Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    24. Veljača 2016. 07:21

Hahaha cvarak sad sam se nasmijala gleda ko sokool!! Poznato mi je, evo budan je vec pol sata i vrti se po krevetu pokraj mene a ja citam vase kom s fejsa  dpbro je spavao, zaspao u 10, budio se u 11 pocickao i odspavao do pola 5, i onda sad u pol 7..
    I M grebe po jastuku tj kaj mu je pri ruci.
    Branchi ja sam M dala kasicu od sljive prekjucer i valjda je pregusta i on ti se jadan zacrvenio, faca ko da se gusi oci crvene, panika me ulovila btzo sam ga digla i okrenula trbuhom prema dolje (ko avion) i isplhunuo je sve van.. Mislim da tesko da se zagrcnu jer imaju taj refleks da odma pljuju van, mislim sve je moguce, al ne daj Boze :)

jahanara
    24. Veljača 2016. 08:05

Jutro cure!

Ima nas jos budnih ranom zorom😂😂 

Oliva i nama se dogadja da su sakice stisnute a palac unutra, i to najcesce kad je gladna pa pocne sisati pa ih u pocetku tako ukoci pa pomalo otpusta kako sisa. I kad je na trbuhu, dugo dugo treba da ih opusti i malo ispruzi. I mene to bas brine kao i vas.

A sto se tice grebanja nokticima, hahahah i moja grebe kao mali mis😂
    A nokti rastu hvala Bogu tako brzo da bi ih mogla komotno rezati svaki dan.

I ja se bojim zagrcavanja, ajme meni. Neki dan joj je muz davao piti na TT salicu i bas se zagrcnula. Ona se iskasljala i osmjeh odmah na licu a ja umrla od straha.

Danas su nam 4 mj, kako je to brzo proletilo. Imam osjecaj da sam je jucer rodila.

Lela29
    24. Veljača 2016. 08:08

Jutro ekipa! Mi smo od 7 budni. Imala je dobar spavanac, od 21 (otprilike) do 7, uz dva buđenja i klopanja, brzo je zaspala, pa me nije toliko umorila. Ulazim jutros na fb, 0 notifikacija, a odjavila sam se kad je bilo najuzbudljivije hahahha...nije jadan moga pohvatat sve, pa otkaza poslušnost :D

Nadam se da neće bit kiše, da malo prođiramo, uživajte!!

Sova5
    24. Veljača 2016. 09:02

Jutro svima. 

Moj mali isto na desnoj šakici kad ga stavim na stomačić stavlja palac u šaku i sada smo dobili vježbe i za šakice, pa to radimo. Ali vjerujem da se nemate šta brinuti ako vam prdice nisu ništa rekle. Moguće da i ako im je promaklo, a nečeg ima da je to onda toliko minorno da će se samo ispraviti. Čak je i nama fizijatrica rekla da možemo birati hoćemo vježbe ili ne, jer bi to na kraju samo došlo na svoje, ali malo kasnije. Naravno da sam ipak odabrala vježbice. Ne želim ništa prepustiti slučaju.

Mi isto imali dobru noć. Zaspao u 19:30, pa do 7:30 uz 3 buđenja. Eh, a prvo buđenje je bilo nakon 5 sati. Cure, moje cice su bile (obje) pune kvrga. Onako ko grozdovi  Mislim, samo je 5 sati prošlo... Pa šta ću ako krene spavati noć?! Tuširat se i razbijat kvrge? Onda je bolje da se budi. Curke koje doje i čije bebe odvale puuuno duže od 5h, jeste imale problema i kako ste ga riješile?

Branchi
    24. Veljača 2016. 09:18

Jutrooooo 😊
    Kris super si se sjetila za polozaj...pamtim 😀

Mi najon budjenja nakon sat pa sat i pol napokon u kundacu odvalili 5 sati uz jedno nunanje nakon 2 sata...nije plakao niti otvorio oci, samo puno jamrao i sprdio se cim sam ga digla pa nastavio spavat 😀 onda se probudili oko 5 i nesto, malo papali pa ga je tata uzeo u 6 da se poigraju, a ja odspavala do 7....onda jos 5min papanja pa sko skupa odspavali do 8 i nesto sitno....
    Meni je isto jedna cica bila ko kamen ujutro ali je jan to brzo rijesio hheeheh

Bas su ga prvih par spavanja mucili prdci, siroti 😑

Ovdje opet glupa kisa, nadam se razvedravanju kasnije

kris555
    24. Veljača 2016. 09:28

I kod mene kisa nis od setnje..
    Oliva meni sad M odspava tak po 5-6,h zna bez cicanja a prije tjedan dana je cicao svaka 2h.. Uglavnom se to samo izregulira i sad mi nisu kvrgave al prvu noc mi je cica ko da sam silikone ubacila, tvrda mlijeko curi kvrga na kvrgi al je on to posisao tak da nisam nista.. Jedino kad se tusiram prevrntivno malo izmasiram za svaki slucaj :)

Bumbo0809
    24. Veljača 2016. 09:34

Jutro mamasite :) mi smo budni od 7h...a mis se budio 6 puta sinoc.. Tako da je preksinoc ipak bilo neko cudo 😂 nisam se ni nadala da ce nastavit onako spavati!
    Uh odmah mi je lakse kad i vasi tako grebuckaju, ja se bas prepala..

Lela,znam na sto mislis 😁😁 i moj tako kao morski pas s raljama napada mene najvise (al i moju mama i baku). Prekomican mi je tad! 
    Kod mene ne pada misa,al baaas puse pa opet ne mozemo vani :/ 

Kiara odlicno za osmijeh! Taj zvuk mi je melem za usi 💜

flora2
    24. Veljača 2016. 09:59

Dobro jutro! Evo mi bili budni od 7h pa je mišić upravo zaspao. Imali smo čak dvije dobre noći za redom, neću previše o tome jer ću ureći hahah Stvarno ne znam o čemu ovisi kakva će biti noć jer su nam dani više-manje isti. Jednako se umori i ide spavati 20h-22h.

Noćas je bilo strašno nevrijeme pa sam ga vratila meni u krevet. A toliko se borim da bude u krevetiću. :D Jednostavno mi bilo žao da bude sam kad rolete toliko udaraju. :D

Cvarak
    24. Veljača 2016. 10:04

E jel vi proucavate kakicu?! Recete da sam luda al ja svaku kakicu moram dobro pogledat i proucit ko da je neznam sta! Al u zadnje vrijeme stalno nalazim dlakice kak sve trpa u usta ,i kosica joj pada pa zvace moju majcu kad ju nosim...a igracke joj na dan operem jedno 100puta. Strah me da joj nekaj nebude?! 🤔 Kosu stalno vezem i najradje bi si maramu na glavu stavila jel me stalno pocupa i stalno gledam dal ima kakve mucice,dlakice po rukicama ili sebi jer mrzim te dlake!! Fuj fuj!! 

Sova ma sisu sam daj malcu da posisa bude to ok. Il se malo sam izdoji da ti popusti napetost!

Branchi
    24. Veljača 2016. 10:12

Cvarak nemoguce je izbjec te mucice, dlake itd...oni su sad vec veci, imunitet je bolji, a i bolje je da nije sve sterilno da im se imunitet bilda, mogu to oni podnjeti...malo vise jedino pazim na svoju kosu jer ne bi bas da to guta pa da mu zapne u grlu, a poprilicno mi pada 😑

Svaka 2 dana perem igrackice, u biti prokuham ili prelijem prokuhanom vrucom vodom..ti ih bas u masini peres?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.