Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    16. Veljača 2016. 21:00

Hvala cure..treba samo biti pozitivan i moliti, druge nema

i ja sam se razočarala u dosta frendica..sjede praktički na kavi ulaz do i nikad ne zovu..kao pa ti imaš bebu nećemo smetat..joj daj molim te..to kaj sam rodila i postala majka ne znači da ne mogu na pol sata otić na kavu ..dođu kad ih ja pozovem..a neke ni to..uvijek neki izgovor, a mali ima 5mjeseci!

Anchi vama ce biti veselo, mala svadba

Anci2225
    16. Veljača 2016. 21:01

Jel zna netko di bi mogla kupiti cipelice za curku? Treba mi za krstenje. I naravno da nisu astronomske cijene.

plavojka
    16. Veljača 2016. 21:05

Anci ebay je spas za takve stvari! Ja sam Malenom narucila preslatke za 3i po dolara.. Smijesno..

A neki prijatelji, istina, zalosno je to, ali da, valjda neke ljude jednostavno prerastemo..

Branchi
    16. Veljača 2016. 21:08

Bas to, sve neki izgovori, a svi znamo da kad ima i volje, nadje se nacin

Sanjarica
    16. Veljača 2016. 22:13

Nenana jako mi je zao zbog mame...ali samo pozitivne misli i sve ce bit ok...

A sta se tice frendica...pa da...i ja imam dve cure koje su se totalno izolirale od mene od kad sam rodila... Kao pa ti sad imas djete pa neznamo kad bis moga ic na kavu i sl... Pa zovi i ic cu... Dodite kod mene...nine bitno... Ali nema veze... Nit se ne opterecujem iskreno s time... Imam dve jako dobre prijateljice i vise mi i ne treba... 
    Evo mi polako cikamo i nadam se da ce uskoro zaspat... Sutra ima rano budenje jer idemo opet u Rijeku na pregled onog hemangioma na glavi... 
    Puse svima i laku noc vam zelimo... 😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Oliva4
    16. Veljača 2016. 22:17

Nenana žao mi je radi mame, nadam se da će biti bolje i još se dugo igrati sa svojim unučićem..

Mojoj maloj će kuma biti najbolja frendica koja, nažalost ne živi u zgu nego se odselila u split, ali ona najčešće pita za malenu, veseli joj se jako..jako sam tužna što se odselila dole (i još se uvijek potajno nadam da će se vratit jednom :D ), ali čujemo se skoro svaki dan i to me veseli :)
    Meni su frendice ok..to se sve iskristaliziralo za vrijeme faksa i iste su mi od tada..još sam na poslu stekla super frendice s kojima se čujem stalno..imam i par bliskih koje su u dalmaciji..trenutno se u biti nitko ni skim ni od njih ovdje ne viđa jer su svi u nekim poslovima i često rade i po 12 sati i noćne pa ne očekujem da su stalno kod mene..zafali mi društvo općenito jer sam prije uvijek nekud išla, a sad sam po cijele dane sama..baš sam razmišljala kako je ovo neka posebna vrsta samoće, sretan si jer ti je bebulja tu, a s druge strane prođu dani da ne vidiš nikog i baš me nekad depra uhvati..eto, vi spomenete a ja se skroz izjadam 😄 jer mi je mala cijelo poslijepodne nemoguća, a ja sama s njom i baš sam prošvikala i naživcirala se i baš bezveze.. 😞Eno je sad napokon spava..tj još uvijek tu i tamo kenjka i moram stalno do nje 😝

E da vas pitam za te rižine pahuljice..one se mogu davat u nekoj kombinaciji s povrćem? Jer nisam nikad vidjela kako izgledaju te za bebice pa ne znam kak ide..

Bumbo0809
    16. Veljača 2016. 22:20

Nenana, nadam se da ce mama biti dobro i da ce provesti jos dugooo lijepih trenutaka s vama!  

Da, u pravu ste sve sto se prijateljica tice. Mislim, ja se sa svojima cujem i koliko toliko vidim (dodju kod mene sve kako im obaveze dopustaju, jer je meni nezgodno ic po kavama kad ne vozim, a ne vozi mi ni nama da nas moze odvozit i doc misa cuvat itd). A s mojom kumom vjencanom (koja mi je i rodica, zivjele smo kuca do kuce, ugl kao sestre cijeli zivot) se vidim bar jednom tjednom, a cujemo se svaki dan! A ona mi je oduvijek najbitnija osoba uz muza i moju uzu ibitelj (a naravno sad i Gabriela!). 

Kum Gabrielov je bio muzev prijatelj, od djetinjstva su prijatelji. Nije bas nesto vidio kumce. Ali razumije se jer zivi u Svicarskoj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.