Ashley, taj pregled se radi u bolnici kad dođeš na odjel, barem je meni tako bilo, ne znam kako je pravilo danas, dođe doktorica i cijelu ruku ti u ugura u trbušne mišiće, ako je velika rupa između onda se nosi steznik a ko je mala onda ne. U svakom slučaju kad ćeš ići prvi pu kod ginekologa pitaj ga, na svoju ruku nemoj.
Kriss, držimo fige, ako će biti problema zovi!
Vidis sad sam se zabrinula... Ja kad sam bila vadit punte nakon 8 dana od carskog pitala sam ginekologa dali smijem nosit steznik i rekao je da mogu bez problema.... Uopce mi nije gledao trbusne misice... Tako da ja nosim steznik vec 8 dana veci dio dana...
Sad neznam sta da napravim...tj dal da ga nastavim nosit ili ne...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sretno Kris!!
U pravu ste sto se steznika..studirala sam fizioterapiju i kad smo bili na praksi isli smo s mentoricom u vizitu svako jutro. Ona je svakoj pregledavala trbusne misice, tocnije lineu albu (ona spaja kako da kazem "glavni" trbusni misic-rectus abdominis) i ukoliko je ona "rastegnuta" savjetovala je nosenje steznika. Tako da isto nemojte na svoju ruku to nosit i ne na pocetku dok se organi vracaju na svoje mjesto kako je rekla jedna clanica
Pozz svima. Ugodan vam dan
Kris sretno, javi kako ide :)
Onda cekam s maramom, kad se ide na taj uzv, sa 6 tjedana ili sam nesto pomjesala?
Pa meni su napisali sa 6zjedana a neki pedijatti salju i kasnije!! Ma ja cu ic sa 6 i vjerovatno privatno!
Mi idemo sa 8 tjedana vjerojatno i to u Karlovac, nema narucivanja tak da cemo tamo..
E jel netko cistio nosic smotuljkom vate? Vidim da bebac ima smrklji u nosu a nisam kupila jos pumpicu pa ne znam kak da mu to izvadim..
renta6 i Bumbo0809, nije mi nitko pipao ništa u bolnici, a konci (klamerice) su izvađene 6 dan nakon operacije. Ne znam zašto tada nisam pitala za steznik, a znam da sam pitala da li mogu mazati nekom kremom protiv ožiljaka, pa je rekla da mogu, ali nema potrebe jer to savršeno izgleda...
Prvo pitanje:
Bebac mi podoji jednu sisu a druga toliko boli jer je prepuna i dugo mi je cekat sljedeci podoj da se isprazni. Po noci sva posteljina i piđama budu mokri ne znam sta da radim. Da mu dam jednu a drugu izdojim? Onda me strah da se nece napunit do sljedeceg sisanja?? Hahah.. Kako vi radite?
Drugo pitanje?
Povijate li bebe siroko? Meni je receno u rodilistu da se mora do prve kontrole kukica pa tako i radim.
Fluffy
Fluffy ja ih povijam do 1.kontole...kad napuni 2 mjeseca idemo na kontrolu kod pedijatrice pa cemo se dogovorit kad cemo uzv napravit.. Odlucila sam kod nje to napravit(200kn dodje) nego da idemo u bolnicu na uputnicu.
A na to 1.pitanje,bas suprotno-napunit ce se jer se mlijeko stvara kad ga beba/izdajalica izdoji..a sad ne znam sto da radis,samo ce ti se stvorit "previse" mlijeka,a ta kolicina nije potrebna bebi trenutno.. Mozda samo da izdojis malo da ti prestane taj pritisak i da ne curi ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji