Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    23. Veljača 2016. 20:41

Ma znaju nekim vampirićima i prvo gornje trojke izrast.. 😊😊

Bumbo ako sam dobro skužila o čemu pričaš mislim da je to sasvim normalno..onako recimo u jednoj ruci čuva igračku, a drugom je kao čupka? Moja svašta nešto radi s rukama 😄
    Kad smo kod tog ja sam fakat mislila na sljedećem pregledu kod prdice pitat da joj malo bolje pogleda ima li hipertonus, meni je to malo čudno od njenog rođenja..i baš sam je danas promatrala u kolicima kak se grči (podigla sam joj blago naslon da malo gleda), ona stisne šakicu (naravno palac unutra 😒) i još se nalakti tako, skroz nagne glavu naprijed i tako kao i grču stoji po 20 minuta, nikako je ne mogu vratit..to nije s cijelom tijelom, nego recimo gornjom polovicom, rukicama i trupom..tak jako isto igračke primi i trga..već je neke i pokvarila..i ovo što se ful rano počela okretat i to..ne znam, baš se mislim da nije malo pokočena u biti 😣😣

A blw već smo nešto i pričale o tome..ja isto neću tako jer me strah gušenja, iako ne znam je li strah opravdan 😝 znam da je cvarak rekla da će tako možda hraniti svoju buhtlicu.. :)

Kiara5
    23. Veljača 2016. 20:46

Ljudi moji Kiarica se glasno nasmijala i to vise puta!!!! 
    Tako sam happy!!!!!!

Bumbo0809
    23. Veljača 2016. 21:03

Mislim da smo se skuzile Oliva :) 
    Da to.. I jos npr kad ga stavim u krevetic navecer na bok,a on jos ne zaspe, onda tako grebucka plahtu...
    I ja sam ti se puno plasila tog hipertonusa,al valjda bi prdice primjetile.. Iako pitaj za svaki slucaj, bolje je sprijeciti nego lijeciti..
    A i G ti to radi kad mu blago podignem naslon u kolicima cijeli se on grci i podize (iako ne radi to ni priblizno dugo kao tvoja B).
    Mozda je samo ona dosta napredna! :) 
    A i to za takvu vrstu hranjenja sam veliki trtaros.. Mislim da cu to poceti tek kad bude imao zubice,a ovako dok je jos krezub nista od tog :)

kris555
    23. Veljača 2016. 21:04

Oliva ovo kaj kazes moj isto nekad zna onak ko da tuče igračku, primi jednom rukom a drugom mlati po njoj hahahah i slozi neku facu cudnu ko da je ljut.. ne znam valjda je sve normalno, isto sam se zapitala jel sve u redu..

bravoo za kiaru!! :)) nema sladjeg neg kad se smiju na glas :D

flora2
    23. Veljača 2016. 21:06

Ma dosta sam proučavala blw pa planiram povremeno dati D. krišku nekoga voća ili povrća bar da se igra s time. Mada mi nikako nije jasno da se do 6 mj. inzistira na isključivom dojenju, a onda čim navrši daje im se sve sa stola :D ne mogu to baš zamisliti, ali planiram davati veće komada pa ćemo vidjeti..

Cvarak
    23. Veljača 2016. 21:27

Ja cu pocet sa kasastim al cu tak kak je i flora napisala davat al vj kad bude sjedila ... Vidit cu kak ce ic ... Jos nista neznam mislim da cu probavat sta kako i nju osluskivat pa cemo vidjet. Budem vas izvjestavala.

Oliva4
    23. Veljača 2016. 21:57

Kiara odlično! To je tako predivno 
    Bumbo da, hhahaha i moja grebe po madracu i kauču..hahah..krepajem od smijeha na to 😂😂 još kad joj nokte ne odrežem ko mače malo 😄😄
    Da..pitat ću za svaki slučaj, iako ona to svaki put gleda, baš sam skužila, ali možda joj promaklo..rekla mi je samo da joj ispravljam šakicu desnu jer ju skuplja s palcem unutra i da joj desnu ruku vraćam kad je uz tijelo pruži na trbuhu..a mislim se ako i ima da nije tako jako izraženo pa valjda neće biti neki bed :/

Kris a moguće da su to male mlatilice..budući glavni razbijači u kvartu 😂😂

Lela29
    23. Veljača 2016. 22:10

Kiara, super za mini kiaru, sad će sve više i više bit toga..

I moja stalno nešto grebe, madrac, plahtu, mene :D
    Nevezano za temu razgovora, sad joj je fora žderat i žvakat mene, sestru, moju mater (muža neće) kad je gladna, napada ko morski pas, zine i traži di će ugrist i posisat.. hahahha to moram jednom snimit, svaki put se svi odvalimo.

Moja Ema i večeras zaspala bez problema, malo papice, malo maženja, spustim je ja u krevetić, ona nastavi spavat.

Branchi
    24. Veljača 2016. 00:50

Kiara super za smjeh, to je nesto najsladje za cut 💕

Mi cemo krenuti sa kasastim ali sam dogovorila s prdicom da nam sve objasni i kako i sta napraviti ako dodje do zagrcavanja itd, da budemo spremni na sve...jer se uzasavam toga

Jan isto grebe, nekad se izvija, nekad bas zasora igracke 😀 znaci jesenske bebe su i bully-i 😂 isto se nadam da bi prdice skuzile da nesto treba vjezbat, ali bolje pitat, ja cu isto

Lela super za spavanac, mi se borimo danas 😡

Cvarak
    24. Veljača 2016. 06:58

Mi smo sr nesto stalno budili i evo u 6 gledako sokol!!! A ja bi takooo spavala....navecer do 23 nemogu zaspat a ujutro bi do 10uff

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.