Isprobano i topli rucnik i gusti! Gusti nam nikad nije pomogao, rzcnik jednom. Ma vec sam se zalila i pisala o ne kakanju ovdje, al dosla sam se opet pozalit jer bi se obicno pokakala taj dan kad bi ja pisala da ne kaka😂
Ma.malo je reci avion 😛😂😂
Jahanara, drzim fige da se onda i danas pokaka! 😆😆
Moram se pohvaliti.
Tiani je bronhitis puno bolje i vise ne moramo ici u bolnicu nego joj dajemo ventolin doma.
I muz mi je za rodjendan poklonio masazu koju sam danas iskoristila. Sat vremena uzivanja i ne razmisljanja o djeci.
I dodjem doma a muz lud. Malena nece zaspati osim na rukama. Cim ju spusti ona ko sova.
Ja legnem pokraj nje na kauc,pricam joj, mazim celo i zemska zaspi.
Hello zene..
Netko je pitao za bio gayu... Ja je dajem jos uvijek...kazu je je dobra za imunitet pa cu joj je davat bar do 6. mj... Vidjet cemo...
Inace kod nas se stanje sta se tice spavanja malo promjenilo...vise ne ide spavat u 23-pol noci nego vec 3 noci zaspi oko 22 i spava do jutra do 8 onda jede i opet zaspi do 10-11 ujutro...sad neznam jel to tako slucajno ili je konacno pocela ic ranije spavat...necu se prerano veselit...
Nego...svi kazu da prvi zubici izbijaju donje jedinice...a ja jutros napipala gore na jedinici kao neki vrsak ostri...pretpostavljam da je to zubic...vidjet cemo kroz koji dan... Ce bit moj mali zekic.. ❤
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarice, čula sam da i gornje jedinice nekom prije niknu, imat ćeš zekana, preslatko!
Mi smo uspili dobit raniji temin u bolnici, za tjedan dana idemo! jupi jee
Anci super za masazu 😊 ja sam isto bila neki dan i planiram ic 1x mjesecno...to ce mi bit glavni izlazak 😀
Sanjarica super za malog zecica 😬😬😬
...lela odlicno za pregled, svaki dan prije je dobrodosao...cekamo izvjestaj 😊
Cure, sta vi mislite o onom blw nacinu prehrane beba????
Meni je to malo nezamislivo!!
Cure jel iti 1 bebica kao nekaf stisce i ispruza saku po par puta (tipa dok doji, kad udara igracku-ne kad je hvata..hvata sve okej odavno. Npr.u jednoj ruci drzi igracku,a drugom je kao dira stiskajuci saku i ispruzajuci)
Nzn kako bi objasnila, malo san tudum :/
Meni muz govori da umisljam itd,a meni to nekako cudno...to je prije nekih 10 dana) morat cu snimit ako uspijem
lela super za termin!! :) bude se to brzo ispravilo ;)
kiara ja sam isla prvo guglat da vidim kaj je to hahah pa ne znam, mislim da cu ja ipak kasice davat.. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji