Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    16. Veljača 2016. 15:28

Ajme Ivek bome je skup vrtic tamo :/ 
    Ja sam kuhala batat danas, nije raspolozen bas, probudio se i nesto je cendrav pa sam mislila dat mu malo kasnije ako ce htjeti.. Sad lezi na gymu, okrenuo se na trbuh i tiho je hahah ne znam o cem si razmislja on :D jel vasi bez prpblema hoce papat? :D

kris555
    16. Veljača 2016. 16:51

Ma probudio se i bio je jos ljut valjda se nije dosta naspavao :) malo smo se zezali i evo popapao je malo :) poslije sam dala ciku i super :D kaj ste vi probali za sada?

Lela29
    16. Veljača 2016. 17:05

Hej ženice, ja evo treskam nogom kolica da mala zaspe i lupam po laptopu :D
    Što se tiče jaslica, da nemam izbora naravno da bi upisala malu, srećom, mama mi živi portun do mene, u mirovini je, dobrog zdravlja i ona će čuvat malu kad se vratim na posao. Prva joj je unuka i jedva čeka :D
    Danas mi je rekla da su se ona i sestra dogovorile da će sadit povrće kod bake u Solinu, kad već bude vrime za to,  tako da mrva papa bar nešto domaće.
    Ema je isto danas nešto nervozna, bljucnila je bar 10 puta u 2 sata, i to pošteno svaki put. Ne znam šta joj je, imam osjećaj da je muči pupica, samo bi se mazila i grintala.

flora2
    16. Veljača 2016. 17:25

Da vas pitam za krštene kumove i kume. Koga ste odabrali? Mom D. će biti moja vjenčana kuma, a mi ćemo se crkveno vjenčati kad i krstiti D. Koliko često posjećuju vaše bebe?

kris555
    16. Veljača 2016. 18:03

Od muza frend ce bit krsni kum.
    Ja sam dva dan davala jabuku/bananu a danas batat, sutra cemo vjer opet batata malo.. Rizine jos nisam, al sam kupila hippove. Njih cu prekosutra vjerojatno dati. Jos on tog stvarno malo pojede, par zlicica al idemo polako :)

kris555
    16. Veljača 2016. 18:12

Zaboravila sam napisat, probala sam skuhat na pari batat prek tog umetka silikonskog iz lidla al to se nikak nije moglo skuhat tak da sam ipak ubacila u vodu i onda isto tak dodala tu vodu u kojoj se kuhalo i smiksala sa stapnim al malo mi je ostalo komadica, nisam bas dobro valjda..

nenana
    16. Veljača 2016. 18:30

hej curke :)

Ja sam isto danas počela slike prebacivat..pa imam prek 1000..tko će to razvit

Moj L je produžio 2 dnevna spavanja na oko sat-sat i pol..i jedno kraće od pol sata..inače je sve bilo po 20min-pol sata..po noći tu i tam prespava do 5-6 ali uglavnom se i dalje budi u 3.

Mi smo do sad probali butternut tikvu(prvo i onak brljavio je), pa proso (nije bio oduševljen), pa jabuku i to je najbolje sjelo..sve smo po 4 dana..sutra rižine pahuljice od hippa s ad..

Mene muči kad im dati da probaju..prije mlika odmah ili tipa 1 h prije uobičajenog obroka(tako sam do sad)..ili nešto treće?? Kako vi koje ste počele radite? i na pari nikad nisam kuhala

A za kumu smo uzeli od muža sestru..ja imam dosta frendica pa je teško odabrat da se koja ne uvrijedi..ali išli smo za tim da ostane u family jer ćemo tako i zvati goste tj. samo obitelj i vjenčane kumove..nas 15tak..i išli smo za tim tko najviše pita za njega i tko mu se baš najviše veseli, a to je ona :)..jel znate dal se krste djeca u korizmi? mi smo mislili krštenje poslije Uskrsa u travnju..kad bude lijepo i toplo

A za jaslice..morat će u njih..jer moja mama se bori s opakom bolešću koja se evo saznali prije tri dana vratila tako da na žalost mali neće moći uživati toliko s bakom koliko bi svi mi htjeli..ali i ja i brat smo išli u jaslice i mnogi drugi tak da neću unaprijed se oko toga brinuti..glavno da ih dobijemo jer ja moram počet raditi u 10 mjesecu a kao primaju se prijave za djecu rođenu samo do 31.8.2015...tak da ćemo možda morati koji mjesec s privatnim..samo ne znam od kud mi pareee..zna li tko koliko uopće dođu privatni vrtići?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.