Ne krivim se jer mislim da sam napravila sve što sam tada smatrala da je najbolje. Na greškama se uči, bit će lakše za drugo

Juuutrooo 😘😘😘
Znaci, Treca, dobre su te silikonce zlice?? Tj. ono sto si postala? Ja to nisam vidjela kod nas... mozda i jesam al nisam bas gledala jer me do sada nije zanimalo ali izgleda zgodno.... Pa bih rekla muzu da naruci s ebaya..
E i narucila sam si torbu za pelene i bocice itd 😍😍😍 Dugo sam ju htjela ali do sada nije bila na popustu...

Sanjchi, bas je slatka! 😘
Violeta, uuuu, kuma je nesto predivno 😍😍😍😍 Naravno, ako ostanes s njom najbolja do kraja zivota eeeee to je ono pravo 😍😍😍😍😍😍
Greske-uuuufffff, dalo bi se o tome pisati ali svaka mama, tj. roditelj radi najbolje sto moze za svoje dijete i kako zna... i svi smo od krvi i mesa... grijesimo svakodnevno...

Ova zlicica sta je treca sreca stavila meni nije nesto..realno, sta ce mi to. Meni je jednostavnije normalno davat iz zdjelice nego stiskat non stop. A i kako nikad nisam miksala kasice, tko zna dal bi uopce hrana prosla kroz taj otvor

Sretna, hm da... menu je frendica preporucila da ne miksam nego gnjecim zlicom da se kasnije lakse privikne na krutu hranu??

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji