Jutro mamice!
Stvarno, di je Ryanne???
...mi imali bas dobru noc...prvo 3 sata u kindacu na ledjima uz malo mog nunanja na pola, pa 3.5 u kindacu na trbuhu i onda jos 2 u krevetu...budni od 6 ali fino se naspavao...ja nisam mogla zaspat neko vrijeme al ok .....i dobro smo spavali ali sam opet sva polomljena jer vise ne zaspi uz cicu nego ga jos nunam poslje nekih 20min, pol sata...je da tak cvrsce zaspi, ali....
Kako ste vi corile?
...opet glupa kisa u zg 😡
Jutro mame!
Osjećam se kao da me vlak pregazio više puta. Bole kosti, bole mišići, ma sve živo, čekam da me počne boliti i kosa kao što je čvarak rekla. Ujutro kad se dižem iz kreveta izgledam ko neka stara bakica od 90 god koja ne može stati na noge.
Plavojka mi smo prestali za biogaia kapima sa 3 mj jer smo koristili one sa vitaminom d. nisam ništa postepeno, kad smo potrošili biogaia drugi dan sam joj dala plivit d.
Mame čije su bebe imale problema sa kakanjem, kod vas se to izreguliralo ako se ne varam? mi smo došli na razmak od neka 3-4dana i evo danas nam je 8. dan bez kakice. muči ju to jako jako, a ne pomaže ni vježbice, ni onaj položaj za kakanje, ni masaža ni kupka ma ništa. jedva čekam da počnemo kakati redovno.
Jutro mame! Mi budne od 6:15, sad je opet malo zaćorila.
Plavojka, ja sam svojoj davala mozda mjesec dana biogaiu, naglo sam prestala, potrosila bocicu i to je to. Nadala sam se da će joj pomoć oko velikih problema sa nezrelim crijevima sto je imala, nije bilo ucinka, pa nismo nastavile.
Bumbo, nikad nije kasno za polaganje 😉
Js svojoj ponekad namjerno dam istu sisu 2 puta, al samo po noći. Kad je prepunjena, ne moze je uhvatit kako triba, pa se naguta zraka, a dok ja izdojim malo, ona se unervozi, pa to napravim kad opet zaspe. Onda joj dam kad se probudi da to rijesi do kraja. Kontam bolje tako, nego da je muci zrak u noći.
Branchi, pa jos malo i jan će odvalit cijelu noć 😃😏
E, zaboravih napisat, svoju sam sinoć stavila u krevetac prije nego je cvrsto zaspala, nije se probudila. Oko 20:30 pojela, malo se vrtila, kunjala na meni, nakon uru je stavila u krevet, u 2 se probudila, vidit cemo veceras jel to bila samo sreća. Inace bi je bar do 22:30 nunala, jer cim je spustim, ona ko sova, pa sam uvik cekala da zahrce 😅
Jahanara, moja jos nema neki ritam za kakicu, nekad je to svako treći dan, pa onda zareda par dana... najvise 6 dana nije kakala, gusti od jabuke i breskve nama uvik pomogne.
Jutro
Mi isto dobru noć imali. Zaspao u 20h, pa prvo buđenje u 00:30 (i to smo muž i ja provjeravali jel diše pa se valjda i zato probudio, hahah), pa u 03:30 i buđenje u 06:00. Evo ga sad spava. Ja sam legla u 20:30h tako da sam i ja sada ko zmaj
Plavojka, biogaju sam prestala davati jer nije imala nikakvog smisla i samo sam prešla na waya lgg. Nama se pokazala kao jako dobra. Nemam pojma kada ću mu to prestati davati. Al frendica je neki dan prestala s biogajom i to je baš samo odjednom stala, nije bilo odvikavanja
Lela, preporučam ako ikako možeš da ideš ili kod privatnika ili čim prije. Jer recimo mi smo bili kod soc naručeni za 26.02. A s obzirom da sam ja odlučila ići ipak privatno i ne čekati, do sada smo obavili već 3 vježbica i nakon drugog puta već je napravljen pomak. Jako sam sretna i zadovoljna Nisam išla nikakve vježbice tražiti na youtube jer plaćam ovu fizio ko svetog petra kajganu i nadam se da mi je pokazala sve trikove, a ne da još moram ići tražiti nešt po netu. Totalno sam izignorirala google ovaj put i super se osjećam radi toga. Inače internet gori kad krenem pretraživati zašto nešto i kako nešto Mogu ti objasniti kako mi radimo vježbicu da mu glavica dođe u središnju ravninu s tijelom, ali ne znam sada jer bi i ti trebala takvu vježbicu jer je kod nas to neurološki a kod vas nije...
Hrenofka, ja te razumijem. Ne znam kako ti je, ali te razumijem. Kod nas isto stalno nešto naopako. I kako je netko napisao, ništa ne očekujem, živim iz dana u dan i trudim se maksimalno. Sigurna sam da ću jednog dana željeti barem na tren vratiti ovo doba kada je on beba ma koliko teško sada bilo. I zato pokušavam maksimalno iskorisiti vrijeme. Lagala bih kad bih rekla da mi nekad ne dođe da se bacim kroz prozor, ali ono, neću, hahaah Možeš ti to!! sto posto možeš! Mogu i ja! I može svaka mama!! Šaljem ti poljupce
Curke, kako namažete dolje zubiće sa gelom? Meni je to živa borba. Pola poliže sa jezikom, hahahaha
Ehehhe, tak i ja provjeravam jel dise kad prodje 3 sata pa se cesto probudi..al nikak da to prestanem radit 😊
Sinoc me u neko doba probudilo hroptanje, i ja skocim iz kreveta i gledam j kindac - jan spava ko klada, a pred sobom jolie (pas) hropce, zapela joj valjda dlaka u grlu, sirota 😂
Mi isto od pocetka koristimo waya lgg i super nam je. Nije imao grceve, nekad se muci s prdcima, ali vec dugo ne, a kak svaki dan tak da nema problema s time....rekla je prdica da nastavimo s tim kapima...jedna bocica nam traje skoro mjesec dana
Jutro cureee :) meni je dobro jer sam se NAPOKOOOON naspavala :))) bez obzira sto je glupa kisetina u St.
G me sinoc baaas iznenadio... Kupali smo se u 8, zaspao u 9 i imao jedno jedino budjenje u 3 wiiii i odmah nakon cicanja zaspao do 7 :)) pa smo se mazili u krevetu,digli i evo ponovo je zaspao u kolicima u 9,30.
Vidite da uvijek dodje svjetlo na kraju tunela!😆😆 Tako ce i tebi Hrenofka!
Sto ne znaci da ce G i vcrs tako haha..al bar sam se sinoc naspavala i vec robu oprala, promijenila posteljinu,nalozila vatricu i sad cu usisavat...
Lela, sto se tice polaganja-planiram na ljeto (nadam se!). Vozila ja jesam auto i tatino i bratovo i muzevo(dok smo bili u vezi), nije da ne znam vozit...al sve je to bilo po selu/polju/vinogradu haha
Brachiii supeer za spavanac!! 😍
Bumbo, pa ti si ko avion jutros, bravo za super spavanje, neka se i nastavi!! Ako ikako možeš, položi, ja sam prije 3 godine, obožavam se vozikat i život mi je posta toliko jednostavniji, hahah... nikog ne moram više molit da me baci ovamo ili tamo. Vozikala sam se do Dugopolja 2 dana prije termina, opremala stan ...Samo nikako da se usudim sama vozit sa malom, al mic po mic, i to ćemo riješit.
Sova, došla sam do jednog, navodno izvrsnog fizijatra, privatnika. Vidit ću danas ili sutra hoćemo li uspit dobit raniji termin, ako ne, idemo kod njega. Zapravo, mislim da ću je svakako odvest kod njega, prvi pregled je besplatan, pa čisto da čujem njegovo mišljenje, kakvo je zapravo stanje. Drago mi je da tvojoj mrvi vježbice pomažu i da se vidi napredak!! ...i slažem se ovo za Google!
Pozdrav cure!
Evo ja se za čudo ustala prije svoje glavonjice..ona nas fino u pol 8 probudila i carica zaspala nakon pol sata, a mi niš..muž na posao, ja kosu oprala 😄
Sinoć je baš fino spavala, nije bilo nikakvog nunanja, samo sam je poslije hranjenja(što je doduše bilo svaka dva sata😄) premjestila u krevetić i ona nastavila čorit do jutros u pol 8 eto i opet zaspala i evo je još uvijek pajki 😃
Bumbo weeeeee!! Baš mi je drago, držim fige da se tako i nastavi :))
Branchi i tebi je vidim sve bolje i bolje..jan postaje prava spavalica 😄😄
Jahanara moja mala sada kaka skoro svaki dan, nekad i 2 puta dnevno, to se jednostavno samo izreguliralo..ono što je mojoj pomoglo, a pisala sam i ovdje (i netko je još iskušavao i upalilo je) kada nije kakala 10 dana..stavila sam joj mokri, topli ručnik na trbuh i za to vrijeme malo vježbala s nogicama njenim i pritiskala ih lagano prena trbuhu..tako jedno 15 min..i pokalala se za pol sata baš fino 😄 poslije više nisam isprobavala jer nije više nikad prošlo tako dugo, ali nekako mi se čini da baš pali..pa ako nisi, probaj 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji