Hrenovka jmi smo jednom imali show kad smo kupili mlijeko u Kauflandu..Užasi su to bili od grčeva..i čudno se pjenilo i sve sam bacila..Dakle AD mlijeko je najsigurnije kupiti u ljekarni jer jedino oni imaju sterilno držanje hrane (ne kaže se džabe sterilno kao u apoteci)..ovo po dm, muleru, i još gore šoping centrima kaj stoji po skladištima i tko zna gdje bolje ne..to po podu na paletama stoji gdje ima svega i svačega..i promijene temperature i svega...Eto to je savjet koji mi je dala moja prdica nakon našeg showa
..a ti sama odluči što s dojenjem..ako vam lijepo ide šteta prestati..ak nećeš do godinu onda evo do 9mj..hahahah
Hrenofka sve je stvar izbora ko ce koliko dugo i da li ce uopce. Do god dana je dijetetu potreban mlijecni obrok koliko ja znam sad dal je to ad ili cicka...poslije god dana neznam jel je potrebno ili nije... A gle vidi kako ide ide nemozes nista forsirat. Ti se izdoji svaki dan i zamrzni pa daj na bocu 😂😂😂 drugih 6mj hehhe!! Nemoj se opterecivat samo s tim!!
Necu ulazit u to dal ce neko god dana 2,3 g dojit al ja cu pokusat ako cu moc uz posao sto duze. Nece to bit cesto ko sad jel ce jest i krutu hranu al cu vidjet do kad ide ide...nikad se nezna !!
Ja sam isto kupovala ad u ljekarni kad sam kombinirala u početku..fakat i ja nekako vjerujem najviše njima :D
A za dojenje, u trudnoći sam govorila da ću dojit 5,6 mjeseci pa onda kako je krenulo mislila sam da neću uopće, ali sam odlučila povest bitku s njom i sa sobom i na kraju mi je došlo skroz ok 😄 jedino ću prestat tamo negdje predkraj ljeta, taman do godine dana..i mislim da je to sasma ok 😄 ma sve je u biti ok i kraće i duže..samo zbog tolike muke na početku nema šanse da ću prestat ranije..bitka se mora isplatit 😂😂
Ja sam si prije trudnoce uviek mislila kako je "normalno" dojit do godinu dana, a poslje toga je sve "cudno". A sad mi se to "cudno" cini skroz "normalno". Dojit cu dok ce se htjet i meni i njemu.. A definitivno ne bi zeljela pretati s godinu dana odmah, tek tad kad ja krenem na posao a on u vrtic ce mu trebat cica utjesiteljica ;)
I sta, nije da klinci tad doje ucestalo kao sad, ali si srknu malo za gust ;)
A tko smo mi da donosimo zakljucke o "normalnosti"? ;)
Oliva slazem se ahahaha
Ja mislim da mlijeko s vremenom izgubi na kvaliteti i da je starijoj djeci to vise mazenje i igra a neki obrok. I koliko se god o tome pricalo meni je ruzno vidjet veliko dijete na sisi pa eto razapnite me sad 😁
I ne samo na sisi nego i na boci i s dudom itd..
Fluffy
Fluffy ja mislim da mlijeko ne izgubi na kvaliteti nego im samo nije dovoljno jel!! Ako je cica onda je tu smanjena ponud ai potraznja pa nema mlijeka ko npr kad beba ima 3,4mj. Meni je ruzno jedino vidjet bebu sa varalicom kad je vece , cica i boca mi ne smetaju...ja sam dundala bocu do 5god 😂😂😂a i dns volim pit iz boce 😜😜😜 pogotovo janu na pipu kak ja zovem hahahha...
Nutritivna vijednost mlijeka ostaje ista, ali kao sto je Cvarak rekla nije vise samo mlijeko dovoljno..
Fluffy, razumijem sto zelis reci, kazem da sam i ja razmisljala u slicnim terminima, ali eto, sve se mijenja ;)
Ima da ga dojim dok se ne ozeni 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji