Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    18. Siječanj 2018. 16:25

Romi

Prije kad sam cula mame kako pricaju da nista ne stignu napravit nije mi bilo jasno kako to,al sad ih razumijem…sad mi je bitnije otici sa L. van u setnju nego obrisat prasinu po kuci,najbitnije mi je da ona ima popeglano a za nas kad stignem,prije sam to radila kao mora bit sad i odmah,volim kad je sve tip top,al malo sam popustila,bit ce kad stignem

Potpisujem... Kod mene ovisi kako imam volje... Ponekad mi se jednostavno ne da raditi nešto po kući, a imam vremena... jednostavno mi se ne da 

Maslačak, wwwwaaaawwww, mi imamo ljuljačke još otkad je moj muž bio mali  I ja planiram da mu napravimo park 

Suncokretica
    18. Siječanj 2018. 16:27

Evo nas u drugoj šetnji danas. 
    Dakle sad imamo novu foru, mama hodaj i nemoj stati inače se budim i plačem 
    Ručak sam skuhala do pola i opet smo izašli van, nadam se da joj to neće biti navika jer inače neću ništa stići... 

I_me
    18. Siječanj 2018. 16:56

Dena1009

I_me

Dena1009

I me ja mislila da je na prodaju veš😉😉
    Jadna mica maca 😆 Imala sam i ja takvog bijelog, zvao se Bojan. Jel i tvoj gluh?
    Aurora ti si napisala PC, a ja sam automatski mislila da je personal computer, tek sam danas skuzila da je to kratica za premium care, malo sam si tupi-glupi 😅😅
    Maslačak zavidim van!! Tu duva i duva 😣😣

Nije. Iako smo mislili da nesto ne stima snjim. Do 6 mj starosti se nije odazivao niti nista.. i odjednom poceo mjaukat i odazivat se.
    Imala sam milijun maca al ovaj je bas karakter za sebe.
    Ne jebe nikog, voli se kupati, kad prede curi mu nos i sve mili se sljeva niz brkove.. presmijesan je

Hahaha, nasa mljacka dok jede i to jako glasno, a mlijeko prvo s capom prolijeva na plocice i onda lize sa plocica i nosi stvari u ustima ko pas. I također ne slusa nikog, tvrdoglava ko mazga. Znala sam je lupnuti novinama po guzi kad me nije slusala, a ona umjesto da se splasi, okrene se i skoci na mene.

To i ovaj radi.. npr.. mazi se samo kad se njemu mazi..odma grize cim ga pipnes, smijes ga mazit samo kad se njemu mazi.. al glavni je u selu.. proslo ljeto mi ga susjed dovezao kuci, bio je u maslinama s njim. Uso mu u auto,zavukao se iza a ovaj nije skontao.. bio snjim u polju par sati i kad je covjek zavrsio u maslinama vratio ga kuci 😂😂😂
    Jako se voli vozit u autu,ko pas hoce glavu van i sve promatra 😂😂😂. A po ljeti mu je glavna zanimacija spavat na mom autu na krovu i donosit mi ptice pred vrata.
    A kad idem sa psom u sparoge u sumu onda on ide za nama..
    😂😂😂

Aurora1611
    18. Siječanj 2018. 17:21

Romi ne znam sta bih ti rekla, to se prije događalo ali 1 u mjesec dana a sad se dogodilo 3 noci za redom pa je jednu odspavala pa evo sad vec 2 noci opet za redom.. najžalosnije je to sto ona ni po danu ne spava pretjerano! Najduže sto spava je to kad zaspe oko 3 i probudi se oko pola 7,  onda idu dvije ture po sat, sat i pol a sve ostalo je pola sata, do navecer

• Srnac
    18. Siječanj 2018. 17:58

Maslacak divota 😍
    I me ajme smrzla sam se za macu u masini..sva sreca da si pogledala. Strava!
    Jednom sam isla brati sparoge i nisam ubrala ni jednu 😀 ja to jednostavno ne vidim!
    Iskusni kazu da kad ih "pocnes vidjeti" onda ih uvijek vidis.
    Kuca i stan imaju i prednosti i nedostatke..mi smo u kuci i bas sam sretna zbog toga. Na proljece cemo uređivati terasu i dvoriste i bas se veselim tom vanjskom prostoru sto zbog T sto zbog psa.
    Ciscenju naravno nikad kraja. A za ciscenje sam bas lijena. Ipak pospremam jer me nervira kad nije sve na svom mjestu ali ni blizu koliko bi da imam vise vremena. No sto je tu je.
    I mi smo danas odradili jednu lijepu setnjicu i sad cekamo frendove.
    Idem peci muffine😘

• Srnac
    18. Siječanj 2018. 17:59

Sanjchi jako lijepa robica. L je uvijek stajlish 😍
    Za curice zbilja ima svega.

luce <3
    18. Siječanj 2018. 18:55

Hedgehog ja sam nju isla par puta nakon podoja promijenit jer se bila ukakala, al svaki put se toliko ispovracala da je ne diram bar sat do sat i po nakon podoja jer uvik povrati... Uglavnom joj mjenjam pelenu prije podoja, do sad joj je guza bila bez ospia tako da joj ne smeta kad bude malo ukakana...
    Navecer ona meni odspava 6-7sati u komadu tad je ne budim da bi joj minjala pelenu, a i prestala je kakat navecer tako da... Sto se sisa tice u tom periodu, u pocetku bi mi se pripunile i onda bi me to probudilo pa bi se izdajala al sad je pristalo... Valjda se uspostavila ponuda i potražnja
    I_me koliko je strasno to za micicu toliko je i komicno 😄

barbs
    18. Siječanj 2018. 19:03

Sanjchi, odmaraj malo! Tek si se oporavila! I super za robicu! 
    Srnac, tako je... i ja isto se trudim da izgleda uredno... danas sam si npr zacrtala da ću počistiti kupatilo kad ono, nemam snage... neispavana sam... umorna... imam feeling da će me neka prehlada zderati jer me i grlo nekako bolicka... možda kasnije, kad Diego bude zaspao..
    Ja sam živjela u stanu, ali lijepo je kad imaš ogromno dvorište... ma ne mora ni biti ogromno, samo da ga imaš..
    Idem se malo pozabaviti Diegom dok ge dođe vrijeme spavanja, mada je on sada dosta miran, al' duda palac 

barbs
    18. Siječanj 2018. 19:04

Suncokretica

Evo nas u drugoj šetnji danas.
    Dakle sad imamo novu foru, mama hodaj i nemoj stati inače se budim i plačem
    Ručak sam skuhala do pola i opet smo izašli van, nadam se da joj to neće biti navika jer inače neću ništa stići…

E sad bi ti još i stajala 

Kiki156
    18. Siječanj 2018. 19:38

Bok cure! 😘 
    Moj malac vec spava, u 18 smo ga kupali, u 20 do 19 jeo i u 19 zaspao 😂 
    Prosla nam je noc bila s budenjima svaka 2 sata, NADAM SE da ne to samo slucajnost i da ne pocinje ono nesto sa spavanje sto je trenutno kod vas Barbs 😴😴😴😰
    Cukrice su premedene i Lucija je dobila super robicu ☺️
    Danas smo se s V igrali "ide mama", tata ga drzi a ja kao trcim prema njima i smijem se, e mali je vristao od smijeha, bas se onako iz dubine duse smijao 😍😂 
    I mi smo bili u setnji, ovaj put sam ga stavila u kosaru i bio je dobar! Nije uopce plakao i cak je i odspavao. E presretna sam bila, jos je bilo predivno i suncano ma milina! ❤️
    Meni je jedina mana kuca izolacija, barem tu u Zg, malo je prostora u gradu gdje mozes imati kucu s dvoristem pa fali sadrzaja, ali mi je inace kuca odlicna za obitelj! Koliko sam puta pomislila da smo bar u kuci i da imam dvoriste u koje samo izadem i na zraku sam! Mi zivimo medu zgradama, bez previse zelenila i s ful malim balkonom... Kroz koju godinu cemo seliti i bas smo pricali i o kucama al je mana ta izoliranost. Meni je idealan kvart Vrbani 3, novi vrtic, nova skola, Jarun preko puta, shopping centar, hrpa mladih obitelji s djecom, ma idalno al cijena kvadrata brutalna pa sad...vidjet cemo.
    Sutra nas ceka ona pregled, molim Boga da sve bude dobro! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bas sam nervozna i uplasena 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.