Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    23. Listopad 2015. 10:55

Ashley, taj pregled se radi u bolnici kad dođeš na odjel, barem je meni tako bilo, ne znam kako je pravilo danas, dođe doktorica i cijelu ruku ti u ugura u trbušne mišiće, ako je velika rupa između onda se nosi steznik a ko je mala onda ne. U svakom slučaju kad ćeš ići prvi pu kod ginekologa pitaj ga, na svoju ruku nemoj.
    Kriss, držimo fige, ako će biti problema zovi!

Sanjarica
    23. Listopad 2015. 12:12

Vidis sad sam se zabrinula... Ja kad sam bila vadit punte nakon 8 dana od carskog pitala sam ginekologa dali smijem nosit steznik i rekao je da mogu bez problema.... Uopce mi nije gledao trbusne misice... Tako da ja nosim steznik vec 8 dana veci dio dana...  
    Sad neznam sta da napravim...tj dal da ga nastavim nosit ili ne...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Bumbo0809
    23. Listopad 2015. 12:35

Sretno Kris!! 
    U pravu ste sto se steznika..studirala sam fizioterapiju i kad smo bili na praksi isli smo s mentoricom u vizitu svako jutro. Ona je svakoj pregledavala trbusne misice, tocnije lineu albu (ona spaja kako da kazem "glavni" trbusni misic-rectus abdominis) i ukoliko je ona "rastegnuta" savjetovala je nosenje steznika. Tako da isto nemojte na svoju ruku to nosit i ne na pocetku dok se organi vracaju  na svoje mjesto kako je rekla jedna clanica 
    Pozz svima. Ugodan vam dan 

Branchi
    23. Listopad 2015. 12:46

Kris sretno, javi kako ide :)
    Onda cekam s maramom, kad se ide na taj uzv, sa 6 tjedana ili sam nesto pomjesala?

Cvarak
    23. Listopad 2015. 12:59

Pa meni su napisali sa 6zjedana a neki pedijatti salju i kasnije!! Ma ja cu ic sa 6 i vjerovatno privatno!

kris555
    23. Listopad 2015. 13:23

Mi idemo sa 8 tjedana vjerojatno i to u Karlovac, nema narucivanja tak da cemo tamo..

E jel netko cistio nosic smotuljkom vate? Vidim da bebac ima smrklji u nosu a nisam kupila jos pumpicu pa ne znam kak da mu to izvadim..

Ashley
    23. Listopad 2015. 13:55

renta6 i Bumbo0809, nije mi nitko pipao ništa u bolnici, a konci (klamerice) su izvađene 6 dan nakon operacije. Ne znam zašto tada nisam pitala za steznik, a znam da sam pitala da li mogu mazati nekom kremom protiv ožiljaka, pa je rekla da mogu, ali nema potrebe jer to savršeno izgleda...

Fluffy2
    23. Listopad 2015. 14:41

Prvo pitanje:
    Bebac mi podoji jednu sisu a druga toliko boli jer je prepuna i dugo mi je cekat sljedeci podoj da se isprazni. Po noci sva posteljina i piđama budu mokri ne znam sta da radim. Da mu dam jednu a drugu izdojim? Onda me strah da se nece napunit do sljedeceg sisanja?? Hahah.. Kako vi radite?
    Drugo pitanje? 
    Povijate li bebe siroko? Meni je receno u rodilistu da se mora do prve kontrole kukica pa tako i radim.

Fluffy

Bumbo0809
    23. Listopad 2015. 15:01

Fluffy ja ih povijam do 1.kontole...kad napuni 2 mjeseca idemo na kontrolu kod pedijatrice pa cemo se dogovorit kad cemo uzv napravit.. Odlucila sam kod nje to napravit(200kn dodje) nego da idemo u bolnicu na uputnicu.

A na to 1.pitanje,bas suprotno-napunit ce se jer se mlijeko stvara kad ga beba/izdajalica izdoji..a sad ne znam sto da radis,samo ce ti se stvorit "previse" mlijeka,a ta kolicina nije potrebna bebi trenutno.. Mozda samo da izdojis malo da ti prestane taj pritisak i da ne curi ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.