Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek 30
    16. Veljača 2016. 14:59

Sto se tice dohrane mi cemo krenuti od pocetka 3 mj, jer se ja vracam u 4 raditi pa zelim da zajedno prodjemo to sve, a Laura ce u to vrijeme imati 5 mjeseci i tjedan dana tako da mislim da je to ok! Sto se tice jaslica htjela sam ju dati sa godinu dana , ali kada sam vidjela da jaslice kostaju 500€ na mjesec, dosla mi je muka, tako da ce ju za prvu ruku cuvati svekrva koja ne radi! Nekako me ne svrbe ti novci da ih bas moram dati!

kris555
    16. Veljača 2016. 15:28

Ajme Ivek bome je skup vrtic tamo :/ 
    Ja sam kuhala batat danas, nije raspolozen bas, probudio se i nesto je cendrav pa sam mislila dat mu malo kasnije ako ce htjeti.. Sad lezi na gymu, okrenuo se na trbuh i tiho je hahah ne znam o cem si razmislja on :D jel vasi bez prpblema hoce papat? :D

Sanjarica
    16. Veljača 2016. 15:54

kris555

Ajme Ivek bome je skup vrtic tamo :/ 
    Ja sam kuhala batat danas, nije raspolozen bas, probudio se i nesto je cendrav pa sam mislila dat mu malo kasnije ako ce htjeti.. Sad lezi na gymu, okrenuo se na trbuh i tiho je hahah ne znam o cem si razmislja on :D jel vasi bez prpblema hoce papat? :D

Moja papa bez problema ako joj dan dok nije jos bas gladna....znaci otp svakih 3 sata sisa pa joj tak kasicu dam 2,5 sata nakon cice... Jedan dan sam joj dala kad je vec bila gladna i bas je bila nervozna...nije ni htijela jest s zlicice...pa sam joj nakraju odmah dala ciku...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kris555
    16. Veljača 2016. 16:51

Ma probudio se i bio je jos ljut valjda se nije dosta naspavao :) malo smo se zezali i evo popapao je malo :) poslije sam dala ciku i super :D kaj ste vi probali za sada?

Sanjarica
    16. Veljača 2016. 16:54

kris555

Ma probudio se i bio je jos ljut valjda se nije dosta naspavao :) malo smo se zezali i evo popapao je malo :) poslije sam dala ciku i super :D kaj ste vi probali za sada?

Prosli tjedan smo imali rizine pahuljice a sad ovaj tjedan smo na tikvici...kojom je odusevljena... Ja dajem jednu namirnicu po 6-7 dana...sljedeci tjedan idemo probat jabuku.. 

Nego ja tikvicu zblendam s vodom u kojoj se kuhala...sad neznam jel to dobro...mislim dal je ok sta je blendam s tom vodom ili bi trebala s drugom cistom vodom...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Lela29
    16. Veljača 2016. 17:05

Hej ženice, ja evo treskam nogom kolica da mala zaspe i lupam po laptopu :D
    Što se tiče jaslica, da nemam izbora naravno da bi upisala malu, srećom, mama mi živi portun do mene, u mirovini je, dobrog zdravlja i ona će čuvat malu kad se vratim na posao. Prva joj je unuka i jedva čeka :D
    Danas mi je rekla da su se ona i sestra dogovorile da će sadit povrće kod bake u Solinu, kad već bude vrime za to,  tako da mrva papa bar nešto domaće.
    Ema je isto danas nešto nervozna, bljucnila je bar 10 puta u 2 sata, i to pošteno svaki put. Ne znam šta joj je, imam osjećaj da je muči pupica, samo bi se mazila i grintala.

flora2
    16. Veljača 2016. 17:25

Da vas pitam za krštene kumove i kume. Koga ste odabrali? Mom D. će biti moja vjenčana kuma, a mi ćemo se crkveno vjenčati kad i krstiti D. Koliko često posjećuju vaše bebe?

Sanjarica
    16. Veljača 2016. 17:36

flora2

Da vas pitam za krštene kumove i kume. Koga ste odabrali? Mom D. će biti moja vjenčana kuma, a mi ćemo se crkveno vjenčati kad i krstiti D. Koliko često posjećuju vaše bebe?

Mojoj maloj ce kuma bit moja najbolja prijateljica koja mi je kao sestra. Mala je obozava i ona nju i kod nas ili mi kod nje smo skoro pa svakodnevno...

!

kris555
    16. Veljača 2016. 18:03

Od muza frend ce bit krsni kum.
    Ja sam dva dan davala jabuku/bananu a danas batat, sutra cemo vjer opet batata malo.. Rizine jos nisam, al sam kupila hippove. Njih cu prekosutra vjerojatno dati. Jos on tog stvarno malo pojede, par zlicica al idemo polako :)

kris555
    16. Veljača 2016. 18:12

Zaboravila sam napisat, probala sam skuhat na pari batat prek tog umetka silikonskog iz lidla al to se nikak nije moglo skuhat tak da sam ipak ubacila u vodu i onda isto tak dodala tu vodu u kojoj se kuhalo i smiksala sa stapnim al malo mi je ostalo komadica, nisam bas dobro valjda..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani