Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    16. Veljača 2016. 19:13

Nenana ja mu nudim tak sat vremena prije uobicajenog cikanja..
    Navodno da se mogu krstiti ali da ne bude neko veliko slavlje. Mi cemo u 4mj imati na pocetku. 
    Bas mi je zao zbog mame.. 
    Kod mene je privatni 850 kn.

plavojka
    16. Veljača 2016. 19:17

Nenana zao mi je zbog mame.. Nadam se da ce i mali mis pomoci njenom brzom ozdravljenju, snage ce joj sigurno dati!

Sto se tice krstenja, moze se krstiti u korizmi, mi sad u subotu krstimo naseg Bruncija.. Kum mu je muzev frend, vidio ga je do sada samo dva puta, ali bio je puno na putu (sportski je novinar).. Inace zove cesto, pita za njega! Vazno nam je bilo da je kum netko s kim smo bliski i tko je zaista prakticni vjernik.

Nadam se da ce nam krstitke dobto proci, biti ce nas dosta, ali miska i jesmo navikli na gungulu ;)

Ashley
    16. Veljača 2016. 19:19

Bonu će kum biti jedan naš frend. Osoba od povjerenja

A papica. mi smo do sada batat i proso. Batat kada sam miksala štapnim mikserom i procijedila kroz cjedilo za frape, pa sam to kašasto mlijeko procijedila kroz sterilnu gazu. Ostatak (što je ostalo u cjedilu od frapea) sam ponovno smiksala u mlijeku i opet tako procijedila...nakon cijeđenja kroz gazu, mlijeko je skoro pa mlijeko, a batat je kao kakva kašasta pjenica. 

moj jede...što ja znam, valjda u redu. Jedan dan je nešto negodovao, pa sam mu dala odmah uz i Ad, pa popije pola mjerice, pa podrigne, pa mu opet dam papati kašicu  i malo vode, pa pojede 3-4 žličice, pa onda opet Ad i tako u krug.... Iako nemam baš velikog iskustva tek smo 6 dana na nekoliko žličica, pa je svaki dan malo drugačije, ali ne kraju pojede sve što mu spremim , ali i ne spremam toga puno. U globalu mu dam Ad odmah nakon papanja

a kuhanje na pari, pošto su to još uvijek minimalne količine, stavim možda 3 cm vode u malu tećicu . Obavezno stavim poklopac na tećicu. Znači za kuhanje na pari je bitno da se lonac/tećica poklopi poklopcem. Za batat je dovoljno 7 minuta, otkako voda zakuha, ako je narezan na kockice 1x1 cm.

Ashley
    16. Veljača 2016. 19:22

nenana, žao mi je zbog mame. Nadam se da će joj se stanje ipak popraviti i da će još godinama uživati u unuku.

renata6
    16. Veljača 2016. 19:42

nenana žao mi je zbog mame, želim brz oporavak i maksimalno provedeno druženje s unukom a što manje s liječnicima.

renata6
    16. Veljača 2016. 19:43

plavojaka, Brunci će onda biti pravi frajer za vikend!uživajte u druženju!

Branchi
    16. Veljača 2016. 19:58

Nenana zao mi je zbog mame....drzim fige da ave bude u redu koliko moze.

Mislim da su privatni oko 700 - 1200 kn, ovisno o primanjima roditelja..tako nesto sam bila procitala jednom. Prijave se podnose u 2 ili 3 vrtica inace, a na nekoj stranici se moze pratiti gdje jos ima mjesta pa mozda prebaciti prijavu. Mislim da se moze biti i na listi cekanja jer neki znaju ispisati djecu pa se ipak upadne

...jao citam sve nedoumice oko dohrane, vidim da cu ja imati miljon pitanja za mjesec dana 😑

flora2
    16. Veljača 2016. 20:01

pitala sam za kumove jer ce D. imati za kumu moju cimericu bivsu s kojom se odlicno slazemo i vjencana mi je kuma. No, uvijek je prezaposlena doci do nas. Bila je samo na babinjama i poslije mi kod nje. Ima 30ak min voznje. Nekako me razocaralo sto svaki vikend ide negdje u shoping, a nikad nas posjetiti. I obitelj pita gdje je i zasto je nema. Svaki put kaze da ne stigne. :( mi imamo u 4. mjesecu.

Branchi
    16. Veljača 2016. 20:17

Flora nije utjeha, ali ja sam se isto razocarala u par frendica sto se tice javljanja i druzenja...bas zalosno

Anci2225
    16. Veljača 2016. 20:18

Mi imamo krstitke 12.03. i imat ce istu kumu kao i Lucian (moja frendica iz osnovnjaka).
    Biti ce kratke krstitke (ne tokom mise nego 20-ak minuta)
    Bit ce nas ko na nekoj svadbi (60 ljudi - od toga 18 djece - svi frendovi imaju po 2 djece).
    Kasnije vecera u restoranu.
    Nadam se da ce Tiana to dobro podnjeti.

Nenana bas mi je zao za mamu.
    Nadam se da ce sto duze uzivati uz sve vas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.