E kako dojite sjedecki?! Meni je to bas napor jer su mi sise malo vece pa se mala skoz spiga pa dok ja izvadim i namjestim sisu ajmee!!! I kako vam ide to kupavanje mi sutra prvi put nadam se da ce se htjet kupat?! Kad ih navecer kupate oko koliko h?! I jel vam uvijek po danu spavaju u tisini ili buci inkad ih stavljate navecer u tisinu spavat?!
thnx Ashley, to s podrigivanjem smo skužili :) i to moramo po dva puta tokom hranjenja...probat cu nabaviti knjigu :)
i naš je zadnjih tri dana produžio spavanje...u 23 papa pa oko ponoci zaspe i odvali do 4 - to mi je spas jer preko dana ne spava bas..isto preko dana ne stišavamo a preko noci se hranimo pod slabim svjetlom u tišini i spavamo u tišini..
a reci mi kada se kupate? prije hranjenja u 23 ili ranije?
I nasla sam formulu koliko bi otprilike trebao popapati tokom dana od jednog pedijatra iz Klaiceve:
(kg/07)*100..dakle 5kg/0,7*100=715 pa ako se podijeli na npr. 7 obroka ispadne oko 100ml po obroku..ali naravno sve je to individualno...
Cvarak meni je sjedecki lakse al po noci sam preumorna pa pokusavam lezecki al mi je taj polozaj nekak nespretan, jel lezecki stavite ruku bebi pod glavu il je na ravnom?
Mi smo bas bili kod pedijatrice i malo mu je guza crvena pa je rekla da probamo izbacit vlazne i da ga samo s vodom i blazinicama tj guzu ocistimo.
Moj isto po danu spava dok radi telka il ja perem sudje itd a po noci u tisini samo kaj nam cijelu noc gori mala lampicq priguseno..
Cure, a sto kad imam dijete koje budno jede i tek kada ga dignemo podrignuti on zaspe? Pa na kraju ne podrigne, nego kad ga spustimo pocne ga muciti trbuscic pa ga onda dizi da podrigne pa se u tome i razbudi. Jer kod nas je to problem. Zaspe, a onda ako mu mijenjamo polozaje da se podrigne se buni, pocne plakat i onda dodje do obilnijeg bljuckanja.
Moja je tako znala zaspat pa ne bljucnut pa plazi jezik pa ju dignem
I bljucka pa se razbudi pa plac...pa opet dam malo cice sam da vuce i zaspe i lagano dignem na rame pa nekako zaspe!! Ja dojim na boku i ravno joj je glavica ne podbocim je! Tak mi je tesko kad sjedim ajme ima neki link dobar il neku preporuku kak dojit sjedecki?! Cesto mi se zna na lijevoj sisi zagrcnut jadna pa ju sto puta dizem da se podrigne! I cesto stuca...tako je i untrbuhu!!
Naanaa2 isto tak je i nama, pocica si i dignem ga da podrigbe, on spava i onda ga spustim i razbudi ga to jer ga muci :/ ne znam kaj napravit po tom pitanju.
Ja se lezecki nekak ukocim, sjedecki si podbocim jastuk, jednu nogu skvrcenu i drzim ga na ciki :) to mi ie najlakse jos. I mislim da cu ic za vikend kupit maramu u muller, jer kak cesto ne podrigne i muci ga dok prducka hoce da ga nosim a onda nista ne mogu od njega napravit :)
Sortiraj odgovore
Najstariji